Srbi su lud narod...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srbi su lud narod...
CG neka bira iz koje će eu zemlje planinsko brdske postrojbe za sjever CG ako se ukaže potreba a oće kad tad .....može Talijani ....znam talijanski a dobro su obučeni za planinsko ratovanje.
Cilj : prekid zelene transfersale preko CG.
A ovaj srpski dio te zelene transfersale nije moj problem.
Srbija nije NATO.
Cilj : prekid zelene transfersale preko CG.
A ovaj srpski dio te zelene transfersale nije moj problem.
Srbija nije NATO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbi su odbijeni u mojim planovima za direktnu vojnu suradnju jer sve muslimane predstavljajuju za wehabdije ....šta naravno nema veze sa istinom i na kraju krajeva vodi u situaciju da se ratuje po nekoj čisto indetiteskoj liniji i to religijskoj.
Srpska pravoslavna crkva.
Aerodrom je sad gore , proširena pista , toranj ....awioni do 60 putnika su srednji transportni , jadranska incijativa Italija , Grčka .......taljinski alpini .....specijalisti za brdsko ratovanje .....bude li trebalo osiguravati planinsku granicu CG nacrtat će se u roku odma gdje ja želim.
NATO je dužan branit suverenitet svojih članica.
Srpska pravoslavna crkva.
Aerodrom je sad gore , proširena pista , toranj ....awioni do 60 putnika su srednji transportni , jadranska incijativa Italija , Grčka .......taljinski alpini .....specijalisti za brdsko ratovanje .....bude li trebalo osiguravati planinsku granicu CG nacrtat će se u roku odma gdje ja želim.
NATO je dužan branit suverenitet svojih članica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo sa sendvićima je jadno.Kod nas HDZ i SDP svoje botove puno bolje nagrađuju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ono sto je za ljude ludost za boga je mudrost
2014-04-14
Eva wrote:"Što se tiče plaća u javnom sektoru, mislim da smo razgovarali o eventualnom povećanju, no bit ćemo pametniji u drugom dijelu godine", rekao je Karamarko.
- Reče karačmarko da će 1000 eura po bebi dobiti oni koji su to zaslužili a ne oni potrebiti i siromašni ...muda ti leopoldova mumuficirana
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Meatke wrote:marcellus wrote:Nego, šta ima u tim sendvičima, stvarno?
vučićeva domaća majoneza
Seseljivi radikali su sad na 10 do 12%...i al pari su sa sps prije par dana neovisni vojvodjanski portal napravio anketu na 3000 ispitanika...dakle ne bi me cudila koalicija na kraju sps-dveri-srs
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
odvratna prostačka istočna nacija. srića i bog ča ih više ne moromo gljedati.
2014-04-16
Etnička mapa Sandžaka dnosno Raške
https://www.google.com.au/search?q=sandzak+etnicka+mapa&biw=1920&bih=911&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj6-6XWyY7MAhUMkZQKHSpyCwIQsAQIPw&dpr=1#imgdii=mHPKHx5-uZr0iM%3A%3BmHPKHx5-uZr0iM%3A%3BAwrG3JUGY1MygM%3A&imgrc=mHPKHx5-uZr0iM%3A
Ništa od sandžačkog kalifata
https://www.google.com.au/search?q=sandzak+etnicka+mapa&biw=1920&bih=911&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj6-6XWyY7MAhUMkZQKHSpyCwIQsAQIPw&dpr=1#imgdii=mHPKHx5-uZr0iM%3A%3BmHPKHx5-uZr0iM%3A%3BAwrG3JUGY1MygM%3A&imgrc=mHPKHx5-uZr0iM%3A
Ništa od sandžačkog kalifata
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbi su dobar narod
» Srbi su nebeski narod
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Srbi su narod heroja koje smo ostavili na cedilu
» Srbi su nebeski narod
» "Srbi i Hrvati su isti narod"