Policijski teror u Osijeku u brojkama
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Policijski teror u Osijeku u brojkama
Regoč wrote:Arbitrarna količina određena je znanstvenim načinom, kazne služe kao odvraćanje, a ovo za žene ne vjerujem, svi znamo da su oprezniji vozači.aben wrote:kako ni kažnjivo kad će je financijski pogoditi? pa to jest kazna.Regoč wrote:Da, ženu će mi s tim financijski pogoditi, ali nije kažnjivo.aben wrote:ili da nis poi malo ćikulate, jel da?Regoč wrote:Ne bi ti ništa platio da nisi vozio mrtav pijan.aben wrote:super, ti si ko epikur,Regoč wrote:
Uslugu sam htio ja, dobio sam ju, a ti si ju platio kao ugrozitelj moga života.
udružili ste se protiv tretih osoba, uzeli najamne siledžije i napadate nedužan norod, fino, fino
ugl, pogljedoj link gori, pa vidi ča države činu svojin vozačima koji nišće nisu skrivili, osin ča imaju krivu arbitrarnu dozu nečega u krvi. žene u prometu jednoko ugrožavaju tvoj život, i konzistentno je da se zalažeš i za kažnjavanje žena koje policijoti zateknu za volanom.
vjerovao, ne vjerovao, istina je...daleko su lošiji i nesigurniji vozači od muškaraca...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Ajde, neću se protiviti jer ne znam, ali je moj dojam da su opreznije u vožnji i manje agresivne.
Točno.Dread_Pirate_Roberts wrote:Regoč wrote:Arbitrarna količina određena je znanstvenim načinom, kazne služe kao odvraćanje, a ovo za žene ne vjerujem, svi znamo da su oprezniji vozači.aben wrote:kako ni kažnjivo kad će je financijski pogoditi? pa to jest kazna.Regoč wrote:Da, ženu će mi s tim financijski pogoditi, ali nije kažnjivo.aben wrote:ili da nis poi malo ćikulate, jel da?Regoč wrote:Ne bi ti ništa platio da nisi vozio mrtav pijan.aben wrote:super, ti si ko epikur,Regoč wrote:
Uslugu sam htio ja, dobio sam ju, a ti si ju platio kao ugrozitelj moga života.
udružili ste se protiv tretih osoba, uzeli najamne siledžije i napadate nedužan norod, fino, fino
ugl, pogljedoj link gori, pa vidi ča države činu svojin vozačima koji nišće nisu skrivili, osin ča imaju krivu arbitrarnu dozu nečega u krvi. žene u prometu jednoko ugrožavaju tvoj život, i konzistentno je da se zalažeš i za kažnjavanje žena koje policijoti zateknu za volanom.
vjerovao, ne vjerovao, istina je...daleko su lošiji i nesigurniji vozači od muškaraca...
Guest- Guest
nije bitno za temu, uzmi da je to tako ka prepostavku;Regoč wrote:Ajde, neću se protiviti jer ne znam, ali je moj dojam da su opreznije u vožnji i manje agresivne.
pitanje je konzistencije- bi li kažnjovo žene jer su žene, jer te ugrožavaju u prometu?
znoš, meni ni briga ča si ti etatist, ni me ni briga ča u s arabiji žene ni ne smu voziti, ali čini mi se da ti ne znoš ča si. puno više cijenin epikura koji zaziva regulacije jer on to čini s figun u žepu, zno da je suludo al jednostavno un i njegova dica na taj nepravedan nočin stiču prednost, i ni nenormalan da rodi nešto protiv toga.
2014-04-16
Uvi Aben mi pari labinjon? nu dvo vica po labinjonski
OGLAS VA BUTIGE
Iman za prodat lepu i joko cenu kuću na klizištu. Ni puno pasala.!!!
----
NESANICA
Govori jedon labinjon svojemu susedu. „Da samo znoš kuko mi je teško zaspat kad me muci nesanica.“ Na to će sused: “Ja to lako riješin. Brojin do tri i zaspin kako maleta.“ Na to će opet oni labinjon: “Ma ca to govoriš. Samo do tri brojiš i zaspiš. Ma jeli to moguće?” Na to će sused: ”Ma dobro,dobro neki put brojin i do kvarat do četirih.”
a nu:
LABINJON NA KIOSKE
Je priša jedon labinjon na kiosk poli katurah i pita butižerku va kioske:”Do you speak English?” Na to mu brižna ženska sa vonka sebe odgovori:”Ne.” Kad je to cu labinjon je reka:”A ma.” I porti je va centar od Labina. Kad je rivo na kolodvor od kurijerah opet je šo va kiosk i pita onu lepu žensku ca tamo dela:” Do you speak English?” Nanke ona ni znala niš engleški i on zajno parti dalje. Kad je priša gore na placo va storen grode anke je šo va kiosk i pita butižerko:” Do you speak English?” Ona mu je zajno kako spuške rekla:”Yes.” Na to će labinjon sa kuntenat:“Malboro“.
OGLAS VA BUTIGE
Iman za prodat lepu i joko cenu kuću na klizištu. Ni puno pasala.!!!
----
NESANICA
Govori jedon labinjon svojemu susedu. „Da samo znoš kuko mi je teško zaspat kad me muci nesanica.“ Na to će sused: “Ja to lako riješin. Brojin do tri i zaspin kako maleta.“ Na to će opet oni labinjon: “Ma ca to govoriš. Samo do tri brojiš i zaspiš. Ma jeli to moguće?” Na to će sused: ”Ma dobro,dobro neki put brojin i do kvarat do četirih.”
a nu:
LABINJON NA KIOSKE
Je priša jedon labinjon na kiosk poli katurah i pita butižerku va kioske:”Do you speak English?” Na to mu brižna ženska sa vonka sebe odgovori:”Ne.” Kad je to cu labinjon je reka:”A ma.” I porti je va centar od Labina. Kad je rivo na kolodvor od kurijerah opet je šo va kiosk i pita onu lepu žensku ca tamo dela:” Do you speak English?” Nanke ona ni znala niš engleški i on zajno parti dalje. Kad je priša gore na placo va storen grode anke je šo va kiosk i pita butižerko:” Do you speak English?” Ona mu je zajno kako spuške rekla:”Yes.” Na to će labinjon sa kuntenat:“Malboro“.
Guest- Guest
Prva dva sam čuo, treći mi je novina i stoga najbolji.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Osijeku uveden policijski sat
» Razmjeri etničkog čišćenja u BiH u brojkama
» Hrvatski turizam opet je na rekordnim brojkama
» TEROR "BRANITELJA"
» Rodni teror
» Razmjeri etničkog čišćenja u BiH u brojkama
» Hrvatski turizam opet je na rekordnim brojkama
» TEROR "BRANITELJA"
» Rodni teror
Page 4 of 4