Pogodi film!
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Pogodi film!
Kvaka!!Ithildin wrote:sunrise wrote:The Quiet Earth?
Brava! :)
---
Da nisi pogodio, sljedeci zadatak bilo bi nesto iz Mary & Maxa. :) Ovdje bas i ne vole crtice?
Pogodio bi bez problema jer sam ga gledao nedavno na tv-u
Nemam pojma, ja znam tu tamo pogledati..Shrek i How To Train Your Dragon su mi najdraži
evo uskoro stiže novi zadatak
Guest- Guest
A joj znam. :D A vecinu sam njenih filmova pogledala, posebice otkad pratim Penny Dreadful. :) Mozda da ipak pogadjanje prepustim drugima malo, ha?
Guest- Guest
Zagy wrote:Volimo kak ne!
Max & mary otkad planiram pogledati....
Mozda ces malo zasuziti.. :)
Guest- Guest
sunrise wrote:Kvaka!!Ithildin wrote:sunrise wrote:The Quiet Earth?
Brava! :)
---
Da nisi pogodio, sljedeci zadatak bilo bi nesto iz Mary & Maxa. :) Ovdje bas i ne vole crtice?
Pogodio bi bez problema jer sam ga gledao nedavno na tv-u
Nemam pojma, ja znam tu tamo pogledati..Shrek i How To Train Your Dragon su mi najdraži
evo uskoro stiže novi zadatak
Kljucanica!
Kako izbjegavam gledati teske drame, onda se uhvatim da placem na crtice. :D Mislim, tko se uzivi, uzivi se, a ja sam takva da znam malo i popricati s likovima. :D
Guest- Guest
Zagy wrote:To sljedeće biram na goldstream
A lijep je crtic, doista. :) I Up mi je bio odlican. I uz njega/sam natapala maramice.. Ma.
Guest- Guest
Kako hoćeš inače odlična glumicaIthildin wrote:A joj znam. :D A vecinu sam njenih filmova pogledala, posebice otkad pratim Penny Dreadful. :) Mozda da ipak pogadjanje prepustim drugima malo, ha?
Guest- Guest
Zagy wrote:Jesi gledala Coraline?
Nr.9?
Croods?
Coralinu jesam, cak se i poistovjetila. :D
Napises ponesto o ova druga dva? :)
Guest- Guest
sunrise wrote:Kako hoćeš inače odlična glumicaIthildin wrote:A joj znam. :D A vecinu sam njenih filmova pogledala, posebice otkad pratim Penny Dreadful. :) Mozda da ipak pogadjanje prepustim drugima malo, ha?
Mene je osvojila kao Vanessa. :) Gledao mozda?
Okej, vidim da nitko ne reagira pa cu reci da je rijec o Perfect Sense. Jesi gledao onaj s njome i Matt Smithom (Dr. Who), kad je trudna s klonom? Zaboravih naslov.
Guest- Guest
Ithildin wrote:sunrise wrote:Kako hoćeš inače odlična glumicaIthildin wrote:A joj znam. :D A vecinu sam njenih filmova pogledala, posebice otkad pratim Penny Dreadful. :) Mozda da ipak pogadjanje prepustim drugima malo, ha?
Okej, vidim da nitko ne reagira pa cu reci da je rijec o Perfect Sense. Jesi gledao onaj s njome i Matt Smithom (Dr. Who), kad je trudna s klonom? Zaboravih naslov.
Gledao sam samo prvu sezonu. Drugu sam započeo, ali nikada dovršio.
Nisam gleda Clone, ali sam gledao Dreamers i sve ostale
Guest- Guest
Ithildin wrote:Zagy wrote:Jesi gledala Coraline?
Nr.9?
Croods?
Pogledaj najbolje....2 različita crtića....prvi je predivno umjetničko djelo,drugi komedija....
9
Croods
Guest- Guest
Zagy wrote:Ithildin wrote:Zagy wrote:Jesi gledala Coraline?
Nr.9?
Croods?
Pogledaj najbolje....2 različita crtića....prvi je predivno umjetničko djelo,drugi komedija....
9
Croods
Hvala! Krenut cu od Croodsa jer me je osvojila bakica koja koristi guzvu pa udara zetinu. :D
Nego, pretpostavljam da ti je i Wall-e bio dobar, njega svi vole, ali mene je malo zasmetalo sto su W-a nacinili poput jednog robota iz Short Circuita. Malo su ga, kao, pokrali.. Mozda ga se i sjecas. Iz 1986e je..
Guest- Guest
sunrise wrote:Ithildin wrote:sunrise wrote:Kako hoćeš inače odlična glumicaIthildin wrote:A joj znam. :D A vecinu sam njenih filmova pogledala, posebice otkad pratim Penny Dreadful. :) Mozda da ipak pogadjanje prepustim drugima malo, ha?
Gledao sam samo prvu sezonu. Drugu sam započeo, ali nikada dovršio.
Nisam gleda Clone, ali sam gledao Dreamers i sve ostale
Ah, Sanjari. :D Kad malo razmislim, uvijek izabire totalno pomaknute uloge.. :) Iz tog mi je filma ostala ona fora s bananom. Razdijelim je uvijek na tri dijela. :D
Guest- Guest
sunrise wrote:Ithildin wrote:Novi zadatak:
U glavnoj ulozi: Cepelin like thing
Ne bas. :) Ali pokazujem dijelove scenografije..
Je li sada poznatije?
Guest- Guest
Blade Runnera sam davno gledao, sigurno prije 20 godina, ali ostao mi je u sjećanju. Znam samo da je bio nekakvi maraton na tv-u tamo 95-te negdje
Morat ću ga ponovno pogledati naravno..
Ide uskoro nova
Morat ću ga ponovno pogledati naravno..
Ide uskoro nova
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
Page 34 of 50