Karamarko pozvao Srbe i Židove u Jasenovac , ciglana ponovo pokrece proizvodnju :)
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Karamarko pozvao Srbe i Židove u Jasenovac , ciglana ponovo pokrece proizvodnju :)
crvenkasti wrote:Ero wrote:Oni tvoji u Šumadiji baš su nikakvi. Kod njih jagoda kol'ko oš, a nijednu da ti pošalju onak.crvenkasti wrote:Moja žena kupila samo sedam jagoda, skupe.
Meni ni jedna.
Nova žena mi je Hrvatica. Nonstop gladan.
Kapa dole zeni. Zna ona kako treba sa vama.
Ucka- Posts : 588
2016-02-15
Re: Karamarko pozvao Srbe i Židove u Jasenovac , ciglana ponovo pokrece proizvodnju :)
Nego, Starhemberže, naslov o Kuji Biesnoj promienio si promptno, kako to da stoji ovo o ponovnom otvaranju ciglane?
Sigurno poždera sve po kući pa ga žena stavila na dijetu.Ucka wrote:crvenkasti wrote:Ero wrote:Oni tvoji u Šumadiji baš su nikakvi. Kod njih jagoda kol'ko oš, a nijednu da ti pošalju onak.crvenkasti wrote:Moja žena kupila samo sedam jagoda, skupe.
Meni ni jedna.
Kapa dole zeni. Zna ona kako treba sa vama.
Sarkazam u naslovima tema je dopušten, vrijeđanje nekog osobno nije.
Guest- Guest
Ah, kad se aludira da su Hrvati fašisti to je sarkazam, kad se aludira da Kuja Biesna radi protiv hrvatskih interesah to je vrieđanje. Jasni kriteriji da ne mogu biti jasniji.
Nek usisava sama.
crvenkasti-
2014-04-17
Nije, nego nazivanje jugočetničkom kujom, to je stajalo u naslovu. Gdje se aludira u naslovu na Hrvate kao fašiste? Da tako piše, bilo bi odmah uklonjeno.Regoč wrote:Ah, kad se aludira da su Hrvati fašisti to je sarkazam, kad se aludira da Kuja Biesna radi protiv hrvatskih interesah to je vrieđanje. Jasni kriteriji da ne mogu biti jasniji.
Guest- Guest
ti samo usisavas po forumu :Dcrvenkasti wrote:Nek usisava sama.
2014-04-12
a,ciglana ponovo pokrece proizvodnju asocira na graditeljstvo :DStarhemberg wrote:Nije, nego nazivanje jugočetničkom kujom, to je stajalo u naslovu. Gdje se aludira u naslovu na Hrvate kao fašiste? Da tako piše, bilo bi odmah uklonjeno.Regoč wrote:Ah, kad se aludira da su Hrvati fašisti to je sarkazam, kad se aludira da Kuja Biesna radi protiv hrvatskih interesah to je vrieđanje. Jasni kriteriji da ne mogu biti jasniji.
2014-04-12
Jugočetnička kuja je satira na politički rad Vesne Pusić, nije to nikakvo vrieđanje, isto kao što pozvati Srbe i Židove u Jasenovac jer ciglana obnavlja rad je satira, a ne insinuacija da ih Karamarko želi ponovno zatočiti u logore. Ma, jasno, po Hrvatima se smije pljuvati i smije se satirizirati da bi ponovno ubijali Srbe i Židove, ali sačuvaj Bože kritizirati feministicu, antifašisticu i kozmopolitkinju.Starhemberg wrote:Nije, nego nazivanje jugočetničkom kujom, to je stajalo u naslovu. Gdje se aludira u naslovu na Hrvate kao fašiste? Da tako piše, bilo bi odmah uklonjeno.Regoč wrote:Ah, kad se aludira da su Hrvati fašisti to je sarkazam, kad se aludira da Kuja Biesna radi protiv hrvatskih interesah to je vrieđanje. Jasni kriteriji da ne mogu biti jasniji.
Pa ti si sam u nekoliko navrata izrazio žaljenje što NDH nije dulje djelovala, što naravno ne znači da Hrvati kao cjelina razmišljaju isto. Dakle u naslovu nije riječ o Hrvatima, ni eksplicitno ni implicitno.Regoč wrote:Jugočetnička kuja je satira na politički rad Vesne Pusić, nije to nikakvo vrieđanje, isto kao što pozvati Srbe i Židove u Jasenovac jer ciglana obnavlja rad je satira, a ne insinuacija da ih Karamarko želi ponovno zatočiti u logore. Ma, jasno, po Hrvatima se smije pljuvati i smije se satirizirati da bi ponovno ubijali Srbe i Židove, ali sačuvaj Bože kritizirati feministicu, antifašisticu i kozmopolitkinju.Starhemberg wrote:Nije, nego nazivanje jugočetničkom kujom, to je stajalo u naslovu. Gdje se aludira u naslovu na Hrvate kao fašiste? Da tako piše, bilo bi odmah uklonjeno.Regoč wrote:Ah, kad se aludira da su Hrvati fašisti to je sarkazam, kad se aludira da Kuja Biesna radi protiv hrvatskih interesah to je vrieđanje. Jasni kriteriji da ne mogu biti jasniji.
Guest- Guest
Provjeravaj dobro čak i ono što ti da. Najprije ona kuša, pa tek onda ti.crvenkasti wrote:Ero wrote:Oni tvoji u Šumadiji baš su nikakvi. Kod njih jagoda kol'ko oš, a nijednu da ti pošalju onak.crvenkasti wrote:Moja žena kupila samo sedam jagoda, skupe.
Meni ni jedna.
Da, i? Da je dulje djelovala ja ne bih osjetio rat, Vukovar ne bi bio razoren, Kijevo ne bi bilo spaljeno...Starhemberg wrote:Pa ti si sam u nekoliko navrata izrazio žaljenje što NDH nije dulje djelovala.Regoč wrote:Jugočetnička kuja je satira na politički rad Vesne Pusić, nije to nikakvo vrieđanje, isto kao što pozvati Srbe i Židove u Jasenovac jer ciglana obnavlja rad je satira, a ne insinuacija da ih Karamarko želi ponovno zatočiti u logore. Ma, jasno, po Hrvatima se smije pljuvati i smije se satirizirati da bi ponovno ubijali Srbe i Židove, ali sačuvaj Bože kritizirati feministicu, antifašisticu i kozmopolitkinju.Starhemberg wrote:Nije, nego nazivanje jugočetničkom kujom, to je stajalo u naslovu. Gdje se aludira u naslovu na Hrvate kao fašiste? Da tako piše, bilo bi odmah uklonjeno.Regoč wrote:Ah, kad se aludira da su Hrvati fašisti to je sarkazam, kad se aludira da Kuja Biesna radi protiv hrvatskih interesah to je vrieđanje. Jasni kriteriji da ne mogu biti jasniji.
Vjerujem da bi se većina odlučila za opstanak NDH da je u svibnju 45. ponuđen referendum s pitanjem NDH ili DFJ.Starhemberg wrote:što naravno ne znači da Hrvati kao cjelina razmišljaju isto.
Ne, nije, ma kakvi, to je satira, to bi neki Tunguzi obnavljali ciglanu. Možda su Bačićevi potomci dobili denacionalizacijom njegove pogone pa traže radnike.Starhemberg wrote:Dakle u naslovu nije riječ o Hrvatima, ni eksplicitno ni implicitno.
Ero wrote:Provjeravaj dobro čak i ono što ti da. Najprije ona kuša, pa tek onda ti.crvenkasti wrote:Ero wrote:Oni tvoji u Šumadiji baš su nikakvi. Kod njih jagoda kol'ko oš, a nijednu da ti pošalju onak.crvenkasti wrote:Moja žena kupila samo sedam jagoda, skupe.
Meni ni jedna.
Vec ga je pocela trovat.Vidi se po postovima.
Ucka-
2016-02-15
Naslov ostaje.Regoč wrote:Da, i? Da je dulje djelovala ja ne bih osjetio rat, Vukovar ne bi bio razoren, Kijevo ne bi bilo spaljeno...Starhemberg wrote:Pa ti si sam u nekoliko navrata izrazio žaljenje što NDH nije dulje djelovala.Regoč wrote:Jugočetnička kuja je satira na politički rad Vesne Pusić, nije to nikakvo vrieđanje, isto kao što pozvati Srbe i Židove u Jasenovac jer ciglana obnavlja rad je satira, a ne insinuacija da ih Karamarko želi ponovno zatočiti u logore. Ma, jasno, po Hrvatima se smije pljuvati i smije se satirizirati da bi ponovno ubijali Srbe i Židove, ali sačuvaj Bože kritizirati feministicu, antifašisticu i kozmopolitkinju.Starhemberg wrote:Nije, nego nazivanje jugočetničkom kujom, to je stajalo u naslovu. Gdje se aludira u naslovu na Hrvate kao fašiste? Da tako piše, bilo bi odmah uklonjeno.Regoč wrote:Ah, kad se aludira da su Hrvati fašisti to je sarkazam, kad se aludira da Kuja Biesna radi protiv hrvatskih interesah to je vrieđanje. Jasni kriteriji da ne mogu biti jasniji.Vjerujem da bi se većina odlučila za opstanak NDH da je u svibnju 45. ponuđen referendum s pitanjem NDH ili DFJ.Starhemberg wrote:što naravno ne znači da Hrvati kao cjelina razmišljaju isto.Ne, nije, ma kakvi, to je satira, to bi neki Tunguzi obnavljali ciglanu. Možda su Bačićevi potomci dobili denacionalizacijom njegove pogone pa traže radnike.Starhemberg wrote:Dakle u naslovu nije riječ o Hrvatima, ni eksplicitno ni implicitno.
Guest- Guest
Ok,graditeljski procvat u Jasenovcu...Poslovni tjednik a la deboto..;-)
2014-04-12
Nisam ni očekivao ravnopravnost i pravo na dostojanstvo za Hrvate. Dobro, neka se Srbi i Židovi jave u Radnu jedinicu Ciglana da dobiju radni raspored. Bit će podieljeni u dva voda, vod Debo i vod Starha.Starhemberg wrote:Naslov ostaje.Regoč wrote:Da, i? Da je dulje djelovala ja ne bih osjetio rat, Vukovar ne bi bio razoren, Kijevo ne bi bilo spaljeno...Starhemberg wrote:Pa ti si sam u nekoliko navrata izrazio žaljenje što NDH nije dulje djelovala.Regoč wrote:Jugočetnička kuja je satira na politički rad Vesne Pusić, nije to nikakvo vrieđanje, isto kao što pozvati Srbe i Židove u Jasenovac jer ciglana obnavlja rad je satira, a ne insinuacija da ih Karamarko želi ponovno zatočiti u logore. Ma, jasno, po Hrvatima se smije pljuvati i smije se satirizirati da bi ponovno ubijali Srbe i Židove, ali sačuvaj Bože kritizirati feministicu, antifašisticu i kozmopolitkinju.Starhemberg wrote:Nije, nego nazivanje jugočetničkom kujom, to je stajalo u naslovu. Gdje se aludira u naslovu na Hrvate kao fašiste? Da tako piše, bilo bi odmah uklonjeno.Regoč wrote:Ah, kad se aludira da su Hrvati fašisti to je sarkazam, kad se aludira da Kuja Biesna radi protiv hrvatskih interesah to je vrieđanje. Jasni kriteriji da ne mogu biti jasniji.Vjerujem da bi se većina odlučila za opstanak NDH da je u svibnju 45. ponuđen referendum s pitanjem NDH ili DFJ.Starhemberg wrote:što naravno ne znači da Hrvati kao cjelina razmišljaju isto.Ne, nije, ma kakvi, to je satira, to bi neki Tunguzi obnavljali ciglanu. Možda su Bačićevi potomci dobili denacionalizacijom njegove pogone pa traže radnike.Starhemberg wrote:Dakle u naslovu nije riječ o Hrvatima, ni eksplicitno ni implicitno.
Ima se Jasenovac preko Bročicah spojiti s Novskom, a preko Košutarice pružit će se sve do Mlake.IvyTeasdale wrote:Ok,graditeljski procvat u Jasenovcu...Poslovni tjednik a la deboto..;-)
Ni ja već dugo nisam vidio licemjernije "opravdanje" za fašističku tvorevinu NDH i produžavanje rada koncentracijskih logora. Svaki dan nešto novo.
Guest- Guest
Ma to je satira. Nemate vi "antifašisti" smisla za humor.Starhemberg wrote:Ni ja već dugo nisam vidio licemjernije "opravdanje" za fašističku tvorevinu NDH i produžavanje rada koncentracijskih logora. Svaki dan nešto novo.
U čemu je onda problem? Satira, jedno, satira drugo, sloboda govora i izražavanja.Regoč wrote:Ma to je satira. Nemate vi "antifašisti" smisla za humor.Starhemberg wrote:Ni ja već dugo nisam vidio licemjernije "opravdanje" za fašističku tvorevinu NDH i produžavanje rada koncentracijskih logora. Svaki dan nešto novo.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zašto Rusija ponovo pokreće proizvodnju Mig-35
» Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
» "Istočni NATO" pozvao Srbe na manevre
» Izetbegović ponovo pozvao kardinala Puljića da preispita odluku o održavanju mise za Bleiburg
» Episkop bihacko-petrovacki napao Srbe da ostavljaju pate u letovalistima svojih 'dzelata'..citaj Hrvata..spomenuo i Jasenovac
» Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
» "Istočni NATO" pozvao Srbe na manevre
» Izetbegović ponovo pozvao kardinala Puljića da preispita odluku o održavanju mise za Bleiburg
» Episkop bihacko-petrovacki napao Srbe da ostavljaju pate u letovalistima svojih 'dzelata'..citaj Hrvata..spomenuo i Jasenovac
Page 4 of 5