A sad, gospodo iz Haaga, možete slobodno ‘svi da mi popušite k*vac i pojedete sva govna koja ste izasvali’
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
A sad, gospodo iz Haaga, možete slobodno ‘svi da mi popušite k*vac i pojedete sva govna koja ste izasvali’
http://www.dnevno.hr/uncategorized/sad-gospodo-iz-haaga-mozete-slobodno-svi-da-mi-popusite-kvac-pojedete-sva-govna-koja-ste-izasvali-909152
njemu da popushe i pojedu a srbi kolektivno ce da im pushe i jedu
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Re: A sad, gospodo iz Haaga, možete slobodno ‘svi da mi popušite k*vac i pojedete sva govna koja ste izasvali’
Ja se pitam gdje je marcelus, a on se glupira.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: A sad, gospodo iz Haaga, možete slobodno ‘svi da mi popušite k*vac i pojedete sva govna koja ste izasvali’
Odličan ti je članak! Ozbiljno. Bravo!
Guest- Guest
Ali bar smo od suda saznali da je zagovaranje Hrvatske do Zemuna, i organiziranje dragovoljaca koji će za nju ratovati, legitiman politički cilj i stav.
Nismo tako rekli. Rekli smo da ideja Hrvatske do Zemuna sama po sebi nije kažnjiva i da niko zbog nje nije robijao.
Nismo tako rekli. Rekli smo da ideja Hrvatske do Zemuna sama po sebi nije kažnjiva i da niko zbog nje nije robijao.
Je li se javio Zuroff?
Sad bih ga s užitkom pozdravio našim starim pozdravom.
Zuroff radi na planu velike srbije gdje nece biti hrvata ni muslimana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pomoz Bog junaci?Ero wrote:Je li se javio Zuroff?
Spremni!dzango wrote:Pomoz Bog junaci?Ero wrote:Je li se javio Zuroff?
Eva wrote:Odličan ti je članak! Ozbiljno. Bravo!
Ja to nikad ne čitam. Što piše?
crvenkasti-
2014-04-17
''Da je Šešelj nevin kao goblen sa slikom Severine je sasvim jasno.''marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/uncategorized/sad-gospodo-iz-haaga-mozete-slobodno-svi-da-mi-popusite-kvac-pojedete-sva-govna-koja-ste-izasvali-909152
bakho-
2015-10-22
Ja da sam Severina, sad bi ga tužio.bakho wrote:''Da je Šešelj nevin kao goblen sa slikom Severine je sasvim jasno.''marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/uncategorized/sad-gospodo-iz-haaga-mozete-slobodno-svi-da-mi-popusite-kvac-pojedete-sva-govna-koja-ste-izasvali-909152
Prije svega cestitke gdinu Seselju. Ziv bio vojvodo i nadam se buduci premijeru. A sada o bitnijim stvarima. Moje je skromno misljenje da vlada DNRH treba prestati uplacivati sredstva u UN i ta sredstva poceti uplacivati u Srbiju.Naime srpska (generalna jurizdikcija) nad Veljkom Maricem, bez svjedoka i na osnovu optuznice JNA. Dakle Veljko je zlocinac .procesuiran od validnog suda i izdrzava kaznu u DNRH. Kila mozga ......,.
2014-04-14
Ja bi se složio. Uz napomenu da je iz Srbije pokazana najbolja volja i da je osuđenik bez problema prosleđen u matičnu državu.abraham wrote:Prije svega cestitke gdinu Seselju. Ziv bio vojvodo i nadam se buduci premijeru. A sada o bitnijim stvarima. Moje je skromno misljenje da vlada DNRH treba prestati uplacivati sredstva u UN i ta sredstva poceti uplacivati u Srbiju.Naime srpska (generalna jurizdikcija) nad Veljkom Maricem, bez svjedoka i na osnovu optuznice JNA. Dakle Veljko je zlocinac .procesuiran od validnog suda i izdrzava kaznu u DNRH. Kila mozga ......,.
"Niste mi ni do koljena, rasturih sve čega se dohvatim. Nitko mi ne može ništa, razaram Haaški tribunal u cjelini, objavljujem imena zaštićenih svjedoka na svojoj internetskoj stranici, izazivam vas da me sudite i za nepoštovanje suda, da se 10 procesa protiv mene vodi i ništa mi ne možete jer sam i moralno i intelektualno nadmoćniji”, samo je jedna od izjava Vojislava Šešelja na sudu tijekom dugogodišnjeg suđenja zbog ratnog zločina.
...a vi samo dalje ometajte pripremu moje obrane pa ćete na kraju morati pojesti sva govna koja ste izasrali. J…. vam majku svima”, kazao je jednom prilikom Šešelj u sudnici.
Protiv mene lijeka nema, vi mene možete samo ubiti, a i onda će se moj grob boriti protiv vas”, kazao je jednom prigodom Šešelj.
“Vojislav Šešelj je slobodan čovjek”, kazao je predsjednik Sudskog vijeća
Jean Claude Antonetti.
...a vi samo dalje ometajte pripremu moje obrane pa ćete na kraju morati pojesti sva govna koja ste izasrali. J…. vam majku svima”, kazao je jednom prilikom Šešelj u sudnici.
“Nisam se predao, išao sam kod nizozmeske kraljice zbog projekta”
Protiv mene lijeka nema, vi mene možete samo ubiti, a i onda će se moj grob boriti protiv vas”, kazao je jednom prigodom Šešelj.
Jean Claude Antonetti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Piše na latinici. Nemoj me sad davit da ti prepričavam, kad to znaš i sam pročitat.crvenkasti wrote:Eva wrote:Odličan ti je članak! Ozbiljno. Bravo!
Ja to nikad ne čitam. Što piše?
Guest- Guest
Seselj je inace pravi antifasist. Pocetkom sedamdesetih je sa fakultetom iso na Sutjesku. Odmah je uzeo zastavu SFRJ i nije ispustao do dolaska kuci. Bukvalno. Sjedio je na WC i rukom kroz otvorena vrata drzao zastavu. Valjda da ne izgori od smrada???Legenda. Nazalost mnoge su majke zakukale ali ... nije vazno.
2014-04-14
Ovi citati najbolje zaokružuju ceo slučaj.Yehudi wrote:"Niste mi ni do koljena, rasturih sve čega se dohvatim. Nitko mi ne može ništa, razaram Haaški tribunal u cjelini, objavljujem imena zaštićenih svjedoka na svojoj internetskoj stranici, izazivam vas da me sudite i za nepoštovanje suda, da se 10 procesa protiv mene vodi i ništa mi ne možete jer sam i moralno i intelektualno nadmoćniji”, samo je jedna od izjava Vojislava Šešelja na sudu tijekom dugogodišnjeg suđenja zbog ratnog zločina.
...a vi samo dalje ometajte pripremu moje obrane pa ćete na kraju morati pojesti sva govna koja ste izasrali. J…. vam majku svima”, kazao je jednom prilikom Šešelj u sudnici.“Nisam se predao, išao sam kod nizozmeske kraljice zbog projekta”
Jean Claude Antonetti.
Još jedna od mnogobrojnih sličnosti s hrvatskim Mujom od kulture. Osim ogromnog književnog opusa na temu muslimana. Hoće li i Šešelj zasjest na ministarsko mjesto u srpskoj vladi?abraham wrote:Seselj je inace pravi antifasist. Pocetkom sedamdesetih je sa fakultetom iso na Sutjesku. Odmah je uzeo zastavu SFRJ i nije ispustao do dolaska kuci. Bukvalno. Sjedio je na WC i rukom kroz otvorena vrata drzao zastavu. Valjda da ne izgori od smrada???Legenda. Nazalost mnoge su majke zakukale ali ... nije vazno.
Guest- Guest
Eo sad će u ZG prosvijed protiv presude Haškog suda.
Nadam se da će Šešeljev kolega Bujanec biti na čelu povorke.
Nadam se da će Šešeljev kolega Bujanec biti na čelu povorke.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Popušite mi ku*ac
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Popušite mi ku*ac
Page 1 of 5