Novi Zavjet o Sotoni!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Novi Zavjet o Sotoni!
Nemoj ljutiti Patriota, već znaš što ti slijedi...
Trinity-
2014-04-17
Ma hajte,,a što Isus kaže,to je tebi nebitno!von_Starhemberg wrote:Nema Sotone, zlo je odsutnost Dobra.
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Imam dojam da je tebe lakše naljutiti,,,samo,iza toga slijede packe poput ove,i to konstantno!Mene kad netko naljuti pošaljem ga u tri p.m. i sve pet,,,ne nosim u sebi gorčinu iza toga,za razliku od tebeTrinity wrote:Nemoj ljutiti Patriota, već znaš što ti slijedi...
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Si čitala ono:"Šimune,Šimune,evo sotona je dobio dopuštenje da vas rešeta ko pšenicu
Ovo mi je uvijek bilo intrigantno...
Od koga dopuštenje?
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
Opet donosiš pogrešne zaključke, eh...Patriot_1 wrote:Ma hajte,,a što Isus kaže,to je tebi nebitno!von_Starhemberg wrote:Nema Sotone, zlo je odsutnost Dobra.
Guest- Guest
Jesi li ti lezbejka ili samo feministkinja?Trinity wrote:Naravno muškarčino...Tko tu koga đonom...? Tipično patrijarhalno razmišljanje --čitaj i uči od mene?---Pljuc...Patriot_1 wrote:Kao ti po meni,,uvjek đonom na skoro svakoj temi a za to zbilja,nema potrebe!Malo više o vjeri znam,,čitaj i uči od mene,,feministkinjo,,,ha haTrinity wrote:Pa stalno...i po drugim temama ti o njemu...Patriot_1 wrote:Stalno?A rekoh ti da je ovo prva tema o vragonji!No,,i to je dughovna stvarnost!Si čitala ono:"Šimune,Šimune,evo sotona je dobio dopuštenje da vas rešeta ko pšenicu,,al ja sam se molio za tebe,da tvoja vjera ne malaksa!"Ili,,:"Idi od mene sotono!"Trinity wrote:Pa što stalno o njemu? A Radosna Vijest? Nije li to poanta Novog Zavjeta?Patriot_1 wrote:Znam,,i vrag je crn,,navodno!Trinity wrote:Crna ti je tema.Patriot_1 wrote:Pa to je tema,,,a otvorih ih ja puno,nijedna nije o njemu,ovo je prva!Vidi stihove,,ima u NZ dosta toga,zašto i mi nebi smjeli o njemu ćakulat?Trinity wrote:Od svega u Novom Zavjetu, ti najviše o sotoni.
O kršćanstvu sam najviše naučio od jedne žene,,,prema tome,uči od onog tko više zna,nebitan je spol istog!
2014-04-30
Pa valjda od Boga,,koga drugog?Tko je jači od njega?Bran_Do wrote:Patriot_1 wrote:Si čitala ono:"Šimune,Šimune,evo sotona je dobio dopuštenje da vas rešeta ko pšenicu
Od koga dopuštenje?
2014-04-30
Pogrešne???von_Starhemberg wrote:Opet donosiš pogrešne zaključke, eh...Patriot_1 wrote:Ma hajte,,a što Isus kaže,to je tebi nebitno!von_Starhemberg wrote:Nema Sotone, zlo je odsutnost Dobra.
Ej,nepogrešivi malo se spusti!
2014-04-30
Ma pogrešne zaključke o tome što je meni bitno, a što ne...O tome pričam.
Guest- Guest
Patriot_1 wrote:Pa valjda od Boga,,koga drugog?Tko je jači od njega?Bran_Do wrote:Patriot_1 wrote:Si čitala ono:"Šimune,Šimune,evo sotona je dobio dopuštenje da vas rešeta ko pšenicu
Od koga dopuštenje?
Treba li taj dopuštenje za sve? Jer onda se za puno toga postavlja pitanje tko je kriv - onaj koji nešto radi ili onaj koji mu to dopušta..
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
A gle, ti psuješ, ja dijelim packe...pa sad...Patriot_1 wrote:Imam dojam da je tebe lakše naljutiti,,,samo,iza toga slijede packe poput ove,i to konstantno!Mene kad netko naljuti pošaljem ga u tri p.m. i sve pet,,,ne nosim u sebi gorčinu iza toga,za razliku od tebeTrinity wrote:Nemoj ljutiti Patriota, već znaš što ti slijedi...
Inače, moj otac kojeg već odavno nema i koji nije pročitao Bibliju NIKAD nije opsovao...
Trinity-
2014-04-17
Ultrafeministkinja, pederu...Patriot_1 wrote:Jesi li ti lezbejka ili samo feministkinja?Trinity wrote:Naravno muškarčino...Tko tu koga đonom...? Tipično patrijarhalno razmišljanje --čitaj i uči od mene?---Pljuc...Patriot_1 wrote:Kao ti po meni,,uvjek đonom na skoro svakoj temi a za to zbilja,nema potrebe!Malo više o vjeri znam,,čitaj i uči od mene,,feministkinjo,,,ha haTrinity wrote:Pa stalno...i po drugim temama ti o njemu...Patriot_1 wrote:Stalno?A rekoh ti da je ovo prva tema o vragonji!No,,i to je dughovna stvarnost!Si čitala ono:"Šimune,Šimune,evo sotona je dobio dopuštenje da vas rešeta ko pšenicu,,al ja sam se molio za tebe,da tvoja vjera ne malaksa!"Ili,,:"Idi od mene sotono!"Trinity wrote:Pa što stalno o njemu? A Radosna Vijest? Nije li to poanta Novog Zavjeta?Patriot_1 wrote:Znam,,i vrag je crn,,navodno!Trinity wrote:Crna ti je tema.Patriot_1 wrote:Pa to je tema,,,a otvorih ih ja puno,nijedna nije o njemu,ovo je prva!Vidi stihove,,ima u NZ dosta toga,zašto i mi nebi smjeli o njemu ćakulat?Trinity wrote:Od svega u Novom Zavjetu, ti najviše o sotoni.
O kršćanstvu sam najviše naučio od jedne žene,,,prema tome,uči od onog tko više zna,nebitan je spol istog!
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Ultrafeministkinja, pederu...Patriot_1 wrote:Jesi li ti lezbejka ili samo feministkinja?Trinity wrote:Naravno muškarčino...Tko tu koga đonom...? Tipično patrijarhalno razmišljanje --čitaj i uči od mene?---Pljuc...Patriot_1 wrote:Kao ti po meni,,uvjek đonom na skoro svakoj temi a za to zbilja,nema potrebe!Malo više o vjeri znam,,čitaj i uči od mene,,feministkinjo,,,ha haTrinity wrote:Pa stalno...i po drugim temama ti o njemu...Patriot_1 wrote:Stalno?A rekoh ti da je ovo prva tema o vragonji!No,,i to je dughovna stvarnost!Si čitala ono:"Šimune,Šimune,evo sotona je dobio dopuštenje da vas rešeta ko pšenicu,,al ja sam se molio za tebe,da tvoja vjera ne malaksa!"Ili,,:"Idi od mene sotono!"Trinity wrote:Pa što stalno o njemu? A Radosna Vijest? Nije li to poanta Novog Zavjeta?Patriot_1 wrote:Znam,,i vrag je crn,,navodno!Trinity wrote:Crna ti je tema.Patriot_1 wrote:Pa to je tema,,,a otvorih ih ja puno,nijedna nije o njemu,ovo je prva!Vidi stihove,,ima u NZ dosta toga,zašto i mi nebi smjeli o njemu ćakulat?Trinity wrote:Od svega u Novom Zavjetu, ti najviše o sotoni.
2014-04-30
SKUZATO(punica mi Talijanka,,znan par riči,,,hi hi)Mea culpa!Trinity wrote:A gle, ti psuješ, ja dijelim packe...pa sad...Patriot_1 wrote:Imam dojam da je tebe lakše naljutiti,,,samo,iza toga slijede packe poput ove,i to konstantno!Mene kad netko naljuti pošaljem ga u tri p.m. i sve pet,,,ne nosim u sebi gorčinu iza toga,za razliku od tebeTrinity wrote:Nemoj ljutiti Patriota, već znaš što ti slijedi...
Inače, moj otac kojeg već odavno nema i koji nije pročitao Bibliju NIKAD nije opsovao...
2014-04-30
Da,,,zanimljivo,,no poanta je u onome<"da tvoja vjera ne malaksa" i ono"Jesi li vidio moga slugu Joba ..."Bog dopušta sva ta zla,on žilav i ostaje Bogu vjeran..i sve opet došlo na svoje!A je i ženu imao pravu "Prokuni Boga i umri",,,fanfulja!Bran_Do wrote:Patriot_1 wrote:Pa valjda od Boga,,koga drugog?Tko je jači od njega?Bran_Do wrote:Patriot_1 wrote:Si čitala ono:"Šimune,Šimune,evo sotona je dobio dopuštenje da vas rešeta ko pšenicu
Od koga dopuštenje?
Treba li taj dopuštenje za sve? Jer onda se za puno toga postavlja pitanje tko je kriv - onaj koji nešto radi ili onaj koji mu to dopušta..
2014-04-30
Psovka,,,kaj je to?Kad netko Boga psuje,,a ja to ne radim!Trinity wrote:A gle, ti psuješ, ja dijelim packe...pa sad...Patriot_1 wrote:Imam dojam da je tebe lakše naljutiti,,,samo,iza toga slijede packe poput ove,i to konstantno!Mene kad netko naljuti pošaljem ga u tri p.m. i sve pet,,,ne nosim u sebi gorčinu iza toga,za razliku od tebeTrinity wrote:Nemoj ljutiti Patriota, već znaš što ti slijedi...
2014-04-30
Jbg...a BITNO,,što je?Meni bitno ili bitno?von_Starhemberg wrote:Ma pogrešne zaključke o tome što je meni bitno, a što ne...O tome pričam.
2014-04-30
Off topic, na jednom si mjestu napisao da je pakao mitsko mjesto (tako nešto) . Rado bih čula (pročitala) više na tu temu.Bran_Do wrote:Patriot_1 wrote:Si čitala ono:"Šimune,Šimune,evo sotona je dobio dopuštenje da vas rešeta ko pšenicu
Od koga dopuštenje?
Trinity-
2014-04-17
Što je bitno meni, nije bitno tebi ili trinity, ili Brandu ili nekom desetom i oibrnuto...Patriot_1 wrote:Jbg...a BITNO,,što je?Meni bitno ili bitno?von_Starhemberg wrote:Ma pogrešne zaključke o tome što je meni bitno, a što ne...O tome pričam.
Guest- Guest
Bitno je što Biblija govori,,,tu nema meni -tebi!von_Starhemberg wrote:Što je bitno meni, nije bitno tebi ili trinity, ili Brandu ili nekom desetom i oibrnuto...Patriot_1 wrote:Jbg...a BITNO,,što je?Meni bitno ili bitno?von_Starhemberg wrote:Ma pogrešne zaključke o tome što je meni bitno, a što ne...O tome pričam.
2014-04-30
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Novi Zavjet,temelj kršćanstva!
» Slava sotoni... :D
» Zavjet Marotte
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» Slava sotoni... :D
» Zavjet Marotte
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom