Odlaze liječnici, ali i pacijenti: Hrvati na brže i jeftinije liječenje odlaze u Srbiju i BiH
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Odlaze liječnici, ali i pacijenti: Hrvati na brže i jeftinije liječenje odlaze u Srbiju i BiH
nemoj me vise falit megi, umislicu seIvyTeasdale wrote:pusti ti prcija,stari je to zavodnik..Don Juan...:Dfrakcija wrote:Ispustim šudarić i kiba.prckov wrote:nije, ali kao da je, pojavi se i nestaneEro wrote:Nije Iluzija, garant.prckov wrote:ajoj e lipa evo onda mene, sad ispod cekica. Zaljubi se u me a ja cu u te, da ne moram vise rjesavat one zadakefrakcija wrote:Položili. On se zaljubio u neku vinkovčku usidjelicu, ja ću u forumaša ;).prckov wrote:jos samo da ljubav prodete i polozili ste brakfrakcija wrote:A prošli smo mi već bombe, rašpe, livorvere..prckov wrote:
znaci nije vam eksplodirala plinska boca u kuzini
Jos ako se zoves Maja onda se znamo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Odlaze liječnici, ali i pacijenti: Hrvati na brže i jeftinije liječenje odlaze u Srbiju i BiH
kojo, sudaric ili kibaaben wrote:u bosni je to hidžab:)
2014-04-19
samo opominjem forumsku priju B-)prckov wrote:nemoj me vise falit megi, umislicu seIvyTeasdale wrote:pusti ti prcija,stari je to zavodnik..Don Juan...:Dfrakcija wrote:Ispustim šudarić i kiba.prckov wrote:nije, ali kao da je, pojavi se i nestaneEro wrote:Nije Iluzija, garant.prckov wrote:ajoj e lipa evo onda mene, sad ispod cekica. Zaljubi se u me a ja cu u te, da ne moram vise rjesavat one zadakefrakcija wrote:Položili. On se zaljubio u neku vinkovčku usidjelicu, ja ću u forumaša ;).prckov wrote:jos samo da ljubav prodete i polozili ste brakfrakcija wrote:A prošli smo mi već bombe, rašpe, livorvere..prckov wrote:
2014-04-12
šudarić, ili facolić..ali se drukčije veživoprckov wrote:kojo, sudaric ili kibaaben wrote:u bosni je to hidžab:)
2014-04-16
tako se i kod nas kaze ;-)aben wrote:šudarić, ili facolić..ali se drukčije veživoprckov wrote:kojo, sudaric ili kibaaben wrote:u bosni je to hidžab:)
2014-04-12
zar mi je ne bi dala, cuvacu je ko cvice pazit i mazitIvyTeasdale wrote:samo opominjem forumsku priju B-)prckov wrote:nemoj me vise falit megi, umislicu seIvyTeasdale wrote:pusti ti prcija,stari je to zavodnik..Don Juan...:Dfrakcija wrote:Ispustim šudarić i kiba.prckov wrote:nije, ali kao da je, pojavi se i nestaneEro wrote:Nije Iluzija, garant.prckov wrote:ajoj e lipa evo onda mene, sad ispod cekica. Zaljubi se u me a ja cu u te, da ne moram vise rjesavat one zadakefrakcija wrote:Položili. On se zaljubio u neku vinkovčku usidjelicu, ja ću u forumaša ;).prckov wrote:jos samo da ljubav prodete i polozili ste brakfrakcija wrote:A prošli smo mi već bombe, rašpe, livorvere..prckov wrote:
2014-04-19
nista..i mene si prevario,a di nju neces ;P 8-)prckov wrote:zar mi je ne bi dala, cuvacu je ko cvice pazit i mazitIvyTeasdale wrote:samo opominjem forumsku priju B-)prckov wrote:nemoj me vise falit megi, umislicu seIvyTeasdale wrote:pusti ti prcija,stari je to zavodnik..Don Juan...:Dfrakcija wrote:Ispustim šudarić i kiba.prckov wrote:nije, ali kao da je, pojavi se i nestaneEro wrote:Nije Iluzija, garant.prckov wrote:ajoj e lipa evo onda mene, sad ispod cekica. Zaljubi se u me a ja cu u te, da ne moram vise rjesavat one zadakefrakcija wrote:Položili. On se zaljubio u neku vinkovčku usidjelicu, ja ću u forumaša ;).prckov wrote:jos samo da ljubav prodete i polozili ste brakfrakcija wrote:A prošli smo mi već bombe, rašpe, livorvere..prckov wrote:
2014-04-12
kako, facol ili šudar?IvyTeasdale wrote:tako se i kod nas kaze ;-)aben wrote:šudarić, ili facolić..ali se drukčije veživoprckov wrote:kojo, sudaric ili kibaaben wrote:u bosni je to hidžab:)
2014-04-16
prija?IvyTeasdale wrote:samo opominjem forumsku priju B-)prckov wrote:nemoj me vise falit megi, umislicu seIvyTeasdale wrote:pusti ti prcija,stari je to zavodnik..Don Juan...:Dfrakcija wrote:Ispustim šudarić i kiba.prckov wrote:nije, ali kao da je, pojavi se i nestaneEro wrote:Nije Iluzija, garant.prckov wrote:ajoj e lipa evo onda mene, sad ispod cekica. Zaljubi se u me a ja cu u te, da ne moram vise rjesavat one zadakefrakcija wrote:Položili. On se zaljubio u neku vinkovčku usidjelicu, ja ću u forumaša ;).prckov wrote:jos samo da ljubav prodete i polozili ste brakfrakcija wrote:A prošli smo mi već bombe, rašpe, livorvere..prckov wrote:
2014-04-19
u jednom kraju orvo,a u drugom drugo..nisu bili incestni moji..:Daben wrote:kako, facol ili šudar?IvyTeasdale wrote:tako se i kod nas kaze ;-)aben wrote:šudarić, ili facolić..ali se drukčije veživoprckov wrote:kojo, sudaric ili kibaaben wrote:u bosni je to hidžab:)
Ima i jos jedan izraz.
2014-04-12
prijateljica frakcija :Dprckov wrote:prija?IvyTeasdale wrote:samo opominjem forumsku priju B-)prckov wrote:nemoj me vise falit megi, umislicu seIvyTeasdale wrote:pusti ti prcija,stari je to zavodnik..Don Juan...:Dfrakcija wrote:Ispustim šudarić i kiba.prckov wrote:nije, ali kao da je, pojavi se i nestaneEro wrote:Nije Iluzija, garant.prckov wrote:ajoj e lipa evo onda mene, sad ispod cekica. Zaljubi se u me a ja cu u te, da ne moram vise rjesavat one zadakefrakcija wrote:Položili. On se zaljubio u neku vinkovčku usidjelicu, ja ću u forumaša ;).prckov wrote:jos samo da ljubav prodete i polozili ste brakfrakcija wrote:A prošli smo mi već bombe, rašpe, livorvere..prckov wrote:
2014-04-12
koji?IvyTeasdale wrote:u jednom kraju orvo,a u drugom drugo..nisu bili incestni moji..:Daben wrote:kako, facol ili šudar?IvyTeasdale wrote:tako se i kod nas kaze ;-)aben wrote:šudarić, ili facolić..ali se drukčije veživoprckov wrote:kojo, sudaric ili kibaaben wrote:u bosni je to hidžab:)
Ima i jos jedan izraz.
a, unda i sjever i jug, jel..dobra kombinacija genov:)
2014-04-16
Ma jok, ja sam.crvenkasti wrote:Moj šogor ne bi četniku pod nož, pa da je i tri puta jeftiniji.
Jedva sa mnom hoće sjest za stol, a nisam četnik već godinama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:Daben wrote:koji?IvyTeasdale wrote:u jednom kraju orvo,a u drugom drugo..nisu bili incestni moji..:Daben wrote:kako, facol ili šudar?IvyTeasdale wrote:tako se i kod nas kaze ;-)aben wrote:šudarić, ili facolić..ali se drukčije veživoprckov wrote:kojo, sudaric ili kibaaben wrote:u bosni je to hidžab:)
Ima i jos jedan izraz.
Ima i vanculet..;-)
2014-04-12
pa nisamIvyTeasdale wrote:nista..i mene si prevario,a di nju neces ;P 8-)prckov wrote:zar mi je ne bi dala, cuvacu je ko cvice pazit i mazitIvyTeasdale wrote:samo opominjem forumsku priju B-)prckov wrote:nemoj me vise falit megi, umislicu seIvyTeasdale wrote:pusti ti prcija,stari je to zavodnik..Don Juan...:Dfrakcija wrote:Ispustim šudarić i kiba.prckov wrote:nije, ali kao da je, pojavi se i nestaneEro wrote:Nije Iluzija, garant.prckov wrote:ajoj e lipa evo onda mene, sad ispod cekica. Zaljubi se u me a ja cu u te, da ne moram vise rjesavat one zadakefrakcija wrote:Položili. On se zaljubio u neku vinkovčku usidjelicu, ja ću u forumaša ;).prckov wrote:jos samo da ljubav prodete i polozili ste brakfrakcija wrote:A prošli smo mi već bombe, rašpe, livorvere..prckov wrote:
2014-04-19
Da kazem koju lijepu rijec za tebe,ha?! :D
2014-04-12
daIvyTeasdale wrote:Da kazem koju lijepu rijec za tebe,ha?! :D
2014-04-19
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
meculet u HB.IvyTeasdale wrote::Daben wrote:koji?IvyTeasdale wrote:u jednom kraju orvo,a u drugom drugo..nisu bili incestni moji..:Daben wrote:kako, facol ili šudar?IvyTeasdale wrote:tako se i kod nas kaze ;-)aben wrote:šudarić, ili facolić..ali se drukčije veživoprckov wrote:kojo, sudaric ili kibaaben wrote:u bosni je to hidžab:)
Ima i jos jedan izraz.
Ima i vanculet..;-)
Nego, je li ono "sudarić" mlado od sudar?
Je. Šudar je za na glavu, šudarić za otrat se (da ne tareš oba rukav).Ero wrote:meculet u HB.IvyTeasdale wrote::Daben wrote:koji?IvyTeasdale wrote:u jednom kraju orvo,a u drugom drugo..nisu bili incestni moji..:Daben wrote:kako, facol ili šudar?IvyTeasdale wrote:tako se i kod nas kaze ;-)aben wrote:šudarić, ili facolić..ali se drukčije veživoprckov wrote:kojo, sudaric ili kibaaben wrote:u bosni je to hidžab:)
Ima i jos jedan izraz.
Ima i vanculet..;-)
Nego, je li ono "sudarić" mlado od sudar?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
CENE NAŠE LEKARE Albanci se masovno leče u Srbiji
Autor: alo.rs | 11.04.2016. 09:49
Albanci mesečno potroše više od 100.000 evra na lečenje i hiruške zahvate po srpskim klinikama. Više stotina njih svakog meseca dolazi u našu zemlju kako bi uradili laboratorijske analize, izvršili rendgenski ili ultrazvučni pregled, kao i na dvodnevni boravak.
lbanci veruju srpskim lekarima, Foto: Profimedia.rs
Pacijenti iz Albanije na našim klinikama rade gotovo sve - od medicinskih pregleda i analiza do operacija srca, debelog creva, tumora, lečenja impotencije i seksualne disfunkcije. Takođe, kod Albanki je veoma popularna ugradnja silikona, liposukcija, podizanje zadnjice, operacije nosa i ušiju. Za razliku od njih, muškarci uglavnom dolaze da srede zube, uklone ožiljke i mladeže, ali i na složenije intervencije poput diskus hernije, jetre, prostate.
Glavni motiv za dolazak u naše bolnice jeste medicinski tretman i stručnost naših lekara. Iako za intevencije plaćaju daleko više budući da su strani državljani, oni za to ne mare, budući da su veoma zadovoljni ishodima, piše "Informer".
- Zdravstvene usluge za strane državljane nisu jeftine, zato se oni uglavnom odlučuju za višednevno ostajanje u bolnicama kako bi obavili sve preglede i analize. Najviše posla imaju hirurzi, kardiolozi i hematolozi - kaže izvor iz KCS.
Direktor Kliničkog centra u Nišu prof. dr Zoran Radovanović potvrđuje da sve više Albanaca ukazuje poverenje srpskim lekarima.
- Veruju u našu stručnost i dosta njih dolazi na lečenje. Kod nas je trenutno deset Albanaca sa Kosova na dijalizi. Regularno dođu sa uputom i papirima matičnog fonda. Imaju istu negu kao i svi ostali pacijenti i do sada nismo imali nikakvih problema - otkriva dr Radovanović.
Autor: alo.rs | 11.04.2016. 09:49
Albanci mesečno potroše više od 100.000 evra na lečenje i hiruške zahvate po srpskim klinikama. Više stotina njih svakog meseca dolazi u našu zemlju kako bi uradili laboratorijske analize, izvršili rendgenski ili ultrazvučni pregled, kao i na dvodnevni boravak.
lbanci veruju srpskim lekarima, Foto: Profimedia.rs
Pacijenti iz Albanije na našim klinikama rade gotovo sve - od medicinskih pregleda i analiza do operacija srca, debelog creva, tumora, lečenja impotencije i seksualne disfunkcije. Takođe, kod Albanki je veoma popularna ugradnja silikona, liposukcija, podizanje zadnjice, operacije nosa i ušiju. Za razliku od njih, muškarci uglavnom dolaze da srede zube, uklone ožiljke i mladeže, ali i na složenije intervencije poput diskus hernije, jetre, prostate.
Glavni motiv za dolazak u naše bolnice jeste medicinski tretman i stručnost naših lekara. Iako za intevencije plaćaju daleko više budući da su strani državljani, oni za to ne mare, budući da su veoma zadovoljni ishodima, piše "Informer".
- Zdravstvene usluge za strane državljane nisu jeftine, zato se oni uglavnom odlučuju za višednevno ostajanje u bolnicama kako bi obavili sve preglede i analize. Najviše posla imaju hirurzi, kardiolozi i hematolozi - kaže izvor iz KCS.
Direktor Kliničkog centra u Nišu prof. dr Zoran Radovanović potvrđuje da sve više Albanaca ukazuje poverenje srpskim lekarima.
- Veruju u našu stručnost i dosta njih dolazi na lečenje. Kod nas je trenutno deset Albanaca sa Kosova na dijalizi. Regularno dođu sa uputom i papirima matičnog fonda. Imaju istu negu kao i svi ostali pacijenti i do sada nismo imali nikakvih problema - otkriva dr Radovanović.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Užas: Hrvati bježe u Srbiju!
» Hrvati (braca )odlucili da igraju zs Srbiju
» Hrvati zbog čiča Draže koče Srbiju
» Rampa i dalje spuštena: Hrvati i Britanci blokiraju Srbiju
» Srbi u BiH gledaju u Srbiju, Hrvati u Hrvatsku, a Bošnjaci razumljivo okreću se Turskoj
» Hrvati (braca )odlucili da igraju zs Srbiju
» Hrvati zbog čiča Draže koče Srbiju
» Rampa i dalje spuštena: Hrvati i Britanci blokiraju Srbiju
» Srbi u BiH gledaju u Srbiju, Hrvati u Hrvatsku, a Bošnjaci razumljivo okreću se Turskoj
Page 3 of 4