ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne sagriješi bludno!

Page 6 of 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Go down

Ne sagriješi bludno! - Page 6 Empty Re: Ne sagriješi bludno!

Post by Patriot_1 17/8/2014, 22:25

Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
bogomdani wrote:S obzirom na moje bogato iskustvo sa zenama,tijekom vremena,prvo strada seks..tu ne mislim na cisto brutalnu nabijacinu,nego na postepeno odumirasnje osjecaja uslijed zivotnih problema..partneri se sve vise udaljavaju,uvlaci se dosada i kolotecina,a rutina postaje svakodnevna..nitko tu nije kriv,jednostavno je u biologiji ljudi da vremenom pocnu traziti druge partnere...prvenstveno radi emocionalnih stvari,koje prve stradaju u braku,a time i sve ostalo polako... nema krivca,jednostavno je tako... kako je netko rekao: U pocetku kad me je poceskala po glavi,meni se dizao..tudej,20 godina poslije..kad me poceska doli,kosa na glavi mi se dize...mogu misliti kako je onda zenama... :sherlock
To je ponekad tako,ne kod svakog,a i zahlađenja dođu i prođu!
Kod Patriota je kao prvog dana, napaljeni su i seksaju se kao zečevi !
(U prevodu, odrade to 1-2 puta godišnje...)
Obično su nemoralne osobe te koje zavide drugima koji žive moralno i uživaju u ljubavi ,uzajamnom poštovanju pa i sexu!

Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 17/8/2014, 22:27

kic wrote:
Patriot_1 wrote:Po  meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Da pojasnim,,i prije braka je VAN braka!
Zatim,,svaki sex je grijeh ako se ne radi o MUŽU i ŽENI(opet u braku)!
Komentirajte,,,
koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?
Ovo nebi ni najveći mudrac razumio što je pjesnik htjeo reći!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 17/8/2014, 22:30

Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
von_Starhemberg wrote:Pat, ajde malo spusti loptu... nema potrebe za vrijeđanjem.
Pusti ga, neka se pokaže u pravom svjetlu...
U pravom svjetlu si se pokazala ti!Na moje mišljenje da se u braku u sexu može uživati te da se treba biti vjeran bračnom drugu,reagirala si zajedljivo!Zašto?Zato što kod tebe nije takop!Valjda!Pa nisam ti ja kriv!Normalna osoba bi na takvonešto rekla "Bravo".Nbi zajedljivo podbadala!
Ovo mi je super :
Pitanje: Što Biblija kaže o seksu prije braka / predbračnom seksu?

Odgovor: 
Zajedno s ostalim vrstama seksualnog nemorala, Biblija uvijek iznova osuđuje seks prije braka / predbračni seks (Djela 15,20, Rimljanima 1,29, 1. Korinćanima 5,1; 6,13. 18; 7,2; 10,8, 2. Korinćanima 12,21, Galaćanima 5,19, Efežanima 5,3, Kološanima 3,5, 1. Solunjanima 4,3, Judina 7). Biblija promovira apstinenciju prije braka. Seks prije braka podjednako je pogrešan kao i ostali oblici seksualnog nemorala jer uključuje seks s osobom s kojom nisi vjenčan. Seks muža i žene jedini je oblik seksualnog odnosa koji Bog odobrava (Hebrejima 13,4). 

Seks prije braka postao je uobičajen iz više razloga. Prečesto se fokusiramo na »rekreacijski« aspekt seksa, a ne priznajemo »re-kreacijski« aspekt. Da, seks je ugodan. Bog ga je takvim stvorio. On želi da muškarci i žene uživaju u seksualnom činu (unutar granica braka). Međutim, primarna svrha seksa nije zadovoljstvo nego ponovno stvaranje. Bog ne isključuje seks prije braka da bi nam ukrao zadovoljstvo nego da nas zaštiti od neželjenih trudnoća i djece koja nastanu od roditelja koji ih ne žele ili nisu spremni za njih. Zamislite koliko bi bolji svijet bio kad bi se slijedio Božji obrazac seksa: manje spolno prenosivih zaraza, manje neudanih majki, manje neželjenih trudnoća, manje pobačaja itd. Apstinencija je jedino Božje pravilo što se tiče seksa prije braka. Apstinencija spašava živote, štiti bebe, seksualnom odnosu daje istinsku vrijednost i, što je najvažnije, poštuje Boga.
http://www.gotquestions.org/Hrvatski/seks-prije-braka.html

Ja sam podugo u braku i kao vjernik nikad nisam prevario ženu a ni ona mene i sexualni nam je život ,,,pravi,,baš uživancija

Ovo nije mišljenje o seksu u braku već čisto hvalisanje i na to sam reagirala.Sve ostalo je tvoje dobropoznato podmetanje i izvrtanje.
 Kako se često znaš po raznim temama pohvaliti svojim bogatim seksualnim životom i time valjda dati do znanja da ti to nije tabu tema, a kako se ovdje spominje što je, a što nije normalno, onda Patriote budi otvoren do kraja pa nam malo dočaraj kako to kod tebe (vas) izgleda.
Mogao bih naprimjer ovako odgovoriti:"Kurvi su sve žene kurve" ali neću!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Trinity 17/8/2014, 22:37

Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
bogomdani wrote:S obzirom na moje bogato iskustvo sa zenama,tijekom vremena,prvo strada seks..tu ne mislim na cisto brutalnu nabijacinu,nego na postepeno odumirasnje osjecaja uslijed zivotnih problema..partneri se sve vise udaljavaju,uvlaci se dosada i kolotecina,a rutina postaje svakodnevna..nitko tu nije kriv,jednostavno je u biologiji ljudi da vremenom pocnu traziti druge partnere...prvenstveno radi emocionalnih stvari,koje prve stradaju u braku,a time i sve ostalo polako... nema krivca,jednostavno je tako... kako je netko rekao: U pocetku kad me je poceskala po glavi,meni se dizao..tudej,20 godina poslije..kad me poceska doli,kosa na glavi mi se dize...mogu misliti kako je onda zenama... :sherlock
To je ponekad tako,ne kod svakog,a i zahlađenja dođu i prođu!
Kod Patriota je kao prvog dana, napaljeni su i seksaju se kao zečevi !
(U prevodu, odrade to 1-2 puta godišnje...)
Obično su nemoralne osobe te koje zavide drugima koji žive moralno i uživaju u ljubavi ,uzajamnom poštovanju pa i sexu!
Obično iskompleksirani i narcisoidni ljudi misle da im drugi zavide.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 17/8/2014, 22:38

Patriot_1 wrote:
kic wrote:
Patriot_1 wrote:Po  meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?
A ti nisi ni najmanji !
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 17/8/2014, 22:39

Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
von_Starhemberg wrote:Pat, ajde malo spusti loptu... nema potrebe za vrijeđanjem.
Pusti ga, neka se pokaže u pravom svjetlu...
U pravom svjetlu si se pokazala ti!Na moje mišljenje da se u braku u sexu može uživati te da se treba biti vjeran bračnom drugu,reagirala si zajedljivo!Zašto?Zato što kod tebe nije takop!Valjda!Pa nisam ti ja kriv!Normalna osoba bi na takvonešto rekla "Bravo".Nbi zajedljivo podbadala!
Ovo mi je super :
Pitanje: Što Biblija kaže o seksu prije braka / predbračnom seksu?

Odgovor: 
Zajedno s ostalim vrstama seksualnog nemorala, Biblija uvijek iznova osuđuje seks prije braka / predbračni seks (Djela 15,20, Rimljanima 1,29, 1. Korinćanima 5,1; 6,13. 18; 7,2; 10,8, 2. Korinćanima 12,21, Galaćanima 5,19, Efežanima 5,3, Kološanima 3,5, 1. Solunjanima 4,3, Judina 7). Biblija promovira apstinenciju prije braka. Seks prije braka podjednako je pogrešan kao i ostali oblici seksualnog nemorala jer uključuje seks s osobom s kojom nisi vjenčan. Seks muža i žene jedini je oblik seksualnog odnosa koji Bog odobrava (Hebrejima 13,4). 

Seks prije braka postao je uobičajen iz više razloga. Prečesto se fokusiramo na »rekreacijski« aspekt seksa, a ne priznajemo »re-kreacijski« aspekt. Da, seks je ugodan. Bog ga je takvim stvorio. On želi da muškarci i žene uživaju u seksualnom činu (unutar granica braka). Međutim, primarna svrha seksa nije zadovoljstvo nego ponovno stvaranje. Bog ne isključuje seks prije braka da bi nam ukrao zadovoljstvo nego da nas zaštiti od neželjenih trudnoća i djece koja nastanu od roditelja koji ih ne žele ili nisu spremni za njih. Zamislite koliko bi bolji svijet bio kad bi se slijedio Božji obrazac seksa: manje spolno prenosivih zaraza, manje neudanih majki, manje neželjenih trudnoća, manje pobačaja itd. Apstinencija je jedino Božje pravilo što se tiče seksa prije braka. Apstinencija spašava živote, štiti bebe, seksualnom odnosu daje istinsku vrijednost i, što je najvažnije, poštuje Boga.
http://www.gotquestions.org/Hrvatski/seks-prije-braka.html

Ja sam podugo u braku i kao vjernik nikad nisam prevario ženu a ni ona mene i sexualni nam je život ,,,pravi,,baš uživancija

Ovo nije mišljenje o seksu u braku već čisto hvalisanje i na to sam reagirala.Sve ostalo je tvoje dobropoznato podmetanje i izvrtanje.
 Kako se često znaš po raznim temama pohvaliti svojim bogatim seksualnim životom i time valjda dati do znanja da ti to nije tabu tema, a kako se ovdje spominje što je, a što nije normalno, onda Patriote budi otvoren do kraja pa nam malo dočaraj kako to kod tebe (vas) izgleda.
Mogao bih naprimjer ovako odgovoriti:"Kurvi su sve žene kurve" ali neću!
Ja sam to shvatila kao da ti se žena u krevetu ponaša kao kurva.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2014, 23:52

Trinity wrote:

se žena u krevetu ponaša kao kurva.
Mozda jedna od najskivenijih i najzeljenih snova svakog muskarca..Standardno,bi svi da dobiju Djevicu,ali da bude "kurva" u krevetu...ja ne zelim Djevicu ni u kom slucaju... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 00:00

bogomdani wrote:
Trinity wrote:

se žena u krevetu ponaša kao kurva.
Mozda jedna od najskivenijih i najzeljenih snova svakog muskarca..Standardno,bi svi da dobiju Djevicu,ali da bude "kurva" u krevetu...ja ne zelim Djevicu ni u kom slucaju... :clown
Ne valjda i Patriot ? ! :bless
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 18/8/2014, 00:02

A ne znam...postujem svaciju zelju,no mnogi umjesto poslovicne Djevice dobiju kukavicje jaje,i prije ono drugo,o cemu mastaju u krevetu...no,da odmah objasnim,za mene ne postoji "kurva",jer je to protivno logici...samo zena,koja ima zdrav seksualni nagon,poput muskarca...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 18/8/2014, 00:07

Patriot_1 wrote:
kic wrote:
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
bludna radnja je i kad djevojku uhvatiš za sisu, je li novi zavjet mislio i na to?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 18/8/2014, 00:10

kic wrote:
Patriot_1 wrote:
kic wrote:
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
bludna radnja je i kad djevojku uhvatiš za sisu, je li novi zavjet mislio i na to?
ehmmm...

Ne sagriješi bludno! - Page 6 Tito10
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 00:14

kic wrote:
Patriot_1 wrote:
kic wrote:
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
Je...i to taksativno... :^0 Sad će ti Patriot navesti citate koji veze s vezom nemaju... :^0
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 18/8/2014, 00:24

uzivanje u zeni nije blud..u sto je Bog stvorio zenu,nego da muskarac ne bude sam...ono,prije braka zabranjen seks su izmislili impotentni svecenici,koja jako malo imaju veze sa istinskom vjerom..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/8/2014, 00:32

Samo za Patriotu... 

Ne sagriješi bludno! - Page 6 35bzb711
e sto bi joj odolio,mogu si misliti... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 00:37

Dovodiš čovjeka u grešnu prigodu... No
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by zanstr 18/8/2014, 00:50

bogomdani wrote:Samo za Patriotu...
 Ne sagriješi bludno! - Page 6 3c21f4fd695b25c131acb84018d3586e

Last edited by zanstr on 18/8/2014, 01:01; edited 1 time in total

'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus   :rofl  
zanstr
zanstr

2014-04-30

Back to top Go down

Post by kic 18/8/2014, 00:56

vulgarizacija teme :(
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 18/8/2014, 00:59

Trinity wrote:
kic wrote:
Patriot_1 wrote:
kic wrote:
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
Je...i to taksativno... :^0 Sad će ti Patriot navesti citate koji veze s vezom nemaju... :^0
moje mišljenje je, da je "ne sagriješi bludno" u duhu ostalih zapovjedi gdje je imperativ na:"ne poseži za tuđim, i nedozvoljenim...", ovo sex prije braka i izvan je simplificiranje..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sora 18/8/2014, 06:32

kic wrote:vulgarizacija teme :(
Veli onaj koji se ne jebe prije braka
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by kic 18/8/2014, 08:17

wtf?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 08:40

kic wrote:
Trinity wrote:
kic wrote:
Patriot_1 wrote:
kic wrote:
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Komentirajte,,,
moje mišljenje je, da je "ne sagriješi bludno" u duhu ostalih zapovjedi gdje je imperativ na:"ne poseži za tuđim, i nedozvoljenim...", ovo sex prije braka i izvan je simplificiranje..
Da...Što je u stvari blud? Seks dvoje ljudi koji na to dobrovoljno pristaju ali nisu u braku? 
Može li biti bluda među supružnicima? Ili je tu sve dozvoljeno?
I sad, što je dozvoljeno, što ne...što je normalno, što ne...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Back to top