A sad, gospodo iz Haaga, možete slobodno ‘svi da mi popušite k*vac i pojedete sva govna koja ste izasvali’
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: A sad, gospodo iz Haaga, možete slobodno ‘svi da mi popušite k*vac i pojedete sva govna koja ste izasvali’
ovo sa zabranom ulaska šešelju u zemlju je velika greška. Trebalo ga je pozvati na letovanje u srpskom zadru i reći mu da će ga dočekati osobno predsjednica. Pa ga onda dočekati.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: A sad, gospodo iz Haaga, možete slobodno ‘svi da mi popušite k*vac i pojedete sva govna koja ste izasvali’
Ne može.marcellus wrote:ovo sa zabranom ulaska šešelju u zemlju je velika greška. Trebalo ga je pozvati na letovanje u srpskom zadru i reći mu da će ga dočekati osobno predsjednica. Pa ga onda dočekati.
Možda može u BiH ....možda ne baš u federaciju a možda ne čak ni u zapadnio dio RS ( predaleko mu je , Brčko je između ) .....al istočna RS ....uđe , izađe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:Yehudi wrote:Neki tu bi te lako mogli osuditi i proglasiti svakakvim radi takvih izjava.
Inače za marcela
Nama veze tko organizira, svatko može doći.
ali nitko nije došao, osim toga kurac ću se naslikavat s ercegom
Ali zašto.
Loše odradjena kampanja ili kako.
Gledam na vijestima pa kažu da je i "regijon" nezadovoljan
u BiH su čak sve troje upitanih prolaznika ogorčeni - Samira, Mustafa i Meho
izvješće sa Kosova još nije stiglo bilo u redakciju.
PS - Šala jasno ( za one koji ne kuže)
Last edited by Yehudi on Thu 31 Mar - 18:35; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kreće :RayMabus wrote:Ne može.marcellus wrote:ovo sa zabranom ulaska šešelju u zemlju je velika greška. Trebalo ga je pozvati na letovanje u srpskom zadru i reći mu da će ga dočekati osobno predsjednica. Pa ga onda dočekati.
Možda može u BiH ....možda ne baš u federaciju a možda ne čak ni u zapadnio dio RS ( predaleko mu je , Brčko je između ) .....al istočna RS ....uđe , izađe.
Pristalice Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u desetak automobila sa zastavama SRS vozili su se danas popodne ulicama od Bratunca kroz Srebrenicu trubeći i provocirajući stanovništvo nakon što je Haški tribunal Šešelja oslobodio krivice za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/seseljeve-pristalice-likovale-ulicama-srebrenice-na-13-godisnjicu-prve-dzenaze-u-potocarima/160331149
2014-04-11
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
sto se nebi radovali oslobadjanju nekoga koji nije za nista kriv,nemoze se nekog osuditi na osnovu blebetanja a bez dokaza
2014-04-14
Dobro jutro.Yehudi wrote:Balkan
A šta si mislio da se dešava ?
Četnici nisu prava vosjka ....laka pješadija ....posebno ako su u drugoj državi i posebno ako su u poziciji da mogu samo branit RS tj svoj bio BiH.
Od koga bi ga štitili ako se zna da ih mornarica neće napadat ?
RAZMIŠLJAJ.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne može.marcellus wrote:ovo sa zabranom ulaska šešelju u zemlju je velika greška. Trebalo ga je pozvati na letovanje u srpskom zadru i reći mu da će ga dočekati osobno predsjednica. Pa ga onda dočekati.
Pa ja mu nebih preporucio ni ulazak u Bosnu. Moze neko,onako slucajno, da se omota ekplozivom i puk.
Ucka-
2016-02-15
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Popušite mi ku*ac
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Popušite mi ku*ac
Page 5 of 5