Pogodi film!
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Pogodi film!
sunrise wrote:The Man From Earth, da
Možeš dalje
Kraj me je bas nekako rastuzio. :(
Evo jednog filma s neobicnim zavrsetkom. :)
Guest- Guest
Kraj je baš emotivan,da. Kad profesor sazna da je"Caveman" zapravo njegov otac. Na tu scenu sam se skoro rasplakao.
Oh well, idemo dalje s pogađanjem
Oh well, idemo dalje s pogađanjem
Guest- Guest
A pomislih taj dio prešutjeti u slučaju da ima onih koji ga nisu pogledali. :) Uglavnom, zanimljivo je gledati reakcije ljudi koji se susretnu s pričom, čak i dokazima, o potpuno pogrešnim temeljima njihova znanja i/li svjetonazora. Poput one žene koja ga je stalno optuživala za bogohuljenje i iskreno vjerovala da je sišao s uma. Nije mogla ni zamisliti da bi ona mogla biti u krivu.
---
Nova fotka? Ništa ne zvoni?
---
Nova fotka? Ništa ne zvoni?
Guest- Guest
Valjda mislim da su svi ko ja. Npr. kada pratim seriju koju volim dok mi se skida prvo pročitam na IMDB-u šta se dogodilo, da se znam pripremiti spoileri me ne diraju niti mi mogu pokvariti film/seriju
Takvi su ti religijski fanatici. Braniti će svoja uvjerenja do smrti i nikada neće priznat da su u krivu. Mozak im je ispran i nema pomoći takvima
Ajde stavi jos jednu. Ovo mi je ko da gledam u clock katalog
Takvi su ti religijski fanatici. Braniti će svoja uvjerenja do smrti i nikada neće priznat da su u krivu. Mozak im je ispran i nema pomoći takvima
Guest- Guest
Kad si fanatik odredene serije onda ti je cilj da što prije saznaš šta se dogodilo i to na bilo koji način. I onda nakon toga možeš u miru pogledati seriju
Guest- Guest
sunrise wrote: Valjda mislim da su svi ko ja. Npr. kada pratim seriju koju volim dok mi se skida prvo pročitam na IMDB-u šta se dogodilo, da se znam pripremiti spoileri me ne diraju niti mi mogu pokvariti film/seriju
Da se znaš pripremiti.. : ))) Veliš ti, NNNI ne smije biti odgođeno zbog kiše.
Doduše, znam škicati što se dešava u narednim epizodama jer ne mogu odoljeti znatiželji, ali filmove ipak volim ostaviti netaknute. Posebice one koji ovise o "plot twistu".
Okej, idemo dalje. Moguće je da je ovaj film već bio postavljen pa biram manje prepoznatljive scene. Evo nove..
Guest- Guest
Više nije clock nego cock lol
Shallow Grave je imao sličnu scenu, ali ono je ipak bilo drugačije. Tu nema crvene posteljine
Baš čudno, ja koji uvijek sve pogodim sad ne znam , ali izgleda mi poznato... Još jednu staviš?
Shallow Grave je imao sličnu scenu, ali ono je ipak bilo drugačije. Tu nema crvene posteljine
Baš čudno, ja koji uvijek sve pogodim sad ne znam , ali izgleda mi poznato... Još jednu staviš?
Guest- Guest
Hajde sad priznaj da s nostalgijom gledas onaj "clock".. :-D
Evo male pomoci. Distorzija prostor-vremena.
Evo male pomoci. Distorzija prostor-vremena.
Guest- Guest
Ja mislio da s tom slikom prizivaš SuperVeg, onak ko Batmana Pogledao sam dosta takvih filmova ali ovajbnikako ne mogu prepoznati
Guest- Guest
Svasta. :-D A ja ti ovdje gotovo nikoga ne poznajem (ekipa koju nisam pratila na nethaeru) pa nisam sigurna da bih mogla ubosti pravu metodu prizivanja pojedinih forumasa/ica. :-D Doduse, Veg mi djeluje kao djevojka koju bi prije privukla poezija od tih tintilinica ali, boze moj, u svakom od nas krije se jedna bestija. :-P
Dobro, idemo dalje s hintovima. Dva muskarca i jedna crvenokosa. :-)
Dobro, idemo dalje s hintovima. Dva muskarca i jedna crvenokosa. :-)
Guest- Guest
: )) Cekaj, ako si mislio na clock, onda mi je jasno za SuperVeg. Rjesavanje misterije 6:12.
Guest- Guest
A daaj, fora je ovo rostiljanje. :-D S moba pisem pa ne mogu postavljati fotke, barem ne one koje u linku ne otkrivaju o cemu se radi. :-) Zato pribjegavam opisima. Film je snimljen sredinom 80-ih (osamdesete bas obiluju dobrim filmovima, ako smijem zamijetiti). Rijec je o eksperimentu koji je posao po zlu, a jedini prezivjeli bijahu oni koji su si u trenutku ukljucenja uredjaja (6:12) oduzeli zivot. Zapravo, nalazili se na samoj njegovoj ivici.
Guest- Guest
Inace, mozes i preko moba uploadati slike. Ja sam 90 posto napisanog i uploadanog preko moba napravio
Guest- Guest
sunrise wrote:The Quiet Earth?
Brava! :)
---
Da nisi pogodio, sljedeci zadatak bilo bi nesto iz Mary & Maxa. :) Ovdje bas i ne vole crtice?
Guest- Guest
Kvaka!!Ithildin wrote:sunrise wrote:The Quiet Earth?
Brava! :)
---
Da nisi pogodio, sljedeci zadatak bilo bi nesto iz Mary & Maxa. :) Ovdje bas i ne vole crtice?
Pogodio bi bez problema jer sam ga gledao nedavno na tv-u
Nemam pojma, ja znam tu tamo pogledati..Shrek i How To Train Your Dragon su mi najdraži
evo uskoro stiže novi zadatak
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
Page 33 of 50