Emigranti bacaju bebe
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Emigranti bacaju bebe
pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
i da Hrvat sam...ti smeta?
Nema veze,i crvenkasti je ;D
Sto si nervozan jutros;-)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ah,to..kako mi nije palo napamet da bas to mislis :Dasilovski wrote:pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
A,to je sve kako gledas,odnosno sto zelis vidit..slicnosti definitivno postoje,proizisle najvise iz visedesetljetnog suzivota..ali kad ti kazes da smo isti,onda sigurno jesmo..;]
2014-04-12
zapravo paradoksalno što duže živite odvojeno to više ličiteIvyTeasdale wrote:ah,to..kako mi nije palo napamet da bas to mislis :Dasilovski wrote:pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
A,to je sve kako gledas,odnosno sto zelis vidit..slicnosti definitivno postoje,proizisle najvise iz visedesetljetnog suzivota..ali kad ti kazes da smo isti,onda sigurno jesmo..;]
Kermit-
2014-04-17
Budućnost EU.preko_vode_do_slobode wrote:"konzervativni muslimani" jako cijene svoju djecu za razliku od degeneriranih zapadnjaka
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pa Emigranti emigriraju Odnekuda,puca se na cisto migrranje odnekud donekud..e ebi ga sad ste me zbunili :)
Guest- Guest
pripreme za emigraciju i bacanje: umjereni kanibal blizak Hillary Clinton i Vesni Pusić
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Više razlike ima medju njima
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kao sto rekoh:Mashallah..i od vas ostalih koji imate potrebu uspoređivat,a ne volite biti uspoređivani..;-)asilovski wrote:zapravo paradoksalno što duže živite odvojeno to više ličiteIvyTeasdale wrote:ah,to..kako mi nije palo napamet da bas to mislis :Dasilovski wrote:pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
2014-04-12
rekoh-ostali :DYehudi wrote:asilovski wrote:pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
2014-04-12
asilovski wrote:
Onda biram rat.....smeće jedno, jeba te -husein ubama-
2014-04-20
Yehudi wrote:asilovski wrote:pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Opet manje nego žida i arapa
IvyTeasdale wrote:rekoh-ostali :DYehudi wrote:asilovski wrote:pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Više razlike ima izmedju njima
Molim. Kad si rekla to -ostali- i u vezi čega, koji -ostali- ?
Misliš li zaostali ili kako?
2014-04-20
Ja sam dobra i ne provociram,no i dovoljno jasna ;-)
2014-04-12
Riplex wrote:Yehudi wrote:asilovski wrote:pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Izmedju hrvaca i srblja nema razlike niti u vjeri i jedni i drugi su -kršćani-
pričaju -isti- jezik samo ga drugim pismom bilježe.
A narod Izraela ima sasvim drugačiju vjeru, jezik i pismo, nego Arapi.
Tako da nisi u pravu i očito pojma nemaš o temi o kojoj pišeš.
2014-04-20
IvyTeasdale wrote:Ja sam dobra i ne provociram,no i dovoljno jasna ;-)
Ti sve šta želiš biti.
PS- ne provociram ali eto, nisam bio dan- dva tu,
pa ne znam šta znači to -ostali- sorry
2014-04-20
Yehudi wrote:Riplex wrote:Yehudi wrote:asilovski wrote:pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Izmedju hrvaca i srblja nema razlike niti u vjeri i jedni i drugi su -kršćani-
pričaju -isti- jezik samo ga drugim pismom bilježe.
A narod Izraela ima sasvim drugačiju vjeru, jezik i pismo, nego Arapi.
Tako da nisi u pravu i očito pojma nemaš o temi o kojoj pišeš.
Židove su iskarali europljani pa su bijeli, ili su ostali arapi.
Uvik donji, taka krv, slaba sorta.
I tebe su karali šćiptare pa vidiš kakav si ispao šaren.
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas u Tirani: Zaraženi se bacaju s vrha bolnice
» Užas: Rusi bacaju užasne FAB bombe po jadnim Ukrajincima
» Emigranti se bahate po Pešti
» Emigranti siluju Austriju
» U Kini zbog koronavirusa vlasnici bacaju ljubimce kroz prozor?
» Užas: Rusi bacaju užasne FAB bombe po jadnim Ukrajincima
» Emigranti se bahate po Pešti
» Emigranti siluju Austriju
» U Kini zbog koronavirusa vlasnici bacaju ljubimce kroz prozor?
Page 2 of 2