PREDSJEDNICA IZ ZADRA HITNO U PRIŠTINU Ide na inauguraciju četvrtog predsjednika Kosova Hashima Thacija
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: PREDSJEDNICA IZ ZADRA HITNO U PRIŠTINU Ide na inauguraciju četvrtog predsjednika Kosova Hashima Thacija
Ona voli ekipu.mamić,bujanec,horvatinčić i sad šiptari....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: PREDSJEDNICA IZ ZADRA HITNO U PRIŠTINU Ide na inauguraciju četvrtog predsjednika Kosova Hashima Thacija
jel mesic a iza njega jaca bili najveci zagovornici priznanja kosova?...jel mesic a ne kolinda pocasni predsjednik hrvatsko albanskog prijateljstva...jel jaca prva najavila da ce hrvatska biti ta prva koja ce na kosovu otvoriti diplomatsko predstavnistvo...ja tu vidim sve druge ali ne i kolinduv_vlado wrote:Ona voli ekipu.mamić,bujanec,horvatinčić i sad šiptari....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zajeba ga Koli, on nesme u srpski Vukovar a eno nje u srcu Srbije na feštitre911 wrote:Šešelj ima priliku sresti Kolindu na vekovnoj srpskoj zemlji Kosovu Baš me zanima oće li ćosavi vojvoda imati muda doći na "vekovnu svpsku zemlju"Ero wrote:Ja mislim da ona ima namjeru sresti se sa Šešeljem ili barem s Nikolićem...šta ti misliš?sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:...e sad ga kolinda mece srbima..i imam osjecaj da se nece zaustavit dok god je predsjednica...pa seselj,dacic i ekipa nek se razbacovaju dalje uvredama..ne znaju oni da nema zajebanijeg od zenskog inata..ako treba i rat bice rat ali to je tako kad dirnes u zenu..i podjebavas je
pametna žena je svjesna svojih mana i vrlina i zna se kontrolirati.
plavuša, na žalost, ne spada u tu grupu pa se od nje mogu očekivati i gore stvari od navedenih...
2014-04-15
bezveze....s tom islamističkom državom treba labaviti veze a ne pojačavati...no ona i onako radi po faksu iz ambasade...tak da ona je uloga za predviđenu epizodu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
n_razbojnik wrote:Zajeba ga Koli, on nesme u srpski Vukovar a eno nje u srcu Srbije na feštitre911 wrote:Šešelj ima priliku sresti Kolindu na vekovnoj srpskoj zemlji Kosovu Baš me zanima oće li ćosavi vojvoda imati muda doći na "vekovnu svpsku zemlju"Ero wrote:Ja mislim da ona ima namjeru sresti se sa Šešeljem ili barem s Nikolićem...šta ti misliš?sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:...e sad ga kolinda mece srbima..i imam osjecaj da se nece zaustavit dok god je predsjednica...pa seselj,dacic i ekipa nek se razbacovaju dalje uvredama..ne znaju oni da nema zajebanijeg od zenskog inata..ako treba i rat bice rat ali to je tako kad dirnes u zenu..i podjebavas je
plavuša, na žalost, ne spada u tu grupu pa se od nje mogu očekivati i gore stvari od navedenih...
naša KRALJCA BALKSNA SMIJE DI OCE
BRAVOOOOOO
ni Mesić nije to smio
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:n_razbojnik wrote:Zajeba ga Koli, on nesme u srpski Vukovar a eno nje u srcu Srbije na feštitre911 wrote:Šešelj ima priliku sresti Kolindu na vekovnoj srpskoj zemlji Kosovu Baš me zanima oće li ćosavi vojvoda imati muda doći na "vekovnu svpsku zemlju"Ero wrote:Ja mislim da ona ima namjeru sresti se sa Šešeljem ili barem s Nikolićem...šta ti misliš?sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:...e sad ga kolinda mece srbima..i imam osjecaj da se nece zaustavit dok god je predsjednica...pa seselj,dacic i ekipa nek se razbacovaju dalje uvredama..ne znaju oni da nema zajebanijeg od zenskog inata..ako treba i rat bice rat ali to je tako kad dirnes u zenu..i podjebavas je
BRAVOOOOOO
ni Mesić nije to smio
pa mesić je isto bio odličan sa šiptarima...
2015-08-06
Ovo svakako, zamisli, šiptarski turski glavonja i američki diplomat...morao je netko uvažen doći od saveznika...možda da je Al Nusra bliže, inače je i Kolinda dobraepikur37 wrote:bezveze....s tom islamističkom državom treba labaviti veze a ne pojačavati...no ona i onako radi po faksu iz ambasade...tak da ona je uloga za predviđenu epizodu
2014-04-15
Naravno da smije, ima važeči pasoš i papire, Meške je smio samo gdje albanska mafija pusti da ideSora wrote:n_razbojnik wrote:Zajeba ga Koli, on nesme u srpski Vukovar a eno nje u srcu Srbije na feštitre911 wrote:Šešelj ima priliku sresti Kolindu na vekovnoj srpskoj zemlji Kosovu Baš me zanima oće li ćosavi vojvoda imati muda doći na "vekovnu svpsku zemlju"Ero wrote:Ja mislim da ona ima namjeru sresti se sa Šešeljem ili barem s Nikolićem...šta ti misliš?sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:...e sad ga kolinda mece srbima..i imam osjecaj da se nece zaustavit dok god je predsjednica...pa seselj,dacic i ekipa nek se razbacovaju dalje uvredama..ne znaju oni da nema zajebanijeg od zenskog inata..ako treba i rat bice rat ali to je tako kad dirnes u zenu..i podjebavas je
BRAVOOOOOO
ni Mesić nije to smio
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Ovo svakako, zamisli, šiptarski turski glavonja i američki diplomat...morao je netko uvažen doći od saveznika...možda da je Al Nusra bliže, inače je i Kolinda dobraepikur37 wrote:bezveze....s tom islamističkom državom treba labaviti veze a ne pojačavati...no ona i onako radi po faksu iz ambasade...tak da ona je uloga za predviđenu epizodu
kolinda je pokazna...nešto kao sakashvili...
bah...neka pravašima njihovih islamdžija.
2015-08-06
....pa kolinda je javno rekla u svojim predizbornim skupovima da se vise nece nazivat beograd i trazit misljenje gdje hrvatski politicari smiju ici a gdje ne smiju da ne bi one cigice u beogradu uvrijedili..dakle ispunjava predizborno obecanje pa kom krivo kom pravo
2015-09-08
vuksadinare wrote:....pa kolinda je javno rekla u svojim predizbornim skupovima da se vise nece nazivat beograd i trazit misljenje gdje hrvatski politicari smiju ici a gdje ne smiju da ne bi one cigice u beogradu uvrijedili..dakle ispunjava predizborno obecanje pa kom krivo kom pravo
e super sad možeotići u maoču,boli je kiki šta će reć beograd ..hah
2015-08-06
Ero wrote:PREDSJEDNICA IZ ZADRA HITNO U PRIŠTINU Ide na inauguraciju četvrtog predsjednika Kosova Hashima Thacija
Niksa Duper / CROPIX
Autor: Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 5 h i 4 min
Inauguracija četvrtog predsjednika Kosova Hashima Thacija bit će obavljena danas na ceremoniji na centralnom prištinskom Trgu Skenderbeg, kojoj će, kako je najavljeno, prisustvovati 1.000 zvanica iz regije i svijeta, piše Al Jazeera.
Na svečanosti, zakazanoj za 11.00 sati, odlazeća predsjednica Atifete Jahjaga Thaciju će predati kopiju Ustava čime će on i formalno preuzeti petogodišnji mandat predsjednika Kosova.
Jahjaga i Thaci zajedno će izvršiti smotru počasne jedinice Garde Sigurnosnih snaga Kosova, dok će poseban program izvesti Filharmonija Kosova.
Novi predsjednik u četvrtak je u parlamentu položio predsjedničku zakletvu.
Tom prilikom rekao je da će Kosovo nastaviti dijalog o potpunoj normalizaciji odnosa sa Beogradom. Kao jedan od zadataka na mjestu predsjednika, uz očuvanje nezavisnosti i suvereniteta, Thaci je naveo i transformaciju Sigurnosnih snaga u Oružane snage Kosova.Predsjednici Hrvatske i Albanije
Među pozvanima na svečanost je i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je naveo da neće prisustvovati inauguraciji predsjednika jedne nepostojeće države, prenosi agencija Beta.
Dolazak na inauguraciju potvrdili su predsjednici Hrvatske i Albanije Kolinda Grabar-Kitarović i Bujar Nishani, kao i albanski premijer Edi Rama, predsjednik turskog parlamenta Ismail Kahraman.
U ime SAD-a inauguraciji će prisustvovati zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara za evropske poslove Hoyt Brian Yee.
Atifete Jahjaga je na funkciji predsjednika Kosova u aprilu 2011. godine zamijenila Begjeta Pacollija. Njen izbor uslijedio je nakon što je Ustavni sud Kosova donio presudu da je Begjet Pacolli izabran na mjesto predsjednika zemlje na neustavan način. Na toj funkciji bio je dva mjeseca.
Prvi predsjednik Kosova, koje je proglasilo nezavisnost u februaru 2008. godine, bio je Fatmir Sejdiu.
Toliko često ni drug Tito nije bio u novinama koliko ova kvočka.
Znakovito je i sudbonosno prezime Grabar. Prezime je s jezičnog motrišta izvedeno od njemačkog Graben sa značenjem jama, jarak, prokop, rupa, a grabar je u dijelu hrvatskih govora naziv zanimanja: onaj koji kopa grabe, kopač graba, grabokopač.
Kopa ona svima grabu jamu samo nek pazi da sama u nju ne upadne.
Guest- Guest
Gledaj, nabitnije je tko će njoj doći na sprovod nakon cijeloživotnog vladanja, onda se mrtvi i živi brojevuksadinare wrote:....pa kolinda je javno rekla u svojim predizbornim skupovima da se vise nece nazivat beograd i trazit misljenje gdje hrvatski politicari smiju ici a gdje ne smiju da ne bi one cigice u beogradu uvrijedili..dakle ispunjava predizborno obecanje pa kom krivo kom pravo
2014-04-15
mrs djubre jedno..kog ces ti vrijedjati..ajd odlazi vise iz hrepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Ovo svakako, zamisli, šiptarski turski glavonja i američki diplomat...morao je netko uvažen doći od saveznika...možda da je Al Nusra bliže, inače je i Kolinda dobraepikur37 wrote:bezveze....s tom islamističkom državom treba labaviti veze a ne pojačavati...no ona i onako radi po faksu iz ambasade...tak da ona je uloga za predviđenu epizodu
2015-09-08
Mi u stvari ne volimo Šiptare, ali se moramo praviti da ih volimo, jer i oni su protiv Srba. S njima smo se pak posvađali i zajebali ih.
crvenkasti-
2014-04-17
nismo se posvadjali nego smo oduvijek posvadjani..od prvog opanka koji je zakoracio preko drinecrvenkasti wrote:Mi u stvari ne volimo Šiptare, ali se moramo praviti da ih volimo, jer i oni su protiv Srba. S njima smo se pak posvađali i zajebali ih.
2015-09-08
vuksadinare wrote:mrs djubre jedno..kog ces ti vrijedjati..ajd odlazi vise iz hrepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Ovo svakako, zamisli, šiptarski turski glavonja i američki diplomat...morao je netko uvažen doći od saveznika...možda da je Al Nusra bliže, inače je i Kolinda dobraepikur37 wrote:bezveze....s tom islamističkom državom treba labaviti veze a ne pojačavati...no ona i onako radi po faksu iz ambasade...tak da ona je uloga za predviđenu epizodu
gle ovog, trebao bi poslije ručka biti mirnijih živaca.
ne ide precjednica na inauguracije ni u sloveniju, ni u mađarsku a čak ni u bih....koji hurac joj treba kosovo...ili bi neki da nas vrate na blakan i to ravno u zemlju s najvećim postotkom isilovaca
2015-08-06
Da ide na Kosovo samo da Beogradu vadi mast podržao bih, inače ovo je da zadovolji formu jasno kao dan
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Da ide na Kosovo samo da Beogradu vadi mast podržao bihn
dobro,to je taj domet,ok
2015-08-06
jasno, ekumena brateepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Da ide na Kosovo samo da Beogradu vadi mast podržao bihn
dobro,to je taj domet,ok
2014-04-15
n_razbojnik wrote:jasno, ekumena brateepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Da ide na Kosovo samo da Beogradu vadi mast podržao bihn
dobro,to je taj domet,ok
kaj se može,tu nema pomoći...uživajte.
2015-08-06
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Grabar Kitarovic primila kosovskog predsjednika Thacija
» Putin čeka i četvrtog američkog predsjednika
» Pozvati pod hitno predsjednika SAD-a u Rijeku
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
» Grabar Kitarovic primila kosovskog predsjednika Thacija
» Putin čeka i četvrtog američkog predsjednika
» Pozvati pod hitno predsjednika SAD-a u Rijeku
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
Page 4 of 9