Emigranti bacaju bebe
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Re: Emigranti bacaju bebe
Emigracija - odseljavanje stanovništva; Imigracija - doseljavanje stanovništva, međutim od negdje su se oni odselili da bi se negdje uselili, tako da je u ovom slučaju ispravno jedno i drugo, posebice jer nisu domicilno stanovništvo, a jedini cilj im je Koeln, ali kako god tebi je jedino bitna forma ne što lik baca jebeno dijete to je zapravo žalosno u cjeloj ovoj priči, osim toga ako ćemo o jeziku obje potiču od latinske migratioDread_Pirate_Roberts wrote:jel ti uopće znaš razliku između emigranata i imigranata?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Emigracija - odseljavanje stanovništva; Imigracija - doseljavanje stanovništva, međutim od negdje su se oni odselili da bi se negdje uselili, tako da je u ovom slučaju ispravno jedno i drugo, posebice jer nisu domicilno stanovništvo, a jedini cilj im je Koeln, ali kako god tebi je jedino bitna forma ne što lik baca jebeno dijete to je zapravo žalosno u cjeloj ovoj priči, osim toga ako ćemo o jeziku obje potiču od latinske migratioDread_Pirate_Roberts wrote:jel ti uopće znaš razliku između emigranata i imigranata?
prosipaš se bez veze...za države u koje žele ući su imigranti nikako emigranti...pišem zato jer sam već u par navrata vidio da miješaš pojmove...migratio znači kretanje i naravno razlika je da li je prije riječi i ili e jer to jedno slovo označava smjer kretanja...
dakako, to s bebom je tragično, ali opet pokazuje na što su sve spremni da bi ispali žrtve...
a za dijete reći da je jebeno može samo bolesnik ili lik koji nema svoje djece...
Oni ne žele ući u Grčku već u Njemačku tako da su eventualno u tranzitu, ali kako god sa svojim upisom samo potvrđuješ da ti je jedino bitna forma, nadalje samim upisom sam jasno naveo da razlikujem pojmove koji su u biti nevažni, ali kako god radi se o invaziji.Dread_Pirate_Roberts wrote:asilovski wrote:Emigracija - odseljavanje stanovništva; Imigracija - doseljavanje stanovništva, međutim od negdje su se oni odselili da bi se negdje uselili, tako da je u ovom slučaju ispravno jedno i drugo, posebice jer nisu domicilno stanovništvo, a jedini cilj im je Koeln, ali kako god tebi je jedino bitna forma ne što lik baca jebeno dijete to je zapravo žalosno u cjeloj ovoj priči, osim toga ako ćemo o jeziku obje potiču od latinske migratioDread_Pirate_Roberts wrote:jel ti uopće znaš razliku između emigranata i imigranata?
prosipaš se bez veze...za države u koje žele ući su imigranti nikako emigranti...pišem zato jer sam već u par navrata vidio da miješaš pojmove...migratio znači kretanje i naravno razlika je da li je prije riječi i ili e jer to jedno slovo označava smjer kretanja...
dakako, to s bebom je tragično, ali opet pokazuje na što su sve spremni da bi ispali žrtve...
Osim toga pojam Illegal emigration nije nazvan illegal imigration, osim toga koristi se u engleskom jeziku pojam emigration koji označuje općenito osobu koja napušta određeno mjesto življenja da bi došlo u drugu zemlju da bi se trajno nastanila, to je bit, odnosno objektivnog sagledavanja. Stoga debilno ponavljanje forme, idiotski nick i posvemašnje odbacivanje sadržaja govori da si Hrvat...
Kermit-
2014-04-17
i dalje se prosipaš...
osim toga sadržaj nisam odbacio nego sam komentirao, ali ti valjda od bijesa što ne kužiš razliku nisi vidio predzadnju rečenicu u mom prethodnom postu...
i da Hrvat sam...ti smeta?
osim toga sadržaj nisam odbacio nego sam komentirao, ali ti valjda od bijesa što ne kužiš razliku nisi vidio predzadnju rečenicu u mom prethodnom postu...
Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Kermit-
2014-04-17
Ja samo čekam da domicijelno bjelo stanovništvo Evrope postane emigrantima pred najezdom imigranata. Ili imigrantima pred najezdom emigranta, ili migratio pred najezdom Arabesa, svejedno... ^^
"konzervativni muslimani" jako cijene svoju djecu za razliku od degeneriranih zapadnjaka
Guest- Guest
ovako i Švabo baci svoje kad ga odškoluje i nahrani
2014-04-15
da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Nema veze,i crvenkasti je ;D
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Za peti rođendan umjesto bicikla dadnu im kalaš. Odmah od njih prave muškarce, a ne mlakonje.preko_vode_do_slobode wrote:"konzervativni muslimani" jako cijene svoju djecu za razliku od degeneriranih zapadnjaka
jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Kermit-
2014-04-17
koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Sto si nervozan jutros;-)
2014-04-12
pravoslavni Huti i katolički TutsiIvyTeasdale wrote:koja plemena? Apaci i Komanci?:Dasilovski wrote:jedan narod dva plemena i još jedna teza potvrđenaIvyTeasdale wrote:da smo glupi,slabo shvacamo,nedokazivi smo?asilovski wrote:Ne dapače, ali potvrđuje moju tezuDread_Pirate_Roberts wrote:
Sto si nervozan jutros;-)
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas u Tirani: Zaraženi se bacaju s vrha bolnice
» Užas: Rusi bacaju užasne FAB bombe po jadnim Ukrajincima
» Emigranti se bahate po Pešti
» Emigranti siluju Austriju
» U Kini zbog koronavirusa vlasnici bacaju ljubimce kroz prozor?
» Užas: Rusi bacaju užasne FAB bombe po jadnim Ukrajincima
» Emigranti se bahate po Pešti
» Emigranti siluju Austriju
» U Kini zbog koronavirusa vlasnici bacaju ljubimce kroz prozor?
Page 1 of 2