PREDSJEDNICA IZ ZADRA HITNO U PRIŠTINU Ide na inauguraciju četvrtog predsjednika Kosova Hashima Thacija
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: PREDSJEDNICA IZ ZADRA HITNO U PRIŠTINU Ide na inauguraciju četvrtog predsjednika Kosova Hashima Thacija
Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: PREDSJEDNICA IZ ZADRA HITNO U PRIŠTINU Ide na inauguraciju četvrtog predsjednika Kosova Hashima Thacija
kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
2014-04-15
čuj ovih dana je za tebe pizdon pojam pameti i inteligencije a on ima dvije ganglije tako da...pazi retardu bolesni da i tu jednu gangliju ne spališ sa ovakvom količinom gluposti što pišeš.dzango wrote:Nema veze za tu gangliju. Možeš i ti.tre911 wrote:ti si ono danas kao i jučer dežurna budaletina jelda a? Daj neka te neko odmjeni barem malo, neko ko ima gangliju više od tebe.dzango wrote:A gde su ti Kolinda i Tači? Jebu se u nekom grmu? Zar ne znaju da je to incest?jastreb wrote:Osmislio sam jednu guslarsku pjesmu.
Od glave Drine,do Romanije
Srpska se vojska panično krije
Leleču Srbi i vlaške cure
O lele lele evo ga Jure
A vitez Boban strojnicom maše
.......(?)dalje nisam osmislio
Guest- Guest
Slutim jedan gangbang. Hitno šalji pomoć.n_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
Ne Kolindi nego ovoj četvorici.
Ajde vidiš da maloumnik izgara od ljubomore što ne može biti tamo pa pokušava na desetke postova napisati što veze sa pameću nemajun_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
Guest- Guest
Isti se istom raduje. Tako pižon i ti. Genijalci obojica.tre911 wrote:čuj ovih dana je za tebe pizdon pojam pameti i inteligencije a on ima dvije ganglije tako da...pazi retardu bolesni da i tu jednu gangliju ne spališ sa ovakvom količinom gluposti što pišeš.dzango wrote:Nema veze za tu gangliju. Možeš i ti.tre911 wrote:ti si ono danas kao i jučer dežurna budaletina jelda a? Daj neka te neko odmjeni barem malo, neko ko ima gangliju više od tebe.dzango wrote:A gde su ti Kolinda i Tači? Jebu se u nekom grmu? Zar ne znaju da je to incest?jastreb wrote:Osmislio sam jednu guslarsku pjesmu.
O lele lele evo ga Jure
Svi su tu a Voje nema...dzango wrote:Slutim jedan gangbang. Hitno šalji pomoć.n_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
2014-04-15
Ja kad sam juče čuo da su došli samo Kolinda i Albnac, oduševio sam se. Pazi koja simbolika. Braća na okupu u tako svečanom trenutku.tre911 wrote:Ajde vidiš da maloumnik izgara od ljubomore što ne može biti tamo pa pokušava na desetke postova napisati što veze sa pameću nemajun_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
Ja rekoh juče da mu Kolinda udara čežnju. Žensko pa prokleto.n_razbojnik wrote:Svi su tu a Voje nema...dzango wrote:Slutim jedan gangbang. Hitno šalji pomoć.n_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
Ti si neki čudan binSr, šiptari, ameri, turci i ustaše imaju orgije na vekovnoj srpskoj zemlji i oduševljen si...jadan Voja sa kim je okružendzango wrote:Ja kad sam juče čuo da su došli samo Kolinda i Albnac, oduševio sam se. Pazi koja simbolika. Braća na okupu u tako svečanom trenutku.tre911 wrote:Ajde vidiš da maloumnik izgara od ljubomore što ne može biti tamo pa pokušava na desetke postova napisati što veze sa pameću nemajun_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Ti si neki čudan binSr, šiptari, ameri, turci i ustaše imaju orgije na vekovnoj srpskoj zemlji i oduševljen si...jadan Voja sa kim je okružendzango wrote:Ja kad sam juče čuo da su došli samo Kolinda i Albnac, oduševio sam se. Pazi koja simbolika. Braća na okupu u tako svečanom trenutku.tre911 wrote:Ajde vidiš da maloumnik izgara od ljubomore što ne može biti tamo pa pokušava na desetke postova napisati što veze sa pameću nemajun_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
Jebiga, meni nije bilo u planu da opalim Kolindu. Šta da mu radim kad ne zna da bira žene,
Petak je pa ću ti dobaciti koju kašetu srdelica jer sam dobar čovjek mada iskreno sumnjam da bi tebi i ulješura pomogladzango wrote:Isti se istom raduje. Tako pižon i ti. Genijalci obojica.tre911 wrote:čuj ovih dana je za tebe pizdon pojam pameti i inteligencije a on ima dvije ganglije tako da...pazi retardu bolesni da i tu jednu gangliju ne spališ sa ovakvom količinom gluposti što pišeš.dzango wrote:Nema veze za tu gangliju. Možeš i ti.tre911 wrote:ti si ono danas kao i jučer dežurna budaletina jelda a? Daj neka te neko odmjeni barem malo, neko ko ima gangliju više od tebe.dzango wrote:A gde su ti Kolinda i Tači? Jebu se u nekom grmu? Zar ne znaju da je to incest?jastreb wrote:Osmislio sam jednu guslarsku pjesmu.
O lele lele evo ga Jure
Guest- Guest
voli Voja da ljulja a ne žulja, ali da nešto i kresne morati će Kolinda u Beograd, a to se protivi retorici...bar da se nađu kod vodotornja
2014-04-15
hrabri đžangov vojvoda i veliki vođan_razbojnik wrote:Svi su tu a Voje nema...dzango wrote:Slutim jedan gangbang. Hitno šalji pomoć.n_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
Guest- Guest
Kako je Kolinda popularna kod komsija..jos kombinacija nje na 'vekovnoj srpskoj zemlji'..najprije u srpskom Zadru,a onda na srpskom Kosovu..:D
2014-04-12
eto sad da je Zemun granica Voja bi komotno mogao oči u oči sa Kolindom preko rampe...Voja ustašo poduzmi nešto
2014-04-15
prije će Kolinda obaći srpske zemlje nego Voja i njegovi...reći će zlobnici da je žensko pa zato, ali nema ni bradutre911 wrote:hrabri đžangov vojvoda i veliki vođan_razbojnik wrote:Svi su tu a Voje nema...dzango wrote:Slutim jedan gangbang. Hitno šalji pomoć.n_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
Last edited by n_razbojnik on 8/4/2016, 17:35; edited 1 time in total
2014-04-15
Obilazi Koli vekovne svpske zemlje a vojo se zavukao u mišiju rupu, tako hrabro, tako predvidljivo, tako četnički..IvyTeasdale wrote:Kako je Kolinda popularna kod komsija..jos kombinacija nje na 'vekovnoj srpskoj zemlji'..najprije u srpskom Zadru,a onda na srpskom Kosovu..:D
Guest- Guest
Vrti ga Koli oko malog prsta, baca mu crvenu krpu pred oči a četnik nikako da skupi hrabrosti pa da joj priđe na srpskoj zemlji, moš misliti kako bi tek onda došao u ustaški zagrebn_razbojnik wrote:prije će Kolinda obaći srpske zemlje nego Voja i njegovi...reći će zlobnici da je žensko pa zato, ali nema ni bradutre911 wrote:hrabri đžangov vojvoda i veliki vođan_razbojnik wrote:Svi su tu a Voje nema...dzango wrote:Slutim jedan gangbang. Hitno šalji pomoć.n_razbojnik wrote:kako nik'o pa turčin i Amer kosih očiju su još tamodzango wrote:Kakva će to žurka da bude. Tači, Kolinda i onaj iz Albanije. I niko više. Dva brata i sestra.
Guest- Guest
Nema veze što je petak kada je uskršnji post?tre911 wrote:Petak je pa ću ti dobaciti koju kašetu srdelica jer sam dobar čovjek mada iskreno sumnjam da bi tebi i ulješura pomogladzango wrote:Isti se istom raduje. Tako pižon i ti. Genijalci obojica.tre911 wrote:čuj ovih dana je za tebe pizdon pojam pameti i inteligencije a on ima dvije ganglije tako da...pazi retardu bolesni da i tu jednu gangliju ne spališ sa ovakvom količinom gluposti što pišeš.dzango wrote:Nema veze za tu gangliju. Možeš i ti.tre911 wrote:ti si ono danas kao i jučer dežurna budaletina jelda a? Daj neka te neko odmjeni barem malo, neko ko ima gangliju više od tebe.dzango wrote:A gde su ti Kolinda i Tači? Jebu se u nekom grmu? Zar ne znaju da je to incest?jastreb wrote:Osmislio sam jednu guslarsku pjesmu.
O lele lele evo ga Jure
Ero wrote:Zar nije Tači terorist?
Znaći ipak joj je terorist Tachi ( gruja) draži od Šešelja.
Ma chivsha G. nego hoće li Colinda preko Beograda letiti za Prištine ili kako
jesi li dobio itinerarij puta. Obavezno nam javi koja je sljedeća postaja
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Grabar Kitarovic primila kosovskog predsjednika Thacija
» Putin čeka i četvrtog američkog predsjednika
» Pozvati pod hitno predsjednika SAD-a u Rijeku
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
» Grabar Kitarovic primila kosovskog predsjednika Thacija
» Putin čeka i četvrtog američkog predsjednika
» Pozvati pod hitno predsjednika SAD-a u Rijeku
» Drama zbog Kosova!Hitno sazvan sastanak VS UN-a
Page 7 of 9