Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Kako se osjecate danas?
Kao i prekjučer...kad mi je knjigovotkinja priopćila koliki ću porez morati platiti...
Trinity-
2014-04-17
poslala sam poruku šefu, umjesto mužu...o jebenti
a ticala se šefa
a ticala se šefa
2017-10-06
nekako sam se izvukla...mislimmetilda wrote:joj.. nadajmo se da je dobrica
al šta sad...napisala sam istinu prepričavši razgovor između šefa i mene
dobro da nisam dodala i osobni komentar...na vrijeme sam shvatila kome sam poslala, uh
2017-10-06
kad platiš bit će ti lakšeTriny wrote:Kao i prekjučer...kad mi je knjigovotkinja priopćila koliki ću porez morati platiti...
2017-10-06
Neće. Bit ću još bjesnija.Noor wrote:kad platiš bit će ti lakšeTriny wrote:Kao i prekjučer...kad mi je knjigovotkinja priopćila koliki ću porez morati platiti...
Trinity-
2014-04-17
Ja više ne mogu biti tužna.PhoebeBuffay wrote:Tuzno
Trinity-
2014-04-17
osjećam se predobro ....tako usprkos oblaka i povremene kiše pogled na život koji buja - od tratinčica maslačka do voćaka, magnolija, forzicija- jednostavno je kao bajka.....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
baš sam o tome danas i ja razmišljala, kako se život probudio, sve buja i ciklus kreće opet iz početka....i kao u stvari treba uživati u svakom pojedinom danu i veseliti se životu, očistiti misli i jednostavno biti zahvalan na tome...orion wrote:osjećam se predobro ....tako usprkos oblaka i povremene kiše pogled na život koji buja - od tratinčica maslačka do voćaka, magnolija, forzicija- jednostavno je kao bajka.....
2017-10-06
Noor wrote:baš sam o tome danas i ja razmišljala, kako se život probudio, sve buja i ciklus kreće opet iz početka....i kao u stvari treba uživati u svakom pojedinom danu i veseliti se životu, očistiti misli i jednostavno biti zahvalan na tome...orion wrote:osjećam se predobro ....tako usprkos oblaka i povremene kiše pogled na život koji buja - od tratinčica maslačka do voćaka, magnolija, forzicija- jednostavno je kao bajka.....
baš ..... prekrasno je :) .... svako godišnje doba ima neku svoju draž i ljepotu ...ali, proljeće ovih dana neda se porediti sa ostatkom godine.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
jučer smo od pola 5 imali grmljavinsko nevrijeme i tako je lijepo osvježilo da sam spavala od 10 jutros do 8.. :)
Dobro jutro! :)
Dobro jutro! :)
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...