Srbi su lud narod...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srbi su lud narod...
RayMabus wrote:Marcelius ....mi smo ustaše ....Vučić je naš sveznik.marcellus wrote:Eva wrote:Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu!
dobro mi smo bar glasali za onu drugu stranku kad se vlast pokazala nesposobnom, nije normalno da vlast koja ima ovakve rezultatate ima takvu popularnost, ekonomski pokazatelji srbije su katastrofa
Živio drug Vučić.
pa dobro, radi na uništavanju srbije, i usput onako uvođenju u nato, nije to ni loše... ali svejedno mislim da su srbi lud narod. Mislim, ko da mi sad pristupimo u varšavski pakt...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Njihova država njihova stvar.
Kad se nas bude ticalo a to je da osjetimo vojnu ugrozu od strane njih onda će nas zanimat.
Ovi šešeljevi isprdci ......nisu opasni.
Kad se nas bude ticalo a to je da osjetimo vojnu ugrozu od strane njih onda će nas zanimat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Južnog toka nema .....Rusija je daleko ....Srbija je okružena NATO paktom i EU.
Nemaju nafte, plina .....bez nafte nema ni ekonomije.
Hrvatska namjerava završiti izgradnju plutajućeg LNG terminala u sjevernom Jadranu u 2018. godini, a početni kapacitet iznosio bi oko dvije milijarde prostornih metara plina godišnje, kazao je ministar gospodarstva Tomislav Panenić u intervjuu Reutersu.
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/tomislav-panenic-plutajuci-lng-terminal-u-2018-1075890
Nemaju nafte, plina .....bez nafte nema ni ekonomije.
Hrvatska namjerava završiti izgradnju plutajućeg LNG terminala u sjevernom Jadranu u 2018. godini, a početni kapacitet iznosio bi oko dvije milijarde prostornih metara plina godišnje, kazao je ministar gospodarstva Tomislav Panenić u intervjuu Reutersu.
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/tomislav-panenic-plutajuci-lng-terminal-u-2018-1075890
2014-04-11
RayMabus wrote:Njihova država njihova stvar.
opasni su uglavnom po svoje, ali idioti su uvijek opasni... na stranu sad odnosi srbije i hrvatske, jednostavno je nerazumljivo da vlast koja nema nikakve rezultate uživa takvu popularnost... gospodarskog rasta nema, jedan kvartal gore drugi dolje, posla nema, dug raste, a oni se oslanjaju da će biti bolje kad i ako uđu u EU... jedino što će se desit kad i ako se to desi, za jedno 15 godina, je da će dva milijuna srba trenutno odselit u njemačku i irsku...
Pa jel to naš problem ?marcellus wrote:RayMabus wrote:Njihova država njihova stvar.
opasni su uglavnom po svoje, ali idioti su uvijek opasni... na stranu sad odnosi srbije i hrvatske, jednostavno je nerazumljivo da vlast koja nema nikakve rezultate uživa takvu popularnost... gospodarskog rasta nema, jedan kvartal gore drugi dolje, posla nema, dug raste, a oni se oslanjaju da će biti bolje kad i ako uđu u EU... jedino što će se desit kad i ako se to desi, za jedno 15 godina, je da će dva milijuna srba trenutno odselit u njemačku i irsku...
2014-04-11
Zar to nije gotovo isto što i vrijeme Sanadera u Birokratistanu(EUSSR i ništa više nije bitno)?marcellus wrote:RayMabus wrote:Njihova država njihova stvar.
Guest- Guest
marcellus wrote:
opasni su uglavnom po svoje, ali idioti su uvijek opasni... na stranu sad odnosi srbije i hrvatske ...
Kurac na stranu, to nam je glavni problem.
crvenkasti-
2014-04-17
nisu oni lud narod , oni su bas onakvi kakvi i trebaju da budu - srbi
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
sa tim da Dveri idu u koaliciju sa socijalistima i antifašistima Herr Dače heheeh kod nas je blato a kod njih je septička, a kad uđu u EU neće ostatiti dva Srbinapreko_vode_do_slobode wrote:dakle četnici nikolića 50% glasova, a ostatak dijele četnici šešelje, miloševićevi nacional socijalisti, nacional socijalisti iz dveri itd, i to je to? .. i nešto glasova liberali i pederi
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
aukurac i to sa sendvičima sprdačina pa jebote država di bota kupiš za sendvič
Sve je po zakonu. To su članovi te stranke i imaju neke obaveze a da ne idu o svom trošku ovi im plaćaju prevoz , marendu i dnevnicu kao nadoknadu ako negdje rade pa su morali taj dan izbivat s posla onda da nisu u minusu.asilovski wrote:
Sve je legalno.
2014-04-11
Odvajkada, najžešća su prepucavanja botova koji podržavaju SNS i DS.
- Prvi put sam ovim poslom počeo da se bavim pre četiri godine. Kao i svaki mladi čovek, sa koliko-toliko respektabilnom diplomom više škole, nisam uspeo da nađem posao u struci. Posle kratkotrajnih epizoda po magacinima, trafikama i kafićima, odlučio sam da počnem da zarađujem “lakšim putem”, te sam se učlanio u političku partiju koja je tada bila na vlasti. Bilo je to 2010. godine - počinje priču 29-godišnji mladić iz Beograda.
Kao i svi početnici u omladini stranaka, počeo je radeći na telefonskim anketama i lepljenju plakata. Bilo je potrebno skoro godinu dana da avanzuje na poziciju bota.
Dok sam radio u DS:
[/size][/size]
[size][size]
Kad sam prešao u SNS
[/size][/size]
- Prvi put sam ovim poslom počeo da se bavim pre četiri godine. Kao i svaki mladi čovek, sa koliko-toliko respektabilnom diplomom više škole, nisam uspeo da nađem posao u struci. Posle kratkotrajnih epizoda po magacinima, trafikama i kafićima, odlučio sam da počnem da zarađujem “lakšim putem”, te sam se učlanio u političku partiju koja je tada bila na vlasti. Bilo je to 2010. godine - počinje priču 29-godišnji mladić iz Beograda.
Kao i svi početnici u omladini stranaka, počeo je radeći na telefonskim anketama i lepljenju plakata. Bilo je potrebno skoro godinu dana da avanzuje na poziciju bota.
[size=24][size=24]Status bota
Dok sam radio u DS:
[/size][/size]
- Dnevnica: 800 dinara
- Smena: 5-6 sati
- Opis posla: Plašiti javnost “povratkom mračnih devedesetih”
[size][size]
Kad sam prešao u SNS
[/size][/size]
- Dnevnica: 1.500 dinara + sendviči i sokovi
- Smena: 8 sati
- Opis posla: Uglavnom hvalospevi na račun vladajuće stranke
marcellus wrote:RayMabus wrote:Marcelius ....mi smo ustaše ....Vučić je naš sveznik.marcellus wrote:Eva wrote:Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu!
dobro mi smo bar glasali za onu drugu stranku kad se vlast pokazala nesposobnom, nije normalno da vlast koja ima ovakve rezultatate ima takvu popularnost, ekonomski pokazatelji srbije su katastrofa
Živio drug Vučić.
pa dobro, radi na uništavanju srbije, i usput onako uvođenju u nato, nije to ni loše... ali svejedno mislim da su srbi lud narod. Mislim, ko da mi sad pristupimo u varšavski pakt...
Garda svetog cara Lazara prdnula u čabar.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
srbi nisu narod.samo potrosni ustaski material...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbi su dobar narod
» Srbi su nebeski narod
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Srbi su narod heroja koje smo ostavili na cedilu
» Srbi su nebeski narod
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod