Njemačke kompanije odahnule jer euroskeptici nisu došli na vlast u Italiji..
Page 1 of 1
Njemačke kompanije odahnule jer euroskeptici nisu došli na vlast u Italiji..
http://www.tportal.hr/vijesti/clanak/njemacke-kompanije-odahnule-jer-euroskeptici-nisu-dosli-na-vlast-u-italiji-20180529
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Njemačke kompanije odahnule jer euroskeptici nisu došli na vlast u Italiji..
..o mamu vam jebem svapsku samo zbog vas sada silno zelium da se raspadne eu..bas raspadne..tokliko ste pohlepni da bi unistili narode koji vasoj bilanci stoje na putu..truzmp je za vas olicenje postenja i morala..gamad da bog vam sve zene iskarali crnci i arapcuge..
2015-09-08
Re: Njemačke kompanije odahnule jer euroskeptici nisu došli na vlast u Italiji..
Tako su i nama ovog Plenkovica podvalili ali eto mi smo još i mali narod pa smo navikli da nas veliki šutiraju ali ovi šutiraju i Italijane mrtvi ladni
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U čemu je razlika? kada su Kinezi počeli zajebavati, ušli su im bili s trupama u Peking kako bi zaštitili svoje kapitulacije.RayMabus wrote:Tako su i nama ovog Plenkovica podvalili ali eto mi smo još i mali narod pa smo navikli da nas veliki šutiraju ali ovi šutiraju i Italijane mrtvi ladni
Guest- Guest
Lol talijanski predsjednik se ponaša kao zaposlenik njemačkih tvrki.
ZnamMetuzalem wrote:U čemu je razlika? kada su Kinezi počeli zajebavati, ušli su im bili s trupama u Peking kako bi zaštitili svoje kapitulacije.RayMabus wrote:Tako su i nama ovog Plenkovica podvalili ali eto mi smo još i mali narod pa smo navikli da nas veliki šutiraju ali ovi šutiraju i Italijane mrtvi ladni
Ima nešto u Nostradamusu o tome
EU žandarmerij sjedište u Veroni
Netreba im vojska za smirivanje revoluvionara
2014-04-11
Švabe dominiraju Europom. Hićo ponosan. Bez ispaljena metka sve osvojili. Red, rad i disciplina
Guest- Guest
RayMabus wrote:ZnamMetuzalem wrote:U čemu je razlika? kada su Kinezi počeli zajebavati, ušli su im bili s trupama u Peking kako bi zaštitili svoje kapitulacije.RayMabus wrote:Tako su i nama ovog Plenkovica podvalili ali eto mi smo još i mali narod pa smo navikli da nas veliki šutiraju ali ovi šutiraju i Italijane mrtvi ladni
Ima nešto u Nostradamusu o tome
EU žandarmerij sjedište u Veroni
Netreba im vojska za smirivanje revoluvionara
Inače su specijalisti u vladaju bez svojih trupa. Glavnina kolonija su bili protektorati, dakle područja koja su imala svoga kralja i vojsku, i koja su o svom trošku vladala tim područjem u ime Metropole( Engleske ili Francuske), a Metropola bi im dala slobodu u svemu osim pitanjima ekonomije i vanjske politike.
Guest- Guest
Nisu još ništa osvojiliIamOneofYou wrote:Švabe dominiraju Europom. Hićo ponosan. Bez ispaljena metka sve osvojili. Red, rad i disciplina
Postoji soft power i hard power
Ako se a oće Italijani opirati ide hard power
2014-04-11
Znači talijanski predsjednik kojega ne bira narod već postaljva establišmen odjebao volju naroda i postavio upravitelja.
Točnocatabbath wrote:Znači talijanski predsjednik kojega ne bira narod već postaljva establišmen odjebao volju naroda i postavio upravitelja.
A sad juriš na Rim
Pokret pet zvjezdica jug Italije
Lega Nord sjever Italije
Rim u sendviču
2014-04-11
a mi se rugamo nasima..ako mogu tako u vecim i bogatijim zemljama sto smo im mali onda..predjelo..catabbath wrote:Znači talijanski predsjednik kojega ne bira narod već postaljva establišmen odjebao volju naroda i postavio upravitelja.
2015-09-08
https://www.blic.rs/vesti/svet/nova-evropska-kriza-na-pomolu-italija-klizi-u-haos-stranke-ne-zele-da-im-premijer/68s7hvb
2014-04-11
2014-04-19
Izbori demokratski su bili farsa.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kad su počele špekulacije o formiranju vlade od strane koalicije Pet Zvjezdica i Lege, napisao sam kako ćemo puno vjerojatnije gledati prijevremene poarlamentarne izbore u Italiji nego takvu koaliciju na vlasti. Pokazalo se da sam bio u pravu.
Guest- Guest
U demokraciji izgleda narod ima pravo glasa samo dok to odgovara eliti. Totalitarizam ispada puno iskreniji oblik vladanja, izgleda da slobodan svijet ipak nije toliko slobodan :)
Bas tako. Cenzura ravna CCCP, sloboda govora sve dok se ne dirne u odredjene svetinje...catabbath wrote:U demokraciji izgleda narod ima pravo glasa samo dok to odgovara eliti. Totalitarizam ispada puno iskreniji oblik vladanja, izgleda da slobodan svijet ipak nije toliko slobodan :)
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Von der Leyen prijeti Italiji ako dođe desnica na vlast tj oni koji nisu Soroš
» Tko je bio Jozo Bogdan: Od njemačke bauštele do ugledne kompanije FEAL
» Putin dolazi na vlast u Italiji
» Neofašistička stranka želi vlast u Italiji
» Ne bi ja ni otišao da nisu došli ovi kompjuteri, đavli
» Tko je bio Jozo Bogdan: Od njemačke bauštele do ugledne kompanije FEAL
» Putin dolazi na vlast u Italiji
» Neofašistička stranka želi vlast u Italiji
» Ne bi ja ni otišao da nisu došli ovi kompjuteri, đavli
Page 1 of 1