Sretan rodjendan
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sretan rodjendan
Sad će ispast da sam ja kriv što net.hr forum ne radi jer ze zabavljaju prijavljivanjima policiji i nemaju vremena za rješavati informatičke probleme.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:kupuj rijecnik
Da. Samo mi nisu napisali koji rječnik da kupim.
Guest- Guest
EstebanEnrique-
2014-04-16
Sretan rođendan!
Tek sad uviđam da sam zakasnio podrug godine s priključivanjem ekipi.
Tek sad uviđam da sam zakasnio podrug godine s priključivanjem ekipi.
Ništa nije nenamjerno, htjelo se ove spamere preko Drine zaustaviti ali nemoš' ih se riješit'kaja_333 wrote:Hmm, namjerno ste ga otvorili na ovaj datum..
Nek' je sretan
2014-04-15
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam bio poslao dosta pristojan upit emajliranom poštom Ner.hr upravi...nekoliko puta sam ih pitao zašto je forum u kurcu i kad će nestati ona legendarna Greška!
i evo što mi odgovoriše:
Poštovani,
obaviješteni smo da ste uznemireni oko djelomičnog nefunkcioniranja foruma.
Ispričavamo se na neugodnosti koja Vam je time učinjena, no to ne opravdava
Vaš rječnik.
Forum ima problema i radimo na tome i nemamo vremena se baviti prijetnjama.
Ukoliko nastavite s ovakvim rječnikom prema našim zaposlenicima, morat ćemo
stati raditi na riješavanju informatičkih problema i pozabaviti se prijavom
policiji.
Srdačan pozdrav,
Vaš Net.hr
Guest- Guest
Dragi admini, jel bi mogli ovaj forum nazvati NDH ili barem Jasenovac . Ja ne znam o čemu bi mi razgovarali danas i jučer i godinama bez njih. Evo čitam novine Max na naslovnici, otvorim sredinu a ono ustaše jure negdje, upalim TV a Koli o ustašama, okrenem Nu2 a neki kradljivac tranzistora danas gradonačelnik Samobora o NDH, dođem na forum a ono svaka tema o NDH. Zvijezde naprosto..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kic wrote:najdrazi i najludji forume, druga godisnjica otvaranja ove rezerve, iskon zivi vjecno..
Dvi godine kao dvije cice kod ove tvoje.
Brzo je prošlo a tu sam medju prvima bio.
Aj neka evo dižem čašu crnog vina monte gioioso - riserva ( berba 2002 )
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
2 godine
naucio hodat , vjestine kao pecpec opasno buci buci i stipanje obrascica - fino...poceo i govorit , mama tata tito luster , to bilo takvo vrijeme
i stalno bojao nesto...
u 2 g. ovog foruma naucio malo i nista ...
jel problem u meni godinama korisnicima ekonomiji... nisam jos na cisto
dogodine kad bude 3 obljetnica mozda i povezem
naucio hodat , vjestine kao pecpec opasno buci buci i stipanje obrascica - fino...poceo i govorit , mama tata tito luster , to bilo takvo vrijeme
i stalno bojao nesto...
u 2 g. ovog foruma naucio malo i nista ...
jel problem u meni godinama korisnicima ekonomiji... nisam jos na cisto
dogodine kad bude 3 obljetnica mozda i povezem
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sjetih se svoje bogomdane dalekovidnosti,jos dok je onaj stari forum radio,i posta u kojem predlozih kreiranje rezervnih polozaja,odnosno "rezervnog" foruma...
dvije godine poslije,veliki dio ekipe je ovdje zahvaljujuci bogomdanoj mudrosti svevidećeg Menea..
klanjajte se ljudi,inace bi jos visjeli sa svojim smijesnim slikama i profilima na Fejsbuku,Cvrkutali na Twiteru..dobro,ima vas i tamo...
Kakogod,dvi godine poslije osjecam svenadmocnuo zadovoljstvo nad okupljenim stadom...uzivajte..!!! i klanjajte se..!!! Blagoslovljeni bili...
dvije godine poslije,veliki dio ekipe je ovdje zahvaljujuci bogomdanoj mudrosti svevidećeg Menea..
klanjajte se ljudi,inace bi jos visjeli sa svojim smijesnim slikama i profilima na Fejsbuku,Cvrkutali na Twiteru..dobro,ima vas i tamo...
Kakogod,dvi godine poslije osjecam svenadmocnuo zadovoljstvo nad okupljenim stadom...uzivajte..!!! i klanjajte se..!!! Blagoslovljeni bili...
Guest- Guest
..uhhh..sjetih se i one Šlampe muderatorke na net.-hajeru,koja je bogomdanog optuzila da odvlaci forumase na SVOJ forum...pa pljuvala bogomdanog,kao upljuvana Kamila..ili Ljama..enivej,daleko joj sretna gruda...
Guest- Guest
Jom huledet sameahkic wrote:najdrazi i najludji forume, druga godisnjica otvaranja ove rezerve, iskon zivi vjecno..
Vrijeme je da razmisliš o jubilarnim nagradama najvrijednih i najvjernijih forumašica.
Guest- Guest
javi se kad se bude dijelila nagrada najruznijim i najodvratnijim. Tu imas dobre sanse da tuces iluziju i za nagradu dobijes kantu punu tvog karakteraEva wrote:Jom huledet sameahkic wrote:najdrazi i najludji forume, druga godisnjica otvaranja ove rezerve, iskon zivi vjecno..
Vrijeme je da razmisliš o jubilarnim nagradama najvrijednih i najvjernijih forumašica.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sa takvim karakterom čisto sumnjam da možeš biti ikome dragaEva wrote:Ja sam gazdi najdraža. Pati, budalo
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRETAN RODJENDAN ALI I PRETUZNI RODJENDAN NAJVECEM GOLGETERU SVIH VREMENA
» Sretan rodjendan
» Sretan rodjendan
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
» Si Đinping: Aco, Srecan ti rodjendan, 500.000 vakcina za rodjendan!
» Sretan rodjendan
» Sretan rodjendan
» Epijevom zemi sa Majevice i vukovarskoj legendi Viktorinu Juricu Pasi sretan rodjendan
» Si Đinping: Aco, Srecan ti rodjendan, 500.000 vakcina za rodjendan!
Page 2 of 3