DIV razgovarao u Bugarskoj o poslu gradnje dvaju ratnih brodova
Page 1 of 1
DIV razgovarao u Bugarskoj o poslu gradnje dvaju ratnih brodova
Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović zajedno s predstavnicima desetak domaćih tvrtki u službenom je posjetu Bugarskoj, a prema vijestima domaće tvrtke imale su i uspješnih razgovora i dogovora. Bugarska se sprema na modernizaciju ratne flote, pa je tvrtka DIV imala razgovore vezane za gradnju dvaju ratnih brodova u razdoblju od 2016 do 2022. godine.
Kako nam je potvrdio komercijalni direktor DIV-a Ante Mamić u prvoj fazi bi se gradili brodovi s osnovnom opremom,a u skladu s financiranjem radilo bi se na daljnjoj njihovoj modernizaciji. DIV ima dobru referencu za taj posao s obzirom na to da gradi za MORH obalne ophodne brodove. Također, zajedno s Dalekovodom, DIV je i iskazao spremnost za uključene na obnovi željeznica u toj zemlji. DIV grupa lani je u Bugarsku izvezla 300 tisuća eura robe, a isto toliko već i ove godine.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/div-razgovarao-u-bugarskoj-o-poslu-gradnje-dvaju-ratnih-brodova-1072602
Kako nam je potvrdio komercijalni direktor DIV-a Ante Mamić u prvoj fazi bi se gradili brodovi s osnovnom opremom,a u skladu s financiranjem radilo bi se na daljnjoj njihovoj modernizaciji. DIV ima dobru referencu za taj posao s obzirom na to da gradi za MORH obalne ophodne brodove. Također, zajedno s Dalekovodom, DIV je i iskazao spremnost za uključene na obnovi željeznica u toj zemlji. DIV grupa lani je u Bugarsku izvezla 300 tisuća eura robe, a isto toliko već i ove godine.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/div-razgovarao-u-bugarskoj-o-poslu-gradnje-dvaju-ratnih-brodova-1072602
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Za četiri godine kineska mornarica imat će 400 ratnih brodova
» Nakon američkih napada na Houthi pobunjenike Iran poslao flotu ratnih brodova pred jemensku obalu
» Bannon: Potez od Višegradske skupine do Hrvatske jedan je od dvaju geopolitički najvažnijih dijelova svijeta
» Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
» Nakon američkih napada na Houthi pobunjenike Iran poslao flotu ratnih brodova pred jemensku obalu
» Bannon: Potez od Višegradske skupine do Hrvatske jedan je od dvaju geopolitički najvažnijih dijelova svijeta
» Pupovac:'Plenković i mi radimo na istom poslu'
» MI SMO DUGO U TOM POSLU, NIJE RIJEČ O POGODOVANJU
Page 1 of 1