Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
Kozojepstvo je antifašizam jer i koze imaju pravo na seksualni život.marcellus wrote:bogomdani wrote:Pa svabe se stide svoje nacisticke proslosti..pametan narod..jedino se budale mogu ponositi svojom zlocinackom prosloscu...
prepametan narod, natrpali kozojebe
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Tako je, mi smo dva puta pobijedili, a možda i tri puta.Iknarov svjedok wrote:Pa da znaš,upravu si.Dobro je rekao naš doživotni prcjednik Meške,,mi se nemamo kome za šta ispričavati'' svatko ubija gdje stigne,nitko se nikome ne ispričava,pa zašto bi smo i mi.Neka svatko lie svoje rane i žali svoje mrtve,do sljedeće runde.melkior wrote:Pa što, ako mogu Englezi možemo i mi!Starhemberg wrote:Genocidna govna ii jedni i drugi, kome pravo, kome krivo.melkior wrote:Pa ako četnici i službeno mogu biti antifašisti, onda i Luburićevi mesari nisu ništa nego najsvjetlije antifašističke postrojbe.melkior wrote:Uostalom, ako Srbija koja je bila prva judenfrei država u Europi i takva se hvalila Hitleru bila četnička i antifašistička, onda je daleko više antifašistička bila ustaška NDH.Iknarov svjedok wrote:Četnike Hrvate s Krka i Lošinja,poubijali su partizani sprske nacionalnosti tako što su im razrezali tbušnu šupljinu i bacili u more još onako žive.
Koja ludnica,partizani Srbi,ubijali Hrvate četnike.
Englezi,Francuzi i dalje da ne nabrajam,izasrali su svakakvih sranja diljem svijeta,pa nešto ne vidim a se zbog nečeg kaju i ispričavaju.
2015-08-09
Sve ti je to stvar perspektive...Starhemberg wrote:Nije ni trava zelena, jel?melkior wrote:Pavelić je možda bio ustaša, ali nije bio fašist!Starhemberg wrote:Nije ni čudo da je Pavelić Đujiću spasio život, da bi ovaj 90-ih od Šešelja načinio četničkog vojvodu.
2015-08-09
Ravnogorski bilten,,Pogledi'' kaže drugčije,ali aj,ne da mi se sad tražit i provjeravat.Ne znam jeli bila kakva četnička formacija,ali znam da je bila jaka ORJUNAška frakcija na Lošinju,ali i na drugim otocima.jastreb wrote:Netočno!Iknarov svjedok wrote:Četnike Hrvate s Krka i Lošinja,poubijali su partizani sprske nacionalnosti tako što su im razrezali tbušnu šupljinu i bacili u more još onako žive.
Četnika sa Lošinja nije bilo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma jasno...melkior wrote:Sve ti je to stvar perspektive...Starhemberg wrote:Nije ni trava zelena, jel?melkior wrote:Pavelić je možda bio ustaša, ali nije bio fašist!Starhemberg wrote:Nije ni čudo da je Pavelić Đujiću spasio život, da bi ovaj 90-ih od Šešelja načinio četničkog vojvodu.
Guest- Guest
Na Krku,ali ne na Lošinju.Iknarov svjedok wrote:Ravnogorski bilten,,Pogledi'' kaže drugčije,ali aj,ne da mi se sad tražit i provjeravat.Ne znam jeli bila kakva četnička formacija,ali znam da je bila jaka ORJUNAška frakcija na Lošinju,ali i na drugim otocima.jastreb wrote:Netočno!Iknarov svjedok wrote:Četnike Hrvate s Krka i Lošinja,poubijali su partizani sprske nacionalnosti tako što su im razrezali tbušnu šupljinu i bacili u more još onako žive.
Na Lošinj su se sa Krka prebacili brodovima.
Ovi na Lošinju,piše Jakov Blažević,pričali su polutalijanski i nisu znali ko im glavu nosi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Fašisti su oni koji ustaše proglašavaju fašistima. Ali nova vlada će to popraviti.Starhemberg wrote:Ma jasno...melkior wrote:Sve ti je to stvar perspektive...Starhemberg wrote:Nije ni trava zelena, jel?melkior wrote:Pavelić je možda bio ustaša, ali nije bio fašist!Starhemberg wrote:Nije ni čudo da je Pavelić Đujiću spasio život, da bi ovaj 90-ih od Šešelja načinio četničkog vojvodu.
2015-08-09
Dobro,ako ti tako kažeš,nemam razloga sumnjati,vjerovat ću ti na riječ. Ma ja sam ti se dosta ohladio od toga,jebat ih sve.I ustaše i partizane i četnike.Više me brine nešto drugo što dolazi,mnogo mračnije i mnogo opasnije.jastreb wrote:Na Krku,ali ne na Lošinju.Iknarov svjedok wrote:Ravnogorski bilten,,Pogledi'' kaže drugčije,ali aj,ne da mi se sad tražit i provjeravat.Ne znam jeli bila kakva četnička formacija,ali znam da je bila jaka ORJUNAška frakcija na Lošinju,ali i na drugim otocima.jastreb wrote:Netočno!Iknarov svjedok wrote:Četnike Hrvate s Krka i Lošinja,poubijali su partizani sprske nacionalnosti tako što su im razrezali tbušnu šupljinu i bacili u more još onako žive.
Na Lošinj su se sa Krka prebacili brodovima.
Ovi na Lošinju,piše Jakov Blažević,pričali su polutalijanski i nisu znali ko im glavu nosi.
2015-07-23
Hoće, samo što nisu.melkior wrote:Fašisti su oni koji ustaše proglašavaju fašistima. Ali nova vlada će to popraviti.Starhemberg wrote:Ma jasno...melkior wrote:Sve ti je to stvar perspektive...Starhemberg wrote:Nije ni trava zelena, jel?melkior wrote:Pavelić je možda bio ustaša, ali nije bio fašist!Starhemberg wrote:Nije ni čudo da je Pavelić Đujiću spasio život, da bi ovaj 90-ih od Šešelja načinio četničkog vojvodu.
Guest- Guest
Ma ne bi oni, ali pritisnut će ih antifašistička Europa pa će morati.Starhemberg wrote:Hoće, samo što nisu.melkior wrote:Fašisti su oni koji ustaše proglašavaju fašistima. Ali nova vlada će to popraviti.Starhemberg wrote:Ma jasno...melkior wrote:Sve ti je to stvar perspektive...Starhemberg wrote:Nije ni trava zelena, jel?melkior wrote:Pavelić je možda bio ustaša, ali nije bio fašist!Starhemberg wrote:Nije ni čudo da je Pavelić Đujiću spasio život, da bi ovaj 90-ih od Šešelja načinio četničkog vojvodu.
2015-08-09
Onda bi se stranci pitali ako ste partizani sto se borite protiv svojih tj jna..oni su nastali od partizana...koji si ti jastrebe imbecil majko mila...logicnije bi bilo da kazu mi nismo niti ustase niti partizani..mi smo hrvatski vojnici koji se bore protiv velikosrpske agresije uz pomoc jna na njihovoj stranijastreb wrote:Sjećam se još događaja iz 1991. kad su njemačkim novinarima koji su izvještavali o ratu u Hrvatskoj prišli pijani ustašoidi i počeli dizati desnicu u zrak,te se hvaliti Nijemcima kako smo mi Hrvati bili sa njima saveznici u 2.svj.ratu.
Švabe su bili izbezumljeni.
Umjesto da su im ispripovjedili kako smo mi Hrvati bili najbrojniji narod u NOP Jugoslavije,kako je Zagreb dao masu partizana,ili kako je Dalmacija bila najpartizanskija pokrajina u Jugoslaviji...oni vako!!!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
preko_vode_do_slobode wrote:najjači su ovi forumski paranoidni yugosi mešanci.. nitko u RH od javnih osoba ne veliča ustaše i NDH, čak nitko od anonimusa na forumu ne veliča ustaše, a našli se forumski paranoidni yugosi mešanci u svim hrvatima vidjeti ustaše
Mešanac kažeš ..................jasno da jesi, klasična projekcija.
Mješanci su inače najveće usraše jer imaju poriv za dokazati da su "pravi Hrvati",
tako isto i kolega vam Šešelj, Hrvat inače ali najveći Četnik i Srbin.
Haso ( Huso ili kako se već zove taj kara) veliš ne veliča ustašiju, ni karavaso tj čmarko, coli echerihia.
I ne, nisu svi hrvati usraše, naprotiv. jedino glasna manjina sakatih u mozak, koji sramote Hrvatsku.
Slinavi mulci, koji glume navijače- huligane, koji pijano arlauču nešto šta nema veze sa sportom,
te par fizički zakinutih -tepešić- koji svojim kočenjem samo stvaraju političku karijeru.
Potrošna roba i stoka sitnozuba.
Inače je tvoj najjači doseg "argumentirano" nabrojati "uvrede" kojima misliš da verbalno satireš
neistomišljenike - ljevičari-komunjare, jugonostalgičari, marksisti-Lenjinisti, Rusofili-Titoisti......i tako
na svakoj drugoj temi. Totalno deplasirano.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ajde budimo malo realni.Koga uopće boli kurac tko je koga ubijao prije 75 god.Kreteni su mi i oni koji se time diče ali i oni koji se eto tobože stide.Kao da nekog Amera jebe kiki za Hirošimu,indijance u rezervatima,građanski rat,robovlasništvo,ili kao da nekog Turčina boli kiki za Armencima ili nekog Židova za Kanancima i filistejcima.
Nirtko ne žali ni za čim,niti se stidi bilo čega iz prošlosti svog naroda,ma koliko zla učinili.Izuzev retardirnih Švaba i dijela Hrvata,koji se prekomjerno stide za neke stvari od prije 75 god.
Nirtko ne žali ni za čim,niti se stidi bilo čega iz prošlosti svog naroda,ma koliko zla učinili.Izuzev retardirnih Švaba i dijela Hrvata,koji se prekomjerno stide za neke stvari od prije 75 god.
2015-07-23
Evo, John Kerry danas u Hiroshimi, ali neće se ispričati za bačenu atomsku bombu.Iknarov svjedok wrote:Ajde budimo malo realni.Koga uopće boli kurac tko je koga ubijao prije 75 god.Kreteni su mi i oni koji se time diče ali i oni koji se eto tobože stide.Kao da nekog Amera jebe kiki za Hirošimu,indijance u rezervatima,građanski rat,robovlasništvo,ili kao da nekog Turčina boli kiki za Armencima ili nekog Židova za Kanancima i filistejcima.
2015-08-09
I neće pričati o nekakvim KKK gujama koje gmize po Americi ?melkior wrote:Evo, John Kerry danas u Hiroshimi, ali neće se ispričati za bačenu atomsku bombu.Iknarov svjedok wrote:Ajde budimo malo realni.Koga uopće boli kurac tko je koga ubijao prije 75 god.Kreteni su mi i oni koji se time diče ali i oni koji se eto tobože stide.Kao da nekog Amera jebe kiki za Hirošimu,indijance u rezervatima,građanski rat,robovlasništvo,ili kao da nekog Turčina boli kiki za Armencima ili nekog Židova za Kanancima i filistejcima.
2015-07-23
Neće. Kaže da nije pristojno tako opanjkavati vlastitu zemlju u inozemstvu.Iknarov svjedok wrote:I neće pričati o nekakvim KKK gujama koje gmize po Americi ?melkior wrote:Evo, John Kerry danas u Hiroshimi, ali neće se ispričati za bačenu atomsku bombu.Iknarov svjedok wrote:Ajde budimo malo realni.Koga uopće boli kurac tko je koga ubijao prije 75 god.Kreteni su mi i oni koji se time diče ali i oni koji se eto tobože stide.Kao da nekog Amera jebe kiki za Hirošimu,indijance u rezervatima,građanski rat,robovlasništvo,ili kao da nekog Turčina boli kiki za Armencima ili nekog Židova za Kanancima i filistejcima.
2015-08-09
Zato su nas valjda i prvi priznali, izbezumili se..stosjastreb wrote:Sjećam se još događaja iz 1991. kad su njemačkim novinarima koji su izvještavali o ratu u Hrvatskoj prišli pijani ustašoidi i počeli dizati desnicu u zrak,te se hvaliti Nijemcima kako smo mi Hrvati bili sa njima saveznici u 2.svj.ratu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sramoto JUGOŠKA ,, jeba te (tito),, daj link na ovu tvoju laž.jastreb wrote:Sjećam se još događaja iz 1991. kad su njemačkim novinarima koji su izvještavali o ratu u Hrvatskoj prišli pijani ustašoidi i počeli dizati desnicu u zrak,te se hvaliti Nijemcima kako smo mi Hrvati bili sa njima saveznici u 2.svj.ratu.
Umjesto da su im ispripovjedili kako smo mi Hrvati bili najbrojniji narod u NOP Jugoslavije,kako je Zagreb dao masu partizana,ili kako je Dalmacija bila najpartizanskija pokrajina u Jugoslaviji...oni vako!!!
U arhivi je sve moguće pronaći,, na kojem programu , si to gleda,, R.t. BEOGRAD (JUGOSLAWIJA)?propaganda , Milošević GroßSRBADIJA?
2014-04-18
...sve vam je to uvod u konacno i zavrsnu trecu rundu izmedju hrvata i srba..i ko tu dobije nestaje netko od ta dva naroda sa ovih prostora..pobjednik uzima sve...to je tako i zapisano kso jedna vrst 'biblije' ili ' do istrage nase ili vase'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hoće se ustaše i četnici međusobno pobiti u Njemačkoj? Jer one tri babe u Slavoniji i Srbija nisu sposobni za rat.vuksadinare wrote:...sve vam je to uvod u konacno i zavrsnu trecu rundu izmedju hrvata i srba..i ko tu dobije nestaje netko od ta dva naroda sa ovih prostora..pobjednik uzima sve...to je tako i zapisano kso jedna vrst 'biblije' ili ' do istrage nase ili vase'
2015-08-09
Pobijedit će muslimani.Neće biti ni Srba ni Hrvata.vuksadinare wrote:...sve vam je to uvod u konacno i zavrsnu trecu rundu izmedju hrvata i srba..i ko tu dobije nestaje netko od ta dva naroda sa ovih prostora..pobjednik uzima sve...to je tako i zapisano kso jedna vrst 'biblije' ili ' do istrage nase ili vase'
2015-07-23
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Bosanci se posrali i popišali po Erdoganu
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA
» Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA