Sretan Dan državnosti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sretan Dan državnosti
isto ko što vi imate veze sa vivovitica-kavvovac-kavvobagBraćala wrote:skripar wrote:svi sam tulite o toj istri a nitko da spomene srijem, banat, bačku, herceg-bosnu, boku kotorsku...
koji kurac vi imate veze i sa sremom, banatom, backom, a pogotovo bokom kotorskom. i tu istru koju spominjete, dobili ste za ratne zasluge srpske vojske u velikom ratu...
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
http://www.index.hr/sport/clanak/na-poljudu-gorjela-bivsa-hrvatska-a-vijorila-se-hosova-zastava/886321.aspx
Sta su idioti ... pale hrvatsku zastavu! Pa neka odu doma i spale čaćinu diplomu ili svjedodžbu ...
Sta su idioti ... pale hrvatsku zastavu! Pa neka odu doma i spale čaćinu diplomu ili svjedodžbu ...
sat2-
2015-09-28
zastava s petokrakom nikad nije i neće biti hrvatska zastava
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:isto ko što vi imate veze sa vivovitica-kavvovac-kavvobagBraćala wrote:skripar wrote:svi sam tulite o toj istri a nitko da spomene srijem, banat, bačku, herceg-bosnu, boku kotorsku...
koji kurac vi imate veze i sa sremom, banatom, backom, a pogotovo bokom kotorskom. i tu istru koju spominjete, dobili ste za ratne zasluge srpske vojske u velikom ratu...
pa fala bogu da nemamo...
Guest- Guest
sat2 wrote:Braćala wrote:skripar wrote:svi sam tulite o toj istri a nitko da spomene srijem, banat, bačku, herceg-bosnu, boku kotorsku...
De i ti ne seri ... srpska vojska ... koja mitomanija!
procitaj malo o ceru i kolubari, pa se onda podsmevaj nekome...
Guest- Guest
Rajko je ćaća! Došao čovjek, našamarao sve i otišao. Respect
I zato smo mi dobili Istru?Braćala wrote:sat2 wrote:Braćala wrote:skripar wrote:svi sam tulite o toj istri a nitko da spomene srijem, banat, bačku, herceg-bosnu, boku kotorsku...
procitaj malo o ceru i kolubari, pa se onda podsmevaj nekome...
sat2-
2015-09-28
skripar wrote:zastava s petokrakom nikad nije i neće biti hrvatska zastava
darth_vader-
2014-04-17
Srpska vojska koja je kompletna pobjegla na Krf i izdala zemlju. Stvarno junački, ni talijani se nebi posramili.muckodjubre wrote:sat2 wrote:Braćala wrote:skripar wrote:svi sam tulite o toj istri a nitko da spomene srijem, banat, bačku, herceg-bosnu, boku kotorsku...
Guest- Guest
Šta s tim kad nikad nisu imali stvarnu kontrolu nad Srijemom, Banatom i Bačkom te većim dijelom Bosne. OK za Boku Kotorsku, to je oduvijek bila hrvatska zemlja.skripar wrote:svi sam tulite o toj istri a nitko da spomene srijem, banat, bačku, herceg-bosnu, boku kotorsku...
Guest- Guest
koliku god da su imali kontrolu veća je nego nad istromTommy Ramone wrote:Šta s tim kad nikad nisu imali stvarnu kontrolu nad Srijemom, Banatom i Bačkom te većim dijelom Bosne. OK za Boku Kotorsku, to je oduvijek bila hrvatska zemlja.skripar wrote:svi sam tulite o toj istri a nitko da spomene srijem, banat, bačku, herceg-bosnu, boku kotorsku...
skripar-
2015-08-09
zakaj nije tito odmah u travnju digao ustanak nego tek 2 metra kasnije kad je hitler napao rusiju. ta 2 metra primjerice ustaše nisu smjeli privoditi komuniste niti su komunisti smjeli napadati ustaše zbog sporazuma hitlera i staljina. jedina uhićenja komunista su bili jel su pijani remetili javni red i mir. ali bitno da je samo pavelić poslušnik. nije ni tuđman poslušnik nek mu se eto nije dalo ući u banja luku
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:OK za Boku Kotorsku, to je oduvijek bila hrvatska zemlja.skripar wrote:svi sam tulite o toj istri a nitko da spomene srijem, banat, bačku, herceg-bosnu, boku kotorsku...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRETAN VAM DAN DRZAVNOSTI
» Sretan vam dan državnosti
» SRETAN VAM DAN DRŽAVNOSTI
» Sretan Dan državnosti
» SRETAN VAM DAN DRŽAVNOSTI
» Sretan Dan državnosti