Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića
Logično nije teško pretpostawit o kome je riječ .....no ni taj glasnogowornik im nemože pomoči ako prwo ne pokažu Šwabama da su raskrstili sa wehabdijama.
I rezultat swega toga na kraju če biti owo :
Bosna i Hercegovina u Austro-Ugarskoj
https://hr.wikipedia.org/wiki/Bosna_i_Hercegovina_u_Austro-Ugarskoj
Jer u suštini u čijelom owom sukobu nije upitan samo njihow opstanak u BiH nego i u Germanskim zemljama.
I rezultat swega toga na kraju če biti owo :
Bosna i Hercegovina u Austro-Ugarskoj
https://hr.wikipedia.org/wiki/Bosna_i_Hercegovina_u_Austro-Ugarskoj
Jer u suštini u čijelom owom sukobu nije upitan samo njihow opstanak u BiH nego i u Germanskim zemljama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja uopće ne dvojim da je najveći pljesak Sedlar dobio u trenutku kada je Židovima prezentirao novinu za koju je Hasanbegović pisao a ista se zvala: "Nezavisna Država HRvatska"... Pljesak je postao jači u trenutku kada su u zaglavlju tih novina vidjeli sliku ustaškog poglavnika Ante Pavelića... A totalna euforija uz sveopću drkicu nastala je u trenutku kada im je Sedlar pročitao članak u kojem vrli hrvatski ministar Hasanbegović ustaše naziva šehidima i mučenicima.
Najbolje da se nitko ne otčjepljuje da se swe mirno uredi i swe pet .......samo jbga Hrwati nanjuše sprske planowe na kilometar.
Pa ako če se otčjepit tada ....a ono šta ču ja tu.
Meni je owo pripremljeno u pozadini i čeka :
Pa ako če se otčjepit tada ....a ono šta ču ja tu.
Meni je owo pripremljeno u pozadini i čeka :
2014-04-11
longi odg mi na pp nešto te moran pitati vezano za kaštela :D
Guest- Guest
Odgoworio sam ti. Ne znam šta ti triba al ako je serwis odgowor je : Ne , nisu prewaranti.preko_vode_do_slobode wrote:longi odg mi na pp nešto te moran pitati vezano za kaštela :D
Kad weč pitaš prošlu godinu sam tamo serwisirao auto prije tehničkog , ok rade.
2014-04-11
Sad ce Hribar podijeliti cerki od Pusicke, njenom jebacu, prvomisniku(filmskom) u 52-oj godini i Jasmili sredstva da dokazu da Sedlar za svoju lovu laze a da su Zidovi , necu reci glupi, vec u zabludi. Nasi filmadzije press.
2014-04-14
ma thx, mislio sam uzet auto da znam da li vrte km nazad itd , oh thx na odgovoruRayMabus wrote:Odgoworio sam ti. Ne znam šta ti triba al ako je serwis odgowor je : Ne , nisu prewaranti.preko_vode_do_slobode wrote:longi odg mi na pp nešto te moran pitati vezano za kaštela :D
Guest- Guest
A to ne znam. Šta se tiče serwisa i toga ok su , dobro rade. Usput kilometraža ti nije najbitnija stwar u čijeloj priči jer može nešto imat malo kilometara a da ga je pajdo prije tebe wozija po makadamu itd itd itd.,,,,,,,tj malo kilometara ne znači i da je auto očuwan. Odwedi auto na tehnički prije kupnje , ispuh plinowa i ostalo pa neka ti oni kažu.preko_vode_do_slobode wrote:ma thx, mislio sam uzet auto da znam da li vrte km nazad itd , oh thx na odgovoruRayMabus wrote:Odgoworio sam ti. Ne znam šta ti triba al ako je serwis odgowor je : Ne , nisu prewaranti.preko_vode_do_slobode wrote:longi odg mi na pp nešto te moran pitati vezano za kaštela :D
2014-04-11
znam sve znam :) na kraju na toliko mjesta te može zajebati pri kupnji auta da je najbolje voziti ovu staru kantu :DRayMabus wrote:A to ne znam. Šta se tiče serwisa i toga ok su , dobro rade. Usput kilometraža ti nije najbitnija stwar u čijeloj priči jer može nešto imat malo kilometara a da ga je pajdo prije tebe wozija po makadamu itd itd itd.,,,,,,,tj malo kilometara ne znači i da je auto očuwan. Odwedi auto na tehnički prije kupnje , ispuh plinowa i ostalo pa neka ti oni kažu.preko_vode_do_slobode wrote:ma thx, mislio sam uzet auto da znam da li vrte km nazad itd , oh thx na odgovoruRayMabus wrote:Odgoworio sam ti. Ne znam šta ti triba al ako je serwis odgowor je : Ne , nisu prewaranti.preko_vode_do_slobode wrote:longi odg mi na pp nešto te moran pitati vezano za kaštela :D
Guest- Guest
A šta da ti kažem ...........ja imam prijatelja koji to ima u malom prstu tako da samo njega pitam ako mi šta treba oko tih stwari i to je to. Kakwi auto očeš ?preko_vode_do_slobode wrote:znam sve znam :) na kraju na toliko mjesta te može zajebati pri kupnji auta da je najbolje voziti ovu staru kantu :DRayMabus wrote:A to ne znam. Šta se tiče serwisa i toga ok su , dobro rade. Usput kilometraža ti nije najbitnija stwar u čijeloj priči jer može nešto imat malo kilometara a da ga je pajdo prije tebe wozija po makadamu itd itd itd.,,,,,,,tj malo kilometara ne znači i da je auto očuwan. Odwedi auto na tehnički prije kupnje , ispuh plinowa i ostalo pa neka ti oni kažu.preko_vode_do_slobode wrote:ma thx, mislio sam uzet auto da znam da li vrte km nazad itd , oh thx na odgovoruRayMabus wrote:Odgoworio sam ti. Ne znam šta ti triba al ako je serwis odgowor je : Ne , nisu prewaranti.preko_vode_do_slobode wrote:longi odg mi na pp nešto te moran pitati vezano za kaštela :D
2014-04-11
DIzel , benzinač ? Otprilike koliko kubika ( sredina il nešto nabrijano ) ?preko_vode_do_slobode wrote:zapeo mi je pegout308 :D
2014-04-11
SVA NAŠA RABLJENA VOZILA MOŽETE ODVESTI BILO GDJE NA PREGLED ILI DOVESTI SVOG MEHANIČARA KOD NAS.
http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-308-1.6-bluehdi-120-ks-automatic-samo-15.000-km-testno-vozilo-oglas-17552999
Koje godište ? Koliko para ?
Zowem al mu je mobitel zauzet. Pitat ču ti njega samo mi moraš dat owe podatke tj šta točno očeš.
DIzel , benzin , kubikaža otprilike , godište , koliko para.
http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-308-1.6-bluehdi-120-ks-automatic-samo-15.000-km-testno-vozilo-oglas-17552999
Koje godište ? Koliko para ?
Zowem al mu je mobitel zauzet. Pitat ču ti njega samo mi moraš dat owe podatke tj šta točno očeš.
DIzel , benzin , kubikaža otprilike , godište , koliko para.
2014-04-11
2007–present |
https://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_308
5 wrata , standardno jel tako ?
2014-04-11
hvala ti na savjetima, iman i ja "stručnjaka za auta" u familiji, a inače google može svakoga načiniti stručnjakom.. usput auto od 150 000kn mi je puno(za sada) .. :D
Guest- Guest
Ne znam koliko ti se isplati uzet polownog frančuza ....ja sam kupija nowog tako da je to to od prwog kiloemetra itd itd itd tj prwi wozač ja i nemam šta mudrowat.
Ewo čuja sa se , kaže da je to dobro auto nowije , nema ništa u widokrugu al ono .......ide do njega sad owako pa napiši podatke , iskopat če ti nešto a nije u problem ni do tog wukmana prošetat samo widi sam šta očeš prwo.
Ewo čuja sa se , kaže da je to dobro auto nowije , nema ništa u widokrugu al ono .......ide do njega sad owako pa napiši podatke , iskopat če ti nešto a nije u problem ni do tog wukmana prošetat samo widi sam šta očeš prwo.
2014-04-11
Ha ha ha ok owaj je google u glawi za auta ......a čuj ima auta ............dobrih za pristojne nowče.preko_vode_do_slobode wrote:a inače google može svakoga načiniti stručnjakom.. usput auto od 150 000kn mi je puno(za sada) .. :D
2014-04-11
thx, nije problem, polovni francuzi su jebeno jeftini, super gradska auta, to meni treba..et hvala što si mi dao neke informacije u wukmanu, sada se vratimo na ustaše i partizane .D
Guest- Guest
Samo su dijelowi po suwo zlato tako da ..........imam frančuza , znam šta pričam .....ima razlog zašto su polowni frančuzi jeftini,preko_vode_do_slobode wrote:thx, nije problem, polovni francuzi su jebeno jeftini, super gradska auta, to meni treba..
2014-04-11
Doduše moj je ko now , malo prešao iako ima godina , wanka je malo udren i to al ništa wezano uz motor , nikad problema sa njime šta jest jest al wozim ga normalno ........no ima sa mali poljubač i ono swijetla 1500 kuna i to nije ni orginal itd itd itd ...........dijelowi su skupi , po suwo zlato i to i kad nisu orginal ........tako da .........polowni frančuz jelte ......gledaj i te stwari.
2014-04-11
Ringo nemaš pojma, recimo pokojna majka mog dobrog prijatelja je 47-48 prelazlia skelom kod jasenovca i vidjela kako ovi sa petokrakama ubijaju ljude, ja ti govorim njeno svjedočanstvo iz prve ruke no vama je takvo što nezamislivo pa se pravite ludi i ne možete povjerovati u istinitost ne samo ovog nego istrinitost mase drugih ljudi među kojima i partizana na osnovu čijeg svjedočanstva je Sedlar i napravio ovaj film.Ringo10 wrote:Nikakav Jasenovac nije radio do 1951, To je neoustaška izmišljotina I to sa samog kraja osamdesetih godina.
Nakon rata u Jasenovac su dovodili zarobljenike da rade na raščišćavanju I uređivanju terena kao što su ih dovodili I drugdje, na druge lokacije.
I to je sva priča o tome.
ŽAlosno vam je to izmišljanje I sve te laži kojima nastojite da sperete krivnju I ljagu sa režima iz 1941.
Nije ovo što pišem motivirano nikakvim političkim motivima. Jednostavno laž je laž.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» isil se ispričao izraelu zbog napada.
» Bujica bijesa zbog Hasanbegovića:Gdje je Plenković bio 1991?
» PRAVOBRANITELJICA I HND STALI NA STRANU HASANBEGOVIĆA Urednik Nacionala ispričao se zbog teksta
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» ZBOG 'POTURICE HASANBEGOVIĆA' VELIKA SVAĐA SDP-a I NOVE STRANKE ANKE MRAK TARITAŠ 'Ova izjava Hajdaša novo je poimanje dna u hrvatskoj politici'
» Bujica bijesa zbog Hasanbegovića:Gdje je Plenković bio 1991?
» PRAVOBRANITELJICA I HND STALI NA STRANU HASANBEGOVIĆA Urednik Nacionala ispričao se zbog teksta
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» ZBOG 'POTURICE HASANBEGOVIĆA' VELIKA SVAĐA SDP-a I NOVE STRANKE ANKE MRAK TARITAŠ 'Ova izjava Hajdaša novo je poimanje dna u hrvatskoj politici'
Page 5 of 6