Pogodi film!
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Pogodi film!
sunrise wrote:jel možeš malo veću sliku postaviti?
pa kaj nemaš doma povećalo?
Imam, ali nije mi bilo dovoljno kristalno čisto. Slična scena je bila u Stir Of Echoes, ali vjerojatno nije to taj film, a malo vuče i na prijatelje životinja kad prosvjeduju
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Jao, da, ako se ne varam, mislim da sam ja stavila sličice iz Bitter Moona. Odličan film. Jedan od rijetkih u kojem mi je Hugh Grant probavljiv. Deveta vrata sam gledala davno, davnooo tako da mi je veći dio u nekakvoj izmaglici.
Kad sam ga prvi put gledala, nisam imala riječi za nj... zapravo, nemam ni sad. :D Gledala Tajnicu? Asocijacije na sado-mazo odnos naviru.. James Spader ima stvarno neke kinky uloge. E da, kad smo kod nemogućnosti opisa Bitter Moona, još me je jedan film ostavio nijemom. Crash. :D James Spader, opet. :) Cronenberg.
---
Deveta vrata inspirirana su jednim romanom iz 18. stoljeća. "Zaljubljeni vrag". Jacques Cazotte. Vrag, u obliku lijepe plavuše, pokušava zavesti Alvara, španjolskog plemića.. ako se možeš dosjetiti, i Corsa (Deppa) prati tajanstvena plavuša i pomaže mu tijekom njegove potrage za rukopisom čiji je tvorac, navodno, sam Sotona.
Guest- Guest
nije...ovaj je bolesniji...glavni glumac je isti...Ithildin wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:
Old Boy?
edit: kad malo razmislim oba filma su sikimiki...
Ithildin wrote:Vegvísir wrote:Jao, da, ako se ne varam, mislim da sam ja stavila sličice iz Bitter Moona. Odličan film. Jedan od rijetkih u kojem mi je Hugh Grant probavljiv. Deveta vrata sam gledala davno, davnooo tako da mi je veći dio u nekakvoj izmaglici.
Kad sam ga prvi put gledala, nisam imala riječi za nj... zapravo, nemam ni sad. :D Gledala Tajnicu? Asocijacije na sado-mazo odnos naviru.. James Spader ima stvarno neke kinky uloge. E da, kad smo kod nemogućnosti opisa Bitter Moona, još me je jedan film ostavio nijemom. Crash. :D James Spader, opet. :) Cronenberg.
---
Deveta vrata inspirirana su jednim romanom iz 18. stoljeća. "Zaljubljeni vrag". Jacques Cazotte. Vrag, u obliku lijepe plavuše, pokušava zavesti Alvara, španjolskog plemića.. ako se možeš dosjetiti, i Corsa (Deppa) prati tajanstvena plavuša i pomaže mu tijekom njegove potrage za rukopisom čiji je tvorac, navodno, sam Sotona.
gledala sam deveta vrata davno i bas kad ga htjedoh opet skinut da se prisjetim, puste ga na tv-u prekjucer :D
betty.boop-
2015-01-23
deveta vrata bi mogao gledati i gledati. jedan od rijetkih filmova koji mi nikada nece dosaditi
Guest- Guest
i saw the devil niste pogodili ccc
eek- Posts : 178
2014-04-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
Page 22 of 50