Hrvatska raspad, tone brod, Srbija ko gliser
Page 1 of 1
Hrvatska raspad, tone brod, Srbija ko gliser
Air Serbia zatrazila dozvolu za letove ka Japanu i Juznoj Koreji, kao i Guangzhou u Kini. Setimo se Jata kod Zutih, bili zuti ko Zuti. Kako misle nesto uraditi, ako on povlaci konkretne poteze a oni samo konkretno drpali i punili dzepove. Opozicija u rasulu, Pizzon vristi na balkonu. Koliko km autoputa, pruga, Prokop, Hram, Beograd na Vodi, mogu do sutra. Sta je Opozicija uradila? Most na Adi i Spanski tramvaji, FIAT. Kada sam govorio davno o Hong Kongu u Evropi, van EU, Azijska dinamicna ekonomija,smejali ste mi se. Polako krece prica.
https://www.exyuaviation.com/2023/05/air-serbia-seeks-guangzhou-permit-eyes.html?m=1
[size=46]Air Serbia seeks Guangzhou permit, eyes South Korea and Japan[/size]
https://www.exyuaviation.com/2023/05/air-serbia-seeks-guangzhou-permit-eyes.html?m=1
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Hrvatska raspad, tone brod, Srbija ko gliser
E sad stvarno propadosmo po 123538489043x
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Šandor Winnetou likes this post
https://foreignpolicy.com/2022/01/05/serbia-Suljo-mladic-mural-lithium-china-russia-threat-europe/
inače vrlo, vrlo utjecajna publikacija
"Adem Vuchiqi je prijetnja europi"
inače vrlo, vrlo utjecajna publikacija
"Adem Vuchiqi je prijetnja europi"
https://countryeconomy.com/countries/compare/serbia/croatia
Zbog stanja u Srbiji Hrvati se ipak mogu osjećati zadovoljno.
Zbog stanja u Srbiji Hrvati se ipak mogu osjećati zadovoljno.
Realno jeste pretnja. Uglavnom su ulazili u EU, spustajuci se na kolena i mazajuci zadnjicu vazelinom, ocekujuci ekonomski procvat. Ovde je problem taj, sto nije skinuo gace nikome, nije namazao vazelin i nije kleknuo na kolena, niti usao u EU i NATO. To daje primer ostalima i to jeste realna pretnja. Usred rata, on pravi rezultate. Lista svega je predugacka, zato se ne objavljuje. EU, veliko nista, Nemacki Rajh, naredjuju i koriste druge za svoje ciljeve. Ostali kako je, znaju oni. Otprilike. Planiranih 10 sirokotrupnih A330-200, nisam bas ozbiljno shvatio, ali ce ici na ono sto sam govorio a to je poput Portugala, koji koristi ka USA i Latinskoj, dok Srbija moze ka Aziji. Ovi iz EU ce postati smesni, jer ovaj kada se toliko razvije, bice smesno da ga zovu u EU, stagnacija. Rezultati neverovatni, narocito kada vidis prisusto Zapada u Bosni i Kosovu a oni najgori u Evropi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
opet ovaj as o raspadu RH.. jbt moramo uvesti 100 000 ljudi iz srbije i bosne i nepala koliko nam fali radnikazkoliko nam je loše. osobno ne poznajem niti jednu nezaposlenu osobu(da je zdrava naravno). doslovno niti jednu. vjerojatno to nikada u povjesti RH nije bilo .
tko ima iti malo želje za naučiti nešto radit, može, i dobro zarađivati.
svakim danom gužva u kafićima, šoping centrima, ne možeš mjesto za parking naći. toliko nam je loše. autopark skoro kao u njemačkoj
svakim danom gužva u kafićima, šoping centrima, ne možeš mjesto za parking naći. toliko nam je loše. autopark skoro kao u njemačkoj
Kod vas to ide bez vazelina. Javno vam ukidaju nacionalno ime, a vi šutite li šutite.Serbinho-3 wrote:Realno jeste pretnja. Uglavnom su ulazili u EU, spustajuci se na kolena i mazajuci zadnjicu vazelinom, ocekujuci ekonomski procvat. Ovde je problem taj, sto nije skinuo gace nikome, nije namazao vazelin i nije kleknuo na kolena, niti usao u EU i NATO.
I trpite...ono, kao, jebo vazelin, šta fali bez.
Ono čega ja sve manje, i manje vidim u Hrvatskoj je mladost. Kamo god pogledaš, stari i usporeni ljudi prepuni bola, patnje i samosažaljenja. Više od dva Splita, uglavnom mladih i radno sposobnih, u zadnjih su 10 godina nestala iz države. Ako ti to ne smatraš alarmantnim, onda je jedini mogući odgovor da si duboko zabio glavu u pijesak.AssadNaPodmornici wrote:opet ovaj as o raspadu RH.. jbt moramo uvesti 100 000 ljudi iz srbije i bosne i nepala koliko nam fali radnikazkoliko nam je loše. osobno ne poznajem niti jednu nezaposlenu osobu(da je zdrava naravno). doslovno niti jednu. vjerojatno to nikada u povjesti RH nije bilo .
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Pa ja sam prvi kmeca protiv toga i ja sam iša vanka malo tući baustele.
Međutim zadnje dvi tri godine nitko ne iseljavaja više a neki se i vraćaju.
Iman hrpu frendova vanka ali bogami zadnje dvi tri godine nitko nije otišao.
Znam. Vraćaju se zbog velikog izbora jogurta i 8 milja euro mjesečne plaćeAssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam prvi kmeca protiv toga i ja sam iša vanka malo tući baustele.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Similar topics
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» Srbija - brod luđaka
» Plaće na Balkanu ipak rastu, jedino Srbija tone
» Predsjednica Kolinda: Hrvatska je u katastrofalnom stanju i tone
» CVITANOVIĆ: Derventa, Doboj, Brod – to je hrvatska zemlja
» Srbija - brod luđaka
» Plaće na Balkanu ipak rastu, jedino Srbija tone
» Predsjednica Kolinda: Hrvatska je u katastrofalnom stanju i tone
» CVITANOVIĆ: Derventa, Doboj, Brod – to je hrvatska zemlja
Page 1 of 1