Ne sagriješi bludno!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Ne sagriješi bludno!
Obično su nemoralne osobe te koje zavide drugima koji žive moralno i uživaju u ljubavi ,uzajamnom poštovanju pa i sexu!Trinity wrote:Kod Patriota je kao prvog dana, napaljeni su i seksaju se kao zečevi !Patriot_1 wrote:To je ponekad tako,ne kod svakog,a i zahlađenja dođu i prođu!bogomdani wrote:S obzirom na moje bogato iskustvo sa zenama,tijekom vremena,prvo strada seks..tu ne mislim na cisto brutalnu nabijacinu,nego na postepeno odumirasnje osjecaja uslijed zivotnih problema..partneri se sve vise udaljavaju,uvlaci se dosada i kolotecina,a rutina postaje svakodnevna..nitko tu nije kriv,jednostavno je u biologiji ljudi da vremenom pocnu traziti druge partnere...prvenstveno radi emocionalnih stvari,koje prve stradaju u braku,a time i sve ostalo polako... nema krivca,jednostavno je tako... kako je netko rekao: U pocetku kad me je poceskala po glavi,meni se dizao..tudej,20 godina poslije..kad me poceska doli,kosa na glavi mi se dize...mogu misliti kako je onda zenama...
(U prevodu, odrade to 1-2 puta godišnje...)
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Ovo nebi ni najveći mudrac razumio što je pjesnik htjeo reći!kic wrote:koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?Patriot_1 wrote:Po meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Da pojasnim,,i prije braka je VAN braka!
Zatim,,svaki sex je grijeh ako se ne radi o MUŽU i ŽENI(opet u braku)!
Komentirajte,,,
2014-04-30
Mogao bih naprimjer ovako odgovoriti:"Kurvi su sve žene kurve" ali neću!Trinity wrote:Patriot_1 wrote:U pravom svjetlu si se pokazala ti!Na moje mišljenje da se u braku u sexu može uživati te da se treba biti vjeran bračnom drugu,reagirala si zajedljivo!Zašto?Zato što kod tebe nije takop!Valjda!Pa nisam ti ja kriv!Normalna osoba bi na takvonešto rekla "Bravo".Nbi zajedljivo podbadala!Trinity wrote:Pusti ga, neka se pokaže u pravom svjetlu...von_Starhemberg wrote:Pat, ajde malo spusti loptu... nema potrebe za vrijeđanjem.
Ovo mi je super :
Pitanje: Što Biblija kaže o seksu prije braka / predbračnom seksu?
Odgovor: Zajedno s ostalim vrstama seksualnog nemorala, Biblija uvijek iznova osuđuje seks prije braka / predbračni seks (Djela 15,20, Rimljanima 1,29, 1. Korinćanima 5,1; 6,13. 18; 7,2; 10,8, 2. Korinćanima 12,21, Galaćanima 5,19, Efežanima 5,3, Kološanima 3,5, 1. Solunjanima 4,3, Judina 7). Biblija promovira apstinenciju prije braka. Seks prije braka podjednako je pogrešan kao i ostali oblici seksualnog nemorala jer uključuje seks s osobom s kojom nisi vjenčan. Seks muža i žene jedini je oblik seksualnog odnosa koji Bog odobrava (Hebrejima 13,4).
Seks prije braka postao je uobičajen iz više razloga. Prečesto se fokusiramo na »rekreacijski« aspekt seksa, a ne priznajemo »re-kreacijski« aspekt. Da, seks je ugodan. Bog ga je takvim stvorio. On želi da muškarci i žene uživaju u seksualnom činu (unutar granica braka). Međutim, primarna svrha seksa nije zadovoljstvo nego ponovno stvaranje. Bog ne isključuje seks prije braka da bi nam ukrao zadovoljstvo nego da nas zaštiti od neželjenih trudnoća i djece koja nastanu od roditelja koji ih ne žele ili nisu spremni za njih. Zamislite koliko bi bolji svijet bio kad bi se slijedio Božji obrazac seksa: manje spolno prenosivih zaraza, manje neudanih majki, manje neželjenih trudnoća, manje pobačaja itd. Apstinencija je jedino Božje pravilo što se tiče seksa prije braka. Apstinencija spašava živote, štiti bebe, seksualnom odnosu daje istinsku vrijednost i, što je najvažnije, poštuje Boga.
http://www.gotquestions.org/Hrvatski/seks-prije-braka.htmlJa sam podugo u braku i kao vjernik nikad nisam prevario ženu a ni ona mene i sexualni nam je život ,,,pravi,,baš uživancija
Ovo nije mišljenje o seksu u braku već čisto hvalisanje i na to sam reagirala.Sve ostalo je tvoje dobropoznato podmetanje i izvrtanje.
Kako se često znaš po raznim temama pohvaliti svojim bogatim seksualnim životom i time valjda dati do znanja da ti to nije tabu tema, a kako se ovdje spominje što je, a što nije normalno, onda Patriote budi otvoren do kraja pa nam malo dočaraj kako to kod tebe (vas) izgleda.
2014-04-30
Obično iskompleksirani i narcisoidni ljudi misle da im drugi zavide.Patriot_1 wrote:Obično su nemoralne osobe te koje zavide drugima koji žive moralno i uživaju u ljubavi ,uzajamnom poštovanju pa i sexu!Trinity wrote:Kod Patriota je kao prvog dana, napaljeni su i seksaju se kao zečevi !Patriot_1 wrote:To je ponekad tako,ne kod svakog,a i zahlađenja dođu i prođu!bogomdani wrote:S obzirom na moje bogato iskustvo sa zenama,tijekom vremena,prvo strada seks..tu ne mislim na cisto brutalnu nabijacinu,nego na postepeno odumirasnje osjecaja uslijed zivotnih problema..partneri se sve vise udaljavaju,uvlaci se dosada i kolotecina,a rutina postaje svakodnevna..nitko tu nije kriv,jednostavno je u biologiji ljudi da vremenom pocnu traziti druge partnere...prvenstveno radi emocionalnih stvari,koje prve stradaju u braku,a time i sve ostalo polako... nema krivca,jednostavno je tako... kako je netko rekao: U pocetku kad me je poceskala po glavi,meni se dizao..tudej,20 godina poslije..kad me poceska doli,kosa na glavi mi se dize...mogu misliti kako je onda zenama...
(U prevodu, odrade to 1-2 puta godišnje...)
Trinity-
2014-04-17
A ti nisi ni najmanji !Patriot_1 wrote:Ovo nebi ni najveći mudrac razumio što je pjesnik htjeo reći!kic wrote:koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?Patriot_1 wrote:Po meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
Trinity-
2014-04-17
Ja sam to shvatila kao da ti se žena u krevetu ponaša kao kurva.Patriot_1 wrote:Mogao bih naprimjer ovako odgovoriti:"Kurvi su sve žene kurve" ali neću!Trinity wrote:Patriot_1 wrote:U pravom svjetlu si se pokazala ti!Na moje mišljenje da se u braku u sexu može uživati te da se treba biti vjeran bračnom drugu,reagirala si zajedljivo!Zašto?Zato što kod tebe nije takop!Valjda!Pa nisam ti ja kriv!Normalna osoba bi na takvonešto rekla "Bravo".Nbi zajedljivo podbadala!Trinity wrote:Pusti ga, neka se pokaže u pravom svjetlu...von_Starhemberg wrote:Pat, ajde malo spusti loptu... nema potrebe za vrijeđanjem.
Ovo mi je super :
Pitanje: Što Biblija kaže o seksu prije braka / predbračnom seksu?
Odgovor: Zajedno s ostalim vrstama seksualnog nemorala, Biblija uvijek iznova osuđuje seks prije braka / predbračni seks (Djela 15,20, Rimljanima 1,29, 1. Korinćanima 5,1; 6,13. 18; 7,2; 10,8, 2. Korinćanima 12,21, Galaćanima 5,19, Efežanima 5,3, Kološanima 3,5, 1. Solunjanima 4,3, Judina 7). Biblija promovira apstinenciju prije braka. Seks prije braka podjednako je pogrešan kao i ostali oblici seksualnog nemorala jer uključuje seks s osobom s kojom nisi vjenčan. Seks muža i žene jedini je oblik seksualnog odnosa koji Bog odobrava (Hebrejima 13,4).
Seks prije braka postao je uobičajen iz više razloga. Prečesto se fokusiramo na »rekreacijski« aspekt seksa, a ne priznajemo »re-kreacijski« aspekt. Da, seks je ugodan. Bog ga je takvim stvorio. On želi da muškarci i žene uživaju u seksualnom činu (unutar granica braka). Međutim, primarna svrha seksa nije zadovoljstvo nego ponovno stvaranje. Bog ne isključuje seks prije braka da bi nam ukrao zadovoljstvo nego da nas zaštiti od neželjenih trudnoća i djece koja nastanu od roditelja koji ih ne žele ili nisu spremni za njih. Zamislite koliko bi bolji svijet bio kad bi se slijedio Božji obrazac seksa: manje spolno prenosivih zaraza, manje neudanih majki, manje neželjenih trudnoća, manje pobačaja itd. Apstinencija je jedino Božje pravilo što se tiče seksa prije braka. Apstinencija spašava živote, štiti bebe, seksualnom odnosu daje istinsku vrijednost i, što je najvažnije, poštuje Boga.
http://www.gotquestions.org/Hrvatski/seks-prije-braka.htmlJa sam podugo u braku i kao vjernik nikad nisam prevario ženu a ni ona mene i sexualni nam je život ,,,pravi,,baš uživancija
Ovo nije mišljenje o seksu u braku već čisto hvalisanje i na to sam reagirala.Sve ostalo je tvoje dobropoznato podmetanje i izvrtanje.
Kako se često znaš po raznim temama pohvaliti svojim bogatim seksualnim životom i time valjda dati do znanja da ti to nije tabu tema, a kako se ovdje spominje što je, a što nije normalno, onda Patriote budi otvoren do kraja pa nam malo dočaraj kako to kod tebe (vas) izgleda.
Trinity-
2014-04-17
Mozda jedna od najskivenijih i najzeljenih snova svakog muskarca..Standardno,bi svi da dobiju Djevicu,ali da bude "kurva" u krevetu...ja ne zelim Djevicu ni u kom slucaju...Trinity wrote:
se žena u krevetu ponaša kao kurva.
Guest- Guest
Ne valjda i Patriot ? !bogomdani wrote:Mozda jedna od najskivenijih i najzeljenih snova svakog muskarca..Standardno,bi svi da dobiju Djevicu,ali da bude "kurva" u krevetu...ja ne zelim Djevicu ni u kom slucaju...Trinity wrote:
se žena u krevetu ponaša kao kurva.
Trinity-
2014-04-17
A ne znam...postujem svaciju zelju,no mnogi umjesto poslovicne Djevice dobiju kukavicje jaje,i prije ono drugo,o cemu mastaju u krevetu...no,da odmah objasnim,za mene ne postoji "kurva",jer je to protivno logici...samo zena,koja ima zdrav seksualni nagon,poput muskarca...
Guest- Guest
bludna radnja je i kad djevojku uhvatiš za sisu, je li novi zavjet mislio i na to?Patriot_1 wrote:Ovo nebi ni najveći mudrac razumio što je pjesnik htjeo reći!kic wrote:koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?Patriot_1 wrote:Po meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
ehmmm...kic wrote:bludna radnja je i kad djevojku uhvatiš za sisu, je li novi zavjet mislio i na to?Patriot_1 wrote:Ovo nebi ni najveći mudrac razumio što je pjesnik htjeo reći!kic wrote:koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?Patriot_1 wrote:Po meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
Guest- Guest
Je...i to taksativno... Sad će ti Patriot navesti citate koji veze s vezom nemaju...kic wrote:bludna radnja je i kad djevojku uhvatiš za sisu, je li novi zavjet mislio i na to?Patriot_1 wrote:Ovo nebi ni najveći mudrac razumio što je pjesnik htjeo reći!kic wrote:koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?Patriot_1 wrote:Po meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
Trinity-
2014-04-17
uzivanje u zeni nije blud..u sto je Bog stvorio zenu,nego da muskarac ne bude sam...ono,prije braka zabranjen seks su izmislili impotentni svecenici,koja jako malo imaju veze sa istinskom vjerom..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Samo za Patriotu...
Last edited by zanstr on 18/8/2014, 01:01; edited 1 time in total
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
moje mišljenje je, da je "ne sagriješi bludno" u duhu ostalih zapovjedi gdje je imperativ na:"ne poseži za tuđim, i nedozvoljenim...", ovo sex prije braka i izvan je simplificiranje..Trinity wrote:Je...i to taksativno... Sad će ti Patriot navesti citate koji veze s vezom nemaju...kic wrote:bludna radnja je i kad djevojku uhvatiš za sisu, je li novi zavjet mislio i na to?Patriot_1 wrote:Ovo nebi ni najveći mudrac razumio što je pjesnik htjeo reći!kic wrote:koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?Patriot_1 wrote:Po meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
Veli onaj koji se ne jebe prije brakakic wrote:vulgarizacija teme :(
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Da...Što je u stvari blud? Seks dvoje ljudi koji na to dobrovoljno pristaju ali nisu u braku?kic wrote:moje mišljenje je, da je "ne sagriješi bludno" u duhu ostalih zapovjedi gdje je imperativ na:"ne poseži za tuđim, i nedozvoljenim...", ovo sex prije braka i izvan je simplificiranje..Trinity wrote:Je...i to taksativno... Sad će ti Patriot navesti citate koji veze s vezom nemaju...kic wrote:bludna radnja je i kad djevojku uhvatiš za sisu, je li novi zavjet mislio i na to?Patriot_1 wrote:Ovo nebi ni najveći mudrac razumio što je pjesnik htjeo reći!kic wrote:koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?Patriot_1 wrote:Po meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
Može li biti bluda među supružnicima? Ili je tu sve dozvoljeno?
I sad, što je dozvoljeno, što ne...što je normalno, što ne...
Trinity-
2014-04-17
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 6 of 19