Sretan rodjendan
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sretan rodjendan
sa takvim karakterom čisto sumnjam da možeš biti ikome dragaEva wrote:Ja sam gazdi najdraža. Pati, budalo
Guest- Guest
A kaj to fali mom karakteru?tre911 wrote:sa takvim karakterom čisto sumnjam da možeš biti ikome dragaEva wrote:Ja sam gazdi najdraža. Pati, budalo
Guest- Guest
hvala na lijepim željama....kic wrote:btw sr 75g Totenu
što kazati, biti rođen rečenog nadnevka ne može biti ništa drugo doli usud, providnost....
moguće je da ću baš ja jednog dana biti pozvan od sudbine da hrvatski narod izvedem na njegove povijestne granice.....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
mozda jemama voliprckov wrote:javi se kad se bude dijelila nagrada najruznijim i najodvratnijim. Tu imas dobre sanse da tuces iluziju i za nagradu dobijes kantu punu tvog karakteraEva wrote:Jom huledet sameahkic wrote:najdrazi i najludji forume, druga godisnjica otvaranja ove rezerve, iskon zivi vjecno..
Vrijeme je da razmisliš o jubilarnim nagradama najvrijednih i najvjernijih forumašica.
2014-04-19
dezodoransEva wrote:A kaj to fali mom karakteru?tre911 wrote:sa takvim karakterom čisto sumnjam da možeš biti ikome dragaEva wrote:Ja sam gazdi najdraža. Pati, budalo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sve što čini čovjeka uzoritim i čestitim. Prgava, bezobrazna,podmećeš i insinuiraš, mrziš,osvetoljubiva....Eva wrote:A kaj to fali mom karakteru?tre911 wrote:sa takvim karakterom čisto sumnjam da možeš biti ikome dragaEva wrote:Ja sam gazdi najdraža. Pati, budalo
Guest- Guest
Da, i? Pa ja sam light varijanta kakav si ti. Kaj nemaš špigl? Daj sebe pogledaj pa onda dalje dijeli epitet.tre911 wrote:Sve što čini čovjeka uzoritim i čestitim. Prgava, bezobrazna,podmećeš i insinuiraš, mrziš,osvetoljubiva....Eva wrote:A kaj to fali mom karakteru?tre911 wrote:sa takvim karakterom čisto sumnjam da možeš biti ikome dragaEva wrote:Ja sam gazdi najdraža. Pati, budalo
Guest- Guest
Ma da, ja sam za to da se ubijaju tuđa djeca, ja podmećem i insinuiram kurvaluk, ja mrzim židove a ne ti hrvate, ja sam za osvetu nad srbima a ne ti nad hrvatima..jel treba još?Eva wrote:Da, i? Pa ja sam light varijanta kakav si ti. Kaj nemaš špigl? Daj sebe pogledaj pa onda dalje dijeli epitet.tre911 wrote:Sve što čini čovjeka uzoritim i čestitim. Prgava, bezobrazna,podmećeš i insinuiraš, mrziš,osvetoljubiva....Eva wrote:A kaj to fali mom karakteru?tre911 wrote:sa takvim karakterom čisto sumnjam da možeš biti ikome dragaEva wrote:Ja sam gazdi najdraža. Pati, budalo
Guest- Guest
Naravno, sve kaj meni pripisuješ su tvoja tumačenja kak ti nekaj vidiš. No, to veze sa mnom nema. Možda se gledaš u špigl?
Guest- Guest
Ajde ne seri jebote, ja nisam poželio smrt ničijoj djeci , ti jesi hrvatskoj i još si opravdala njihovo ubijanje a meni ne pada na pamet tako što i pomisliti za bilo koga a kamoli to još i napisati. Ono što pišeš o Hrvatima općenito i RH vlasti ne bi pas sa maslom pojeo, to je sve puno mržnje i oholosti,laži i podmetanja, ismijavanja i zluradosti...kako rekoh u tebi nema ništa kreposno u čega bi se čovjek mogao zagledatiEva wrote:Naravno, sve kaj meni pripisuješ su tvoja tumačenja kak ti nekaj vidiš. No, to veze sa mnom nema. Možda se gledaš u špigl?
Guest- Guest
A zakaj bi se ti u mene zagledaval? Ti si oženjen, a ja udata. I još si katolik. Kaj ti ni svećenik kazal da ne griješiš bludno?
Guest- Guest
I trolčina koja se pokušava izvući iz gabule na ovaoko jadan način.Eva wrote:A zakaj bi se ti u mene zagledaval? Ti si oženjen, a ja udata. I još si katolik. Kaj ti ni svećenik kazal da ne griješiš bludno?
Guest- Guest
Sretan rođendan Toten... Zavidim ti na datumu rođenja... ...a čestitam i kicu što je na pravi datum osnovao Forum...ZDS!Totenkopf wrote:hvala na lijepim željama....kic wrote:btw sr 75g Totenu
što kazati, biti rođen rečenog nadnevka ne može biti ništa drugo doli usud, providnost....
moguće je da ću baš ja jednog dana biti pozvan od sudbine da hrvatski narod izvedem na njegove povijestne granice.....
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRETAN RODJENDAN ALI I PRETUZNI RODJENDAN NAJVECEM GOLGETERU SVIH VREMENA
» Sretan rodjendan
» Sretan rodjendan
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
» Si Đinping: Aco, Srecan ti rodjendan, 500.000 vakcina za rodjendan!
» Sretan rodjendan
» Sretan rodjendan
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
» Si Đinping: Aco, Srecan ti rodjendan, 500.000 vakcina za rodjendan!
Page 3 of 3