Porezna nam je zaustavila projekt na kojem bi se zaposlilo 1100 ljudi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Porezna nam je zaustavila projekt na kojem bi se zaposlilo 1100 ljudi
Ja sam već bio vani , tri godine u Italiji , nije mi problem opet , naučio jezik , vidio svijeta ....a šta kukate koji kuraz ovo ono.
Vratio se , nisam nešto puno zaradio tj ništa bitno , znanje jezika , iskustvo , vidio svijeta nešto , studirao tamo tečajeve ( na talijanskome ) koji su mi bili korisni poslije a ovdje ih nema , maka se iz ove močvare ......to mi je najveća zarada tamo.
Ovo šta imam par stanova novogradnaj i te šeme to je došlo poslije.
Kukate brezveze.....makli se do Švabije i odma kmeče.
Ajde hebi gospu.
Kukate kurzu ....evo ja sam do dvi ure jutros zaradija najmanje 300 kuna.
Heben vas nesposobne.
Vratio se , nisam nešto puno zaradio tj ništa bitno , znanje jezika , iskustvo , vidio svijeta nešto , studirao tamo tečajeve ( na talijanskome ) koji su mi bili korisni poslije a ovdje ih nema , maka se iz ove močvare ......to mi je najveća zarada tamo.
Ovo šta imam par stanova novogradnaj i te šeme to je došlo poslije.
Kukate brezveze.....makli se do Švabije i odma kmeče.
Ajde hebi gospu.
Heben vas nesposobne.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Porezna nam je zaustavila projekt na kojem bi se zaposlilo 1100 ljudi
---
S time da prve dvi ure pijem kavu i čitam novine jer mi je takvi bio ritam ....ostatak nešto radim al i to po potrebi.
Naglasak na sposbnosti a onda još zaradim na dnevnicu 120 kuna a dnevnica nije ispod 200 kuna.
To šta bi vi vanka radili to vam je arbajt tako da ako mislite radit vanka to vam je osam sati u pogonu od prve minute a ne ka kod nas oVako da češ drkat kuraz pre dvi ure a onda opet čeŠ uglavnom kopat nos pa češ još nešto zamutit sa strane i hebete se.
Pola će se njih vratit kad vidi kako se vanka ORE.
---
S time da prve dvi ure pijem kavu i čitam novine jer mi je takvi bio ritam ....ostatak nešto radim al i to po potrebi.
Naglasak na sposbnosti a onda još zaradim na dnevnicu 120 kuna a dnevnica nije ispod 200 kuna.
To šta bi vi vanka radili to vam je arbajt tako da ako mislite radit vanka to vam je osam sati u pogonu od prve minute a ne ka kod nas oVako da češ drkat kuraz pre dvi ure a onda opet čeŠ uglavnom kopat nos pa češ još nešto zamutit sa strane i hebete se.
Pola će se njih vratit kad vidi kako se vanka ORE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Iz željeznica Srbije odlazi 1100 ljudi
» Gradonačelnica Siska: Već se 1100 ljudi odjavilo iz županije, oni se neće vratiti
» Dom za starije u kojem je izgorjelo šest ljudi bio je ilegalan
» Njemačka zaustavila Sjeverni Tok 2
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Gradonačelnica Siska: Već se 1100 ljudi odjavilo iz županije, oni se neće vratiti
» Dom za starije u kojem je izgorjelo šest ljudi bio je ilegalan
» Njemačka zaustavila Sjeverni Tok 2
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
Page 2 of 2