Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Kako se osjecate danas?
Starhemberg wrote:Vegvísir wrote:Sneno i dremljivo.
Ma to te pitam! Dragi Lastane, srce mi poskoči od sreće na samu sličicu kave u džezvi. Jesam li normalna?
Pristavljam vodu...
Guest- Guest
Sve mi uzmi samo to ne...
Potpis. Prve jutarnje kave se ne odričem ni za što.
Guest- Guest
Ti aparati su zgodnički, ali ipak me najviše veseli miris svježe mljevene kave spravljene u džezvi
Guest- Guest
veg,imam takvu masinu,ali i one nagnute..Vegvísir wrote:Ti aparati su zgodnički, ali ipak me najviše veseli miris svježe mljevene kave spravljene u džezvi
imas one PAD-ove,kao filteri za caj okrugli sa kofijem prahom iznutra..bogami,bolji smek kofi ne moze imati,a imaju one protisne filtere,koji stvaraju onu pjenicu na kofiju,kao u profi masina...smek ukus otkida,narocito senseo i Jacobs..
Guest- Guest
Baš to htjedoh napisati, niakavi aparati ni filteri...Vegvísir wrote:Ti aparati su zgodnički, ali ipak me najviše veseli miris svježe mljevene kave spravljene u džezvi
Guest- Guest
Niste probali,pa je jasno da ste suspektni... ..dok nisam niti ja probao,slicno sam mislio,a sad dva aparata i po ormaru 15stak pakiranja svih vrsta kofija,od espressa pa do creme kofija..
Guest- Guest
Uopće ne sumnjam u kvalitetu okusa kave iz aparata; ali mene veseli čitav ritual - od mljevenja zrnja i upijanja mirisa takve svježe mljevene kave do trenutka kada zakipi u džezvi pa je natočim u šalicu. To je nešto što mi sterilnost uporabe aparata ne pruža. Premda, daleko od toga da ne volim popiti i takvu kavu.
Baš to htjedoh napisati, niakavi aparati ni filteri...
Guest- Guest
Kuzima ja to,i sam sam pio tursku kofi,ali posto pijem u toku dana 3-4-5 ,onda bi me to ubilo napoprijeko..ovako,izjutra espresso ili ekstra strong,kasnije lakse,creme ili mild,a predvece kapucino ili tako nesto..samo ubacis pad i enđojaj..
Guest- Guest
danas je iza mene naporan dan, ali sve sam odradila kako valja i sad sam na zasluženom odmoru.. opušteno skroz...
Guest- Guest
prohibično
2014-04-14
Krasno. Ručno čistim stotinu zaraženih fajlova.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Krasno. Ručno čistim stotinu zaraženih fajlova.
Ouch.
Guest- Guest
Užas.Vegvísir wrote:Triny wrote:Krasno. Ručno čistim stotinu zaraženih fajlova.
Ouch.
Trinity-
2014-04-17
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...