naslov prvaka italije
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
naslov prvaka italije
sta je sada ciganske nakaze jeli...sutite naime prosle godine u desetom misecu juventus je ima 14 punata manjka iza slintera i smecara a sada se sprema proslava 34 naslova prvaka italije ...jeli se sada opet kralo aloooo klosari sta sutite majku vam lazljivu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: naslov prvaka italije
valja napomenuti da ce ovo predstojece lito biti puno sportskih dogadjaja i simbolike naime nakon europskog prvenstva u riu inace usranom gradu ce biti olimpijske igre lito ce biti ludnica naravno da ni ovim putem nesmijemo zaboraviti na sigurnost ljudi na takvim dogadjajima naime poznato je da su najsigurnije i najorganiziranije igre u povijesti odigrane u BERLINU 1936. sto i necudi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:poznato je da su najsigurnije i najorganiziranije igre u povijesti odigrane u BERLINU 1936. sto i necudi
Revolucionarne olimpijske igre
Ne znam šta pričaš ti, ali izgleda si i ti ispranog mozga. Veliki Adolf je pružio ruku i čestitao Owensu. Jebala vas propagandaBraćala wrote:kako je jessie owens isprskao psihu u facu...
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
Nismo ti rajko i ja krivi što spadaš u untermensch skupinuBraćala wrote:glupi rajko i škorpija
jedan od ključnih golova za naslov je ovaj danas:
scorpion wrote:Nismo ti rajko i ja krivi što spadaš u untermensch skupinuBraćala wrote:glupi rajko i škorpija
smešni ste obojica...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:jedan od ključnih golova za naslov je ovaj danas:
koji klošar, bože dragi...
Guest- Guest
Braćala wrote:muckodjubre wrote:jedan od ključnih golova za naslov je ovaj danas:
koji klošar, bože dragi...
bracala ne kmeči
scorpion wrote:Nismo ti rajko i ja krivi što spadaš u untermensch skupinuBraćala wrote:glupi rajko i škorpija
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:jedan od ključnih golova za naslov je ovaj danas:
Aha...naravno...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Realov najcistiji naslov prvaka europe
» Kolonija Hrvata osvojila naslov prvaka Slovenije
» Koji naslov.