CVITANOVIĆ: Derventa, Doboj, Brod – to je hrvatska zemlja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: CVITANOVIĆ: Derventa, Doboj, Brod – to je hrvatska zemlja
Epikur nisam ja iz tih krajeva nego ti. Ja gore nikad nisam ni bio. Nemam pojma ni kako to izgleda. Vidim samo da je bilo kakvi sukob između Hrvata i Srba tu loš za obje strane tj baš nitko ništa sa time ne dobiva.
Ja njih mogu i shebat a mogu im bit i saveznik.
Ovaj njihov natalitet upućuje na to da njih u deset generacija ( deset godina ) će bit 80 tisuća u deset godina......očito to je raspad sistema ......a ako im još neki wehabdija digne šta gore u zrak pa su opasna zemlja za investiranje onda kako demografija prati ekonomiju imat će još manji natalitet.
Ja njih mogu i shebat a mogu im bit i saveznik.
Ovaj njihov natalitet upućuje na to da njih u deset generacija ( deset godina ) će bit 80 tisuća u deset godina......očito to je raspad sistema ......a ako im još neki wehabdija digne šta gore u zrak pa su opasna zemlja za investiranje onda kako demografija prati ekonomiju imat će još manji natalitet.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U biti znam kako to izgleda .....vidio sam jednom iz vlaka dok sam se vozio prema istoku. Gledao sam tu nizinu pa dole Sava i onda razmišljao da je to u biti blizu i kako to nisu pregazili ?RayMabus wrote: Ja gore nikad nisam ni bio. Nemam pojma ni kako to izgleda.
Imaš ih ko na dlanu.
2014-04-11
Znam da sam pomislio ono pa i nije ta Sava baš nešto velika ....ja gledam npr kaštelanski zaljev a ja sam to preplivao pa onda normalno to mi izgleda ono .......malo.
Zato sam i postavio ta pitanja tj neš ti vode , pređeš , pičiš.
Zato sam i postavio ta pitanja tj neš ti vode , pređeš , pičiš.
2014-04-11
Nisu mi te rijeke baš velike nešto .....bar ne u smsilu da je to baš neka prepreka ....eno Dunav 400 metara a kaštelanski zaljev 4 kilometra najmanje ako ne i više al oćito ja pet puta preplivam vamo tamo a ne ono samo jednom za blietzkrieg.
Sava je još i manja od Dunava tako da .....ne kužim u čemu je problem ?
Nije to neka ......prepreka.
Sava je još i manja od Dunava tako da .....ne kužim u čemu je problem ?
Nije to neka ......prepreka.
2014-04-11
Neratuje mi se protiv ovih RS kuraz palaz u BiH no opet bilo bi dobro da HV pokaže BL na nekoj vojnoj vježbi da ima poprilične kapacitete za prelaženje vodenih prepreka ....čisto ono da prime na znanje.
Vjerovatno i oni mozgaju neke ratne taktike pa bi im se ovdje indirektno pokazalo ......bolje zaboravi to šta si planirao i počmi razmišljat u drugom smjeru.
Kako preplivati ovo ?
Rijeka tekučica ....spuštiš se poviše i plivaš dijagonalno , tako se ne umaraš a rijeka te nosi tamo gdje želiš.
Uniforma : neprijteljska , taktika mimikrije.
DIverzanti.
Pravac : dubina , uđi iza neprijateljevih linija,
Vjerovatno i oni mozgaju neke ratne taktike pa bi im se ovdje indirektno pokazalo ......bolje zaboravi to šta si planirao i počmi razmišljat u drugom smjeru.
Kako preplivati ovo ?
Rijeka tekučica ....spuštiš se poviše i plivaš dijagonalno , tako se ne umaraš a rijeka te nosi tamo gdje želiš.
Uniforma : neprijteljska , taktika mimikrije.
DIverzanti.
Pravac : dubina , uđi iza neprijateljevih linija,
2014-04-11
nista od mjenjanja Deytonskog sporazuma,mokri snovi
2014-04-14
Pa čuj,zar vam ne bi bilo bolje da dobijete Petrovac,Glamuč, Grahovo i Drvar u kompenzaciju za dijelove Posavine?Winter is coming wrote:nista od mjenjanja Deytonskog sporazuma,mokri snovi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni to ni ne triba. To više balije upiru ( ovi iz Sarajeva ).Winter is coming wrote:nista od mjenjanja Deytonskog sporazuma,mokri snovi
Treba mi :
- siguran povratak prognanih tko to hoće ( ne znaći da će svi a niti posla tamo ima , nego tko hoće neka se normalno vrati ). Velika vjerovatnost je da bi ovo ujedno značilo i otvaranje tržišta i ekonomije RS prema zapadu , dakle plus i za njih tamo. OPtimalno riješenje za sve.
- Slobodan prohod roba i ljudi , dakle transport preko RS
- Nikakvo teško naoružanje u zapadni dio RS , Netreba nam još jedan Mile Martić koji bi sa nečim pucao po Zg ili drugim Hr gradovima ( uostalom to bi bio i napad na NATO od strane njih tako da im ta ideja uopće kao razmišljanje o tome nije pametna ).
2014-04-11
Petrovac je pod ovima iz Bihaća a ne pod nama ( hratska strana ). Srbi se boje da bi mjenajnje granica entiteta mogao biti trik za ukidanje Dejtona. Posavina im je plodnija i bitnija jer u nju upada i rafinerija Brod te im je to tamo bitno radi "debljine" koridora......doduše ipak je tu distrikt Brčko tako da ta priča "debljina" koridora barem vojno ( i pravno ) neigra previše.jastreb wrote:Pa čuj,zar vam ne bi bilo bolje da dobijete Petrovac,Glamuč, Grahovo i Drvar u kompenzaciju za dijelove Posavine?Winter is coming wrote:nista od mjenjanja Deytonskog sporazuma,mokri snovi
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska raspad, tone brod, Srbija ko gliser
» Hrvatska nabavlja bojni brod od 500 milijuna eura
» Hrvatska postala zemlja nasilja
» Hrvatska je najkorumpiranija zemlja jugoistočne Europe
» Hrvatska je najgluplja zemlja u Evropi
» Hrvatska nabavlja bojni brod od 500 milijuna eura
» Hrvatska postala zemlja nasilja
» Hrvatska je najkorumpiranija zemlja jugoistočne Europe