Šef njemačke SOAe - Naši analitičari nisu očekivali teroriste među imigrantima.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šef njemačke SOAe - Naši analitičari nisu očekivali teroriste među imigrantima.
Koji analitičari ?!?
Pa ja sam sam bolja obavještajna služba nego svi oni zajedno a primaju tamo ogromne plače.
Pa ja sam sam bolja obavještajna služba nego svi oni zajedno a primaju tamo ogromne plače.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Šef njemačke SOAe - Naši analitičari nisu očekivali teroriste među imigrantima.
Doduše i tu njemačku pasivnost koja graniči sa djećjom naivnosti je isto Nostradamus predvidija :
When the German child will observe nothing.
Century II, Quatrain 24
Beasts ferocious from hunger will swim across rivers: The greater part of the region will be against the Hister, The great one will cause it to be dragged in an iron cage, When the German child will observe nothing.When the German child will observe nothing.
2014-04-11
Iskenjali se na sred sobe, ali nisu očekivali da će tako da smrdi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da su mene zaposlili reka bi im i da će se Poljaci udružit sa Arapima protiv njih.
Poljaci s istoka i Arapi sa zapada i lupaj po glupim Švabama.
Poljaci s istoka i Arapi sa zapada i lupaj po glupim Švabama.
2014-04-11
Evo im još malo ekipe , njih 4000 .....sve će to u Švabiju ( a gdje drugo , ta neće valjda u Ameriku he he he he ) :
U UTORAK je u Sicilijanskom prolazu spašeno 2154 migranata u 17 operacija spašavanja, uz 1850 spašenih u ponedjeljak, objavile su talijanske obalne straže u priopćenju.
---
To samo triba trpat dok ne puknu ko kokice.
U UTORAK je u Sicilijanskom prolazu spašeno 2154 migranata u 17 operacija spašavanja, uz 1850 spašenih u ponedjeljak, objavile su talijanske obalne straže u priopćenju.
---
To samo triba trpat dok ne puknu ko kokice.
2014-04-11
deda na aparatima wrote:Kaže da su obavještajne službe krivo procijenile namjere imigranata, te da nisu očekivali terorističke napade ni nasilje.
pa dobro neće reći da je znao i pretpostavljao, osim toga Njemačka nije doživila napad, a hoće i to vrlo brzo i jako će da boli ali će biti edukativan...barem bi trebao biti
Kermit-
2014-04-17
sad ili je ovo laž ili u tajnoj službi rade indijanci
Nis od toga..Svabi sve strance vide kao arbajtere i potencijalnu jeftinu radnu snagu,jer su pogani na novac...ne razmisljaju o drugim opcijama,samo kako ce nekog upregnut d im radi..e pa to im se polako obija o glavu...ja zadovoljan :D
Guest- Guest
bogomdani wrote:Nis od toga..Svabi sve strance vide kao arbajtere i potencijalnu jeftinu radnu snagu,jer su pogani na novac...
nepismeni arapin radna snaga u kebabdžinici kod ujaka jedino, inače slabo jedan od deset pošteno radi i to sam previše rekao
Boli Švabe kuraz .....oni će se ogradit a onda će ove izbacit a Francuzi i Italijani i ostali će nahebat.
2014-04-11
Ja vas ne krivim šta mislite da je NOstradamus prorok .....i ja bi tako da sam na vašem mistu : eno neki luđak citira NOstradamusa i priča pizdharije.
Kako god : ukinu šengen , povežu se s Belgijom , Austrij im štiti južni bok ....Alpe su tu , Švicarska ....jaću policiju na francusko njemačku granicu ......imigranti će i dalje dolazit al u suštini raja se ogradila i hebite se svi ostali.
Kako god : ukinu šengen , povežu se s Belgijom , Austrij im štiti južni bok ....Alpe su tu , Švicarska ....jaću policiju na francusko njemačku granicu ......imigranti će i dalje dolazit al u suštini raja se ogradila i hebite se svi ostali.
2014-04-11
Više me zanima uzroćna veza jer ovo s imigrantima je jasno ......no ovo će kreirati još jednu vojsku unutar Evrope i NATOa .....kreirat će novi savez država .....država kojima su imigranti problem a ne Rusija.
WW3 nisu imigranti iako i oni jesu tj Arapi no pravi ww3 je ovo : razdor Evrope.
WW3 nisu imigranti iako i oni jesu tj Arapi no pravi ww3 je ovo : razdor Evrope.
2014-04-11
Šta je AMerička noćna mora ?
EUROAZIJA.
Zato će formirat jaki NATO blok sa zemljama koje graniče s Rusijom i tako blokirati kopnenu vezu Rusije i ovog dijela Evrope koji s istom ne graniči i Rusija im nije problem.......a ujedno ćei radit na tome da unište taj unutarnji savez .....imigrantima npr ....al i drugim perfidnijim metodama.
KOKICE.
EUROAZIJA.
Zato će formirat jaki NATO blok sa zemljama koje graniče s Rusijom i tako blokirati kopnenu vezu Rusije i ovog dijela Evrope koji s istom ne graniči i Rusija im nije problem.......a ujedno ćei radit na tome da unište taj unutarnji savez .....imigrantima npr ....al i drugim perfidnijim metodama.
KOKICE.
2014-04-11
BND inače ima jaku mrežu na BI, tako da je ova informacija zakurac
Gonite se u mp3 ; ja osobno ( vjerujem i mnogi drugi ) kao obični građanin sam vidio da je to itekako moguće - ne samo da je moguće - nego sam čvrsto vjerovao u to : vidjelo se iz " AVIONA " no, uspavana pederastoliberalnodemokratska služba je sada tobože " IZNENAĐENA " što u konačnici govori o njenoj totalnoj nesposobnosti da zaštiti prvenstveno svoju državu i svoje građane - a valjda je stoga i osnovana a ne kao URED za LOGISTIKU terorista koji će rušiti i paliti po državi koja im je dala gostoprimsvo !!
NABIJEM IH - IDIOTI !
PLJUC !!
NABIJEM IH - IDIOTI !
PLJUC !!
Guest- Guest
Pazi sada..prekjucer pricam sa jednim svabom sto ima PM firmu,koja radi i za nas,i bas mu to govorim,kako ce imati puno vise stete,nego koristi od Khozoepa,no,lik mi ovako kaze...marcellus wrote:bogomdani wrote:Nis od toga..Svabi sve strance vide kao arbajtere i potencijalnu jeftinu radnu snagu,jer su pogani na novac...
nepismeni arapin radna snaga u kebabdžinici kod ujaka jedino, inače slabo jedan od deset pošteno radi i to sam previše rekao
ne moraju oni imati diplome i veliko znanje,onda bi konkurirali nasima,ovako,svakogod njih mozemno obuciti ,da nabijaju plastiku spojlera u stosfenger,zavrscu vijke farova,,druckaju senzore u spojler,i finalno,provuku 1.5 metra zice..Za nasu firmu dovoljno..i da..rekao je da imaju smisla za brzo ucenje svapskog i da hoce da rade..e sad..na tome je ostalo..rekao sam mu da cemo ostale "efekte" vidjeti za 5-10 godina,kad prosjecni Svabo,nakon radnog vremena ne bude smjeo promoliti nos na ulicu..Svabo me j egledao sa nerazumijevanjem... glup??..nije ga briga??..van njegovog dometa poimanja??...
Guest- Guest
neće oni niti raditi te jednostavne poslove, turci uglavnom rade, balkanjosi svi, a ovi arapi, gdje je god arapski kvart u europi , tu je nezaposlenost po 60-70% iako je država u dobrom ekonomskom stanju
Guest- Guest
tako je..no to ne mozes svabama objasniti,jer im guzica zjali na novac...prepogani su..kao sto rekoh,sve vide kao jeftinu radnu snagu..preko_vode_do_slobode wrote:neće oni niti raditi te jednostavne poslove, turci uglavnom rade, balkanjosi svi, a ovi arapi, gdje je god arapski kvart u europi , tu je nezaposlenost po 60-70% iako je država u dobrom ekonomskom stanju
Guest- Guest
A gdje oni vrbuju te svoje agente kad su toliko bistri...u Hrvatskoj možda?
darth_vader-
2014-04-17
damage controleRiplex wrote:BND inače ima jaku mrežu na BI, tako da je ova informacija zakurac
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Huawei pred ogromnim gubitcima, nisu očekivali ovako jak napad
» jos malo branitelja , ovaj put humor jer nisu nasi
» Racija njemačke policije među berlinskim selefijama
» Von der Leyen o koaliciji s Domovinskim pokretom: Ekstremisti desnice i lijevice nisu naši partneri
» Njemačke kompanije odahnule jer euroskeptici nisu došli na vlast u Italiji..
» jos malo branitelja , ovaj put humor jer nisu nasi
» Racija njemačke policije među berlinskim selefijama
» Von der Leyen o koaliciji s Domovinskim pokretom: Ekstremisti desnice i lijevice nisu naši partneri
» Njemačke kompanije odahnule jer euroskeptici nisu došli na vlast u Italiji..
Page 2 of 3