Karamarko pozvao Srbe i Židove u Jasenovac , ciglana ponovo pokrece proizvodnju :)
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Karamarko pozvao Srbe i Židove u Jasenovac , ciglana ponovo pokrece proizvodnju :)
U čemu je onda problem? Satira, jedno, satira drugo, sloboda govora i izražavanja.Regoč wrote:Ma to je satira. Nemate vi "antifašisti" smisla za humor.Starhemberg wrote:Ni ja već dugo nisam vidio licemjernije "opravdanje" za fašističku tvorevinu NDH i produžavanje rada koncentracijskih logora. Svaki dan nešto novo.
Guest- Guest
Re: Karamarko pozvao Srbe i Židove u Jasenovac , ciglana ponovo pokrece proizvodnju :)
Pa kako onda nije jugočetnička kurva satira, nego je baš to vrieđanje?Starhemberg wrote:U čemu je onda problem? Satira, jedno, satira drugo, sloboda govora i izražavanja.Regoč wrote:Ma to je satira. Nemate vi "antifašisti" smisla za humor.Starhemberg wrote:Ni ja već dugo nisam vidio licemjernije "opravdanje" za fašističku tvorevinu NDH i produžavanje rada koncentracijskih logora. Svaki dan nešto novo.
Ako nije očito, ponovit ću: upućeno je jednoj, imenovanoj osobi. Slične naslove smo i ranije skidali jer su neprihvatljivi.Regoč wrote:Pa kako onda nije jugočetnička kurva satira, nego je baš to vrieđanje?Starhemberg wrote:U čemu je onda problem? Satira, jedno, satira drugo, sloboda govora i izražavanja.Regoč wrote:Ma to je satira. Nemate vi "antifašisti" smisla za humor.Starhemberg wrote:Ni ja već dugo nisam vidio licemjernije "opravdanje" za fašističku tvorevinu NDH i produžavanje rada koncentracijskih logora. Svaki dan nešto novo.
Guest- Guest
Aaaa, sad vidim razliku. U naslovu ove teme nitko nije imenovan. Samo prezimenovan. A to je prihvatljivo jer je satira. Jasno, posve jasno.Starhemberg wrote:Ako nije očito, ponovit ću: upućeno je jednoj, imenovanoj osobi. Slične naslove smo i ranije skidali jer su neprihvatljivi.Regoč wrote:Pa kako onda nije jugočetnička kurva satira, nego je baš to vrieđanje?Starhemberg wrote:U čemu je onda problem? Satira, jedno, satira drugo, sloboda govora i izražavanja.Regoč wrote:Ma to je satira. Nemate vi "antifašisti" smisla za humor.Starhemberg wrote:Ni ja već dugo nisam vidio licemjernije "opravdanje" za fašističku tvorevinu NDH i produžavanje rada koncentracijskih logora. Svaki dan nešto novo.
naslov je igra rijeci trenutka , zajedno sa slikom docarava svu ironiju komemoracije bez predstavnika zrtve
mozda nekome provokativan pa isprika
idemo dalje
mozda nekome provokativan pa isprika
idemo dalje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hajde kolega Ero - NE SERI-
Nema nikakve veze Vukovar sa ustaškim koljačima u Jasenovcu.
ne muti vodu, ne bacaj prašinu u oči sugovornicima.
NIKAKVE VEZE VUKOVAR NEMA SA POKOLJIMA U JASENOVCU
ne muti vodu, ne bacaj prašinu u oči sugovornicima.
NIKAKVE VEZE VUKOVAR NEMA SA POKOLJIMA U JASENOVCU
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa i nema, slažem se u potpunosti. Jedni su Bili Srbi, drugi Hrvati...Yehudi wrote:hajde kolega Ero - NE SERI-
Pokolj u Srebrenici također neme veze s Turcima, ali se desio kao osveta Turcima.
Aj' ti sad budi pametan...
Ne baš bez predstavnika. Srbi dolaze, a i Romi će ako im se objasni da neće ostatidebotoijusto wrote:naslov je igra rijeci trenutka , zajedno sa slikom docarava svu ironiju komemoracije bez predstavnika zrtve
idemo dalje
bez svoga kolača iz državne blagajne.
Židovski predstavnik se već dogovorio s Beogradom, pa im se nećemo miješati u biznis.
Ero wrote:Ne baš bez predstavnika. Srbi dolaze, a i Romi će ako im se objasni da neće ostatidebotoijusto wrote:naslov je igra rijeci trenutka , zajedno sa slikom docarava svu ironiju komemoracije bez predstavnika zrtve
idemo dalje
bez svoga kolača iz državne blagajne.
Židovski predstavnik se već dogovorio s Beogradom, pa im se nećemo miješati u biznis.
opet kupovina "dobrih" srba a romi i onako nebitni
lijepo je rekao onaj njihov saboras
romi nisu sudjelovali u proboju jer ih vise nije ni bilo
moguce da svi bili zauzeti statiranjem u maloj floramye te vodjenjem radionica maketarstva i starih zanata
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa krajnje je vrijeme da mi u Hrvatskoj imamo naše, odane hrvatske Židove, Srbe a bogami i Rome... Jerbo okolnost je zbilja neugodna. U Hrvatskoj će se 22. travnja dogoditi nešto što se nigdje u svijetu nikad nije dogodilo... komemoracija holokausta bez Židova?!debotoijusto wrote:
moguce da svi bili zauzeti statiranjem u maloj floramye te vodjenjem radionica maketarstva i starih zanata
No dobro... Biti će tamo zasigurno Jakov Sedlar sa svojom kamerom a i ministar Hasanpavelić koji će sav tronut čitavu minutu tobože potreseno šutjeti zbog nekakve komunističke izmišljotine.
Inače, ministar Hasanpavelić je nakon izlaska iz kina gdje je pogledao Sedlarov falsifikat izjavio:
-"Ovakvi filmovi su korisni jer govore o brojnim tabu temama. To je najbolji put da se konačno rasvijetle brojna kontroverzna mjesta iz hrvatske povijesti".
Branko Lustig će biti i to je sasvim dovoljno. Oni koji su nekoliko decenija baratali sa 700.000 žrtava su ,provocator wrote:Pa krajnje je vrijeme da mi u Hrvatskoj imamo naše, odane hrvatske Židove, Srbe a bogami i Rome... Jerbo okolnost je zbilja neugodna. U Hrvatskoj će se 22. travnja dogoditi nešto što se nigdje u svijetu nikad nije dogodilo... komemoracija holokausta bez Židova?!debotoijusto wrote:
što se mene tiče, čak i nepoželjni, jer vrijeđaju žrtve.
Upitaš li se ikad zašto su lagali? Misliš da u korist žrtava? Ja ne mislim, a ti možeš mislit i dalje šta god hoćeš.
Židovi(uz moj respekt prema njima) i Beograd ne mogu, niti će, postavljati hr vladu. Ne više.
Može peta kolona sanjati o tim varijantama, ali sve je to uzaludno...
Skakućite, mlatarajte rukama...kuhajte pasulj, roštiljajte, igrajte kozaračko...Ne smeta to nikome.
U Jasenovcu ne komemorira se holokaust, nego sve žrtve, Židovi nisu izdvojeni.
Jasenovac je u HR, kao i komemoracija.
Može doći tko hoće, ako hoće, a znam i tko ne može sve da hoće.
Za ovu rečenicu te inspirirala Buna na dahije?Starhemberg wrote:
Po narodski rečeno, pakuj sina pak šalji u Njemu, Hrvatska se promijenit ne može...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A nece ti taj duduUsne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:
Nećemo prestati dok god budete prodavali petokraku pod antifašizam.
A čuj Era kako se inati kmeči ko Ivica Budalica...kmee kmeeee...nećemo prestati kmeeeee....maaamaaa...kmeeee zločesti antifašisti....kmeee nismo mi ustaše...kmeeeč...šmrk...kmeeeeeeeeeeeeeeee.
Eo ti Ero lizaljku. nećeš? Oš dudlat dudu varalicu?
Ima on udbu
Ero wrote:Branko Lustig će biti i to je sasvim dovoljno. Oni koji su nekoliko decenija baratali sa 700.000 žrtava su ,provocator wrote:Pa krajnje je vrijeme da mi u Hrvatskoj imamo naše, odane hrvatske Židove, Srbe a bogami i Rome... Jerbo okolnost je zbilja neugodna. U Hrvatskoj će se 22. travnja dogoditi nešto što se nigdje u svijetu nikad nije dogodilo... komemoracija holokausta bez Židova?!debotoijusto wrote:
što se mene tiče, čak i nepoželjni, jer vrijeđaju žrtve.
Upitaš li se ikad zašto su lagali? Misliš da u korist žrtava? Ja ne mislim, a ti možeš mislit i dalje šta god hoćeš.
Židovi(uz moj respekt prema njima) i Beograd ne mogu, niti će, postavljati hr vladu. Ne više.
Može peta kolona sanjati o tim varijantama, ali sve je to uzaludno...
Skakućite, mlatarajte rukama...kuhajte pasulj, roštiljajte, igrajte kozaračko...Ne smeta to nikome.
Ajde ero prestani srati s tom raspudicevstinom na ercegovacki
Tko je ikada spomenuo brojku od 700000 osim vas falsifikatora povijesti
Koga opsjeda kozaracko osim vas ..Heh i par tisuća u Kumrovcu jednom godišnje
A o postavljanju vlade ..jebo te demokracija u našoj političkoj kuhinji , tko uopce POSTAVLJA VLADU kod nas
Trebao bi biti narod a ne popovi i dijaspora
Pa dobro sad... Doći će Karačmarko, Hasanbegović, Lustig, Velimir Bujanec, Bandić, Sedlar, Joe Šimunić, Tepeš u crnom odijelu marke ciciban...Ero wrote:Jasenovac je u HR, kao i komemoracija.
A možda dođe i Božidar Alić jer u Vrapču kažu kako ga vikendom redovito puštaju van.
Sorry zaboravio si da je petokraka ,indentična sa kokardom!Ero wrote:Sve pod petokrakom!
2014-04-18
koji je kreten ovaj ero. jeli klosaru, da li se imalo stidis svoje gluposti i defetizma?
Guest- Guest
Tko poštuje žrtve doći će, tko skuplja bodove na mrtvima ostat će doma.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zašto Rusija ponovo pokreće proizvodnju Mig-35
» Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
» "Istočni NATO" pozvao Srbe na manevre
» Izetbegović ponovo pozvao kardinala Puljića da preispita odluku o održavanju mise za Bleiburg
» Episkop bihacko-petrovacki napao Srbe da ostavljaju pate u letovalistima svojih 'dzelata'..citaj Hrvata..spomenuo i Jasenovac
» Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
» "Istočni NATO" pozvao Srbe na manevre
» Izetbegović ponovo pozvao kardinala Puljića da preispita odluku o održavanju mise za Bleiburg
» Episkop bihacko-petrovacki napao Srbe da ostavljaju pate u letovalistima svojih 'dzelata'..citaj Hrvata..spomenuo i Jasenovac
Page 5 of 5