Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Kako se osjecate danas?
mativka wrote:Zezam te ja malo, stvar je u tome što obožavam klizajuće misli :) Ehhh, da ih je više :)Vegvísir wrote:Posipam se pepelom zbog izazvanog šoka, al' tako je prikladno i glatko kliznulo iz uma niz prste pa do tipkovnice.
Ma kakav hodajući leksikon! Tek majušno skladište usput naučenih simpatičnih sitnica, kao što je, uostalom, svatko od nas.
Daj još koju majušnu simpatičnu sitnicu da proguglam :D
Ts, pa znaš i sama da te klizomisli ne idu na zahtjev
Guest- Guest
Ne znam zašto sam ga čitala, vjerojatno jer je bio hit, i jer sam nešto tražila. Ali, kao što sa mnom biva, od toliko pročitanog, gotovo ništa nisam zapamtila.....Ali zato pamtim stare, narodne, mudre izreke :)
Guest- Guest
A ništa, čekamo promjenu vremena :) Ionako je to poput uragana :)Vegvísir wrote:
Ts, pa znaš i sama da te klizomisli ne idu na zahtjev
Guest- Guest
mativka wrote:Ne znam zašto sam ga čitala, vjerojatno jer je bio hit, i jer sam nešto tražila. Ali, kao što sa mnom biva, od toliko pročitanog, gotovo ništa nisam zapamtila.....Ali zato pamtim stare, narodne, mudre izreke :)
Drznula bih se reći - da je zavrijedio, vjerojatno bi nešto od pročitanog i ostalo.
Guest- Guest
Razmišljala sam često o toj svojoj situaciji. Čitala sam svašta, i ja jednostavno da me pitaš ne bih znala niti reći što sam pročitala, osim recimo zadnje knjige koju čitam :) Nemam pojma u čemu je stvar...Vegvísir wrote:mativka wrote:Ne znam zašto sam ga čitala, vjerojatno jer je bio hit, i jer sam nešto tražila. Ali, kao što sa mnom biva, od toliko pročitanog, gotovo ništa nisam zapamtila.....Ali zato pamtim stare, narodne, mudre izreke :)
Drznula bih se reći - da je zavrijedio, vjerojatno bi nešto od pročitanog i ostalo.
Guest- Guest
I neki dan sam rekla, pamćenje mi je poput ribice :) Ili se to zove selektivno pamćenje?!:)kic wrote:a dobro, možda jest stvar u tebi
Guest- Guest
mativka wrote:Razmišljala sam često o toj svojoj situaciji. Čitala sam svašta, i ja jednostavno da me pitaš ne bih znala niti reći što sam pročitala, osim recimo zadnje knjige koju čitam :) Nemam pojma u čemu je stvar...Vegvísir wrote:mativka wrote:Ne znam zašto sam ga čitala, vjerojatno jer je bio hit, i jer sam nešto tražila. Ali, kao što sa mnom biva, od toliko pročitanog, gotovo ništa nisam zapamtila.....Ali zato pamtim stare, narodne, mudre izreke :)
Vjerojatno samo filtriraš suvišno.
Guest- Guest
Očito da mi je sve suvišno :) Koji su uopće kriteriji da bi ostao zapamćen pisac?Vegvísir wrote:
Guest- Guest
ubiješ poznatu osobumativka wrote:Očito da mi je sve suvišno :) Koji su uopće kriteriji da bi ostao zapamćen pisac?Vegvísir wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Hahahahhaha, hahahahahha....frakcija wrote:ubiješ poznatu osobumativka wrote:Očito da mi je sve suvišno :) Koji su uopće kriteriji da bi ostao zapamćen pisac?Vegvísir wrote:
Guest- Guest
gut,pije se kofi,slijedi brijanje i kosopranje,pa onda u skitnju sa Rujkom...
Guest- Guest
neka egzistencijalna kriza trese bice, kao, nije ovo zivot koji treba da zivis, i odluke i put koji si isao do sada je sranje, i tako to, pred spavanje za zaspati u fetalni polozaj, uvertira od lapislazulia..
kic wrote:neka egzistencijalna kriza trese bice, kao, nije ovo zivot koji treba da zivis, i odluke i put koji si isao do sada je sranje, i tako to, pred spavanje za zaspati u fetalni polozaj, uvertira od lapislazulia..
betty.boop-
2015-01-23
ma ja pjevam i kad sam ljuta, to ti nista ne znaci :D
betty.boop-
2015-01-23
Ja već neko vrijeme osjećam da sam prešla na neki novi,viši nivo svijesti....ne znam jel samo do mene same ili i do zivotnih okolnosti...pitam se jel i do partnera...i bi li se isto razvila i u nekom drugom okruženju i sa drugom osobom...
Guest- Guest
mozda je ovo vrijeme kad se na neki nacin linjamo ili mijenjamo koze, kao zmije ?
betty.boop-
2015-01-23
Preda mnom je težak ispitni period i borim se sa strahom....možda zato...
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...
» Kako će danas...