ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića - Page 5 Empty Re: Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 10:02

Logično nije teško pretpostawit o kome je riječ .....no ni taj glasnogowornik im nemože pomoči ako prwo ne pokažu Šwabama da su raskrstili sa wehabdijama.

I rezultat swega toga na kraju če biti owo :

Bosna i Hercegovina u Austro-Ugarskoj

https://hr.wikipedia.org/wiki/Bosna_i_Hercegovina_u_Austro-Ugarskoj

Jer u suštini u čijelom owom sukobu nije upitan samo njihow opstanak u BiH nego i u Germanskim zemljama.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića - Page 5 Empty Re: Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića

Post by provocator Wed 30 Mar - 10:19

Ja uopće ne dvojim da je najveći pljesak Sedlar dobio u trenutku kada je Židovima prezentirao novinu za koju je Hasanbegović pisao a ista se zvala: "Nezavisna Država HRvatska"... Pljesak je postao jači u trenutku kada su u zaglavlju tih novina vidjeli sliku ustaškog poglavnika Ante Pavelića... A totalna euforija uz sveopću drkicu nastala je u trenutku kada im je Sedlar pročitao članak u kojem vrli hrvatski ministar Hasanbegović ustaše naziva šehidima i mučenicima.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 10:29

Najbolje da se nitko ne otčjepljuje da se swe mirno uredi i swe pet .......samo jbga Hrwati nanjuše sprske planowe na kilometar.

Pa ako če se otčjepit tada ....a ono šta ču ja tu.

Meni je owo pripremljeno u pozadini i čeka :

Sedlaru u Izraelu pljeskali zbog Hasanbegovića - Page 5 Bosnjaci_I_svjetski_rat_8
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Mar - 10:32

longi odg mi na pp nešto te moran pitati vezano za kaštela :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 10:40

preko_vode_do_slobode wrote:longi odg mi na pp nešto te moran pitati vezano za kaštela :D
Odgoworio sam ti. Ne znam šta ti triba al ako je serwis odgowor je : Ne , nisu prewaranti.

Kad weč pitaš prošlu godinu sam tamo serwisirao auto prije tehničkog , ok rade.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham Wed 30 Mar - 10:46

Sad ce Hribar podijeliti cerki od Pusicke, njenom jebacu, prvomisniku(filmskom) u 52-oj godini i Jasmili sredstva da dokazu da Sedlar za svoju lovu laze a da su Zidovi , necu reci glupi, vec u zabludi. Nasi filmadzije press.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Mar - 11:25

RayMabus wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:longi odg mi na pp nešto te moran pitati vezano za kaštela :D
Odgoworio sam ti. Ne znam šta ti triba al ako je serwis odgowor je : Ne , nisu prewaranti.

ma thx, mislio sam uzet auto da znam da li vrte km nazad itd , oh thx na odgovoru
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 11:31

preko_vode_do_slobode wrote:
RayMabus wrote:

ma thx, mislio sam uzet auto da znam da li vrte km nazad itd , oh thx na odgovoru
A to ne znam. Šta se tiče serwisa i toga ok su , dobro rade. Usput kilometraža ti nije najbitnija stwar u čijeloj priči jer može nešto imat malo kilometara a da ga je pajdo prije tebe wozija po makadamu itd itd itd.,,,,,,,tj malo kilometara ne znači i da je auto očuwan. Odwedi auto na tehnički prije kupnje , ispuh plinowa i ostalo pa neka ti oni kažu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Mar - 11:36

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

A to ne znam. Šta se tiče serwisa i toga ok su , dobro rade. Usput kilometraža ti nije najbitnija stwar u čijeloj priči jer može nešto imat malo kilometara a da ga je pajdo prije tebe wozija po makadamu itd itd itd.,,,,,,,tj malo kilometara ne znači i da je auto očuwan. Odwedi auto na tehnički prije kupnje , ispuh plinowa i ostalo pa neka ti oni kažu.
znam sve znam :) na kraju na toliko mjesta te može zajebati pri kupnji auta da je najbolje voziti ovu staru kantu :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 11:39

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

znam sve znam :) na kraju na toliko mjesta te može zajebati pri kupnji auta da je najbolje voziti ovu staru kantu :D
A šta da ti kažem ...........ja imam prijatelja koji to ima u malom prstu tako da samo njega pitam ako mi šta treba oko tih stwari i to je to. Kakwi auto očeš ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Mar - 11:42

zapeo mi je pegout308 :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 11:45

preko_vode_do_slobode wrote:zapeo mi je pegout308 :D
DIzel , benzinač ? Otprilike koliko kubika ( sredina il nešto nabrijano ) ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 11:50

SVA NAŠA RABLJENA VOZILA MOŽETE ODVESTI BILO GDJE NA PREGLED ILI DOVESTI SVOG MEHANIČARA KOD NAS.

http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-308-1.6-bluehdi-120-ks-automatic-samo-15.000-km-testno-vozilo-oglas-17552999

Koje godište ? Koliko para ?

Zowem al mu je mobitel zauzet. Pitat ču ti njega samo mi moraš dat owe podatke tj šta točno očeš.

DIzel , benzin , kubikaža otprilike , godište , koliko para.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 11:57

[th]Production[/th]
2007–present

https://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_308

5 wrata , standardno jel tako ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Mar - 12:10

hvala ti na savjetima, iman i ja "stručnjaka za auta" u familiji, a inače google može svakoga načiniti stručnjakom.. usput auto od 150 000kn mi je puno(za sada) .. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 12:10

Ne znam koliko ti se isplati uzet polownog frančuza ....ja sam kupija nowog tako da je to to od prwog kiloemetra itd itd itd tj prwi wozač ja i nemam šta mudrowat.

Ewo čuja sa se , kaže da je to dobro auto  nowije , nema ništa u widokrugu al ono .......ide do njega sad owako pa napiši podatke , iskopat če ti nešto a nije u problem ni do tog wukmana prošetat samo widi sam šta očeš prwo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 12:12

preko_vode_do_slobode wrote:a inače google može svakoga načiniti stručnjakom.. usput auto od 150 000kn mi je puno(za sada) .. :D
Ha ha ha ok owaj je google u glawi za auta ......a čuj ima auta ............dobrih za pristojne nowče.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Mar - 12:14

thx, nije problem, polovni francuzi su jebeno jeftini, super gradska auta, to meni treba..et hvala što si mi dao neke informacije u wukmanu, sada se vratimo na ustaše i partizane .D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 12:16

preko_vode_do_slobode wrote:thx, nije problem, polovni francuzi su jebeno jeftini, super gradska auta, to meni treba..
Samo su dijelowi po suwo zlato tako da ..........imam frančuza , znam šta pričam .....ima razlog zašto su polowni frančuzi jeftini,
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 30 Mar - 12:19

Doduše moj je ko now , malo prešao iako ima godina , wanka je malo udren i to al ništa wezano uz motor , nikad problema sa njime šta jest jest al wozim ga normalno ........no ima sa mali poljubač i ono swijetla 1500 kuna i to nije ni orginal itd itd itd ...........dijelowi su skupi , po suwo zlato i to i kad nisu orginal ........tako da .........polowni frančuz jelte ......gledaj i te stwari.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Mar - 12:27

Ringo10 wrote:Nikakav Jasenovac nije radio do 1951, To je neoustaška izmišljotina I to sa samog kraja osamdesetih godina.

Nakon rata u Jasenovac su dovodili zarobljenike da rade na raščišćavanju I uređivanju terena kao što su ih dovodili I drugdje, na druge lokacije.

I to je sva priča o tome.

ŽAlosno vam je to izmišljanje I sve te laži kojima nastojite da sperete krivnju I ljagu sa režima iz 1941.
Nije ovo što pišem motivirano nikakvim političkim motivima. Jednostavno laž je laž.
Ringo nemaš pojma, recimo pokojna majka mog dobrog prijatelja je 47-48 prelazlia skelom kod jasenovca i vidjela kako ovi sa petokrakama ubijaju ljude, ja ti govorim njeno svjedočanstvo iz prve ruke no vama je takvo što nezamislivo pa se pravite ludi i ne možete povjerovati u istinitost ne samo ovog nego istrinitost mase drugih ljudi među kojima i partizana na osnovu čijeg svjedočanstva je Sedlar i napravio ovaj film.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics