ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neces pederima iznajmit vilu? E pa plati kaznu

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Neces pederima iznajmit vilu? E pa plati kaznu - Page 4 Empty Re: Neces pederima iznajmit vilu? E pa plati kaznu

Post by marcellus 30/3/2016, 10:20

dzango wrote:
Eva wrote:
marcellus wrote:
n_razbojnik wrote:
debotoijusto wrote:OK kazna , brzo i efikasno poslana poruka
Koja je poruka?

poruka je da smiješ diskriminirati vlasnike pasa ili roditelje, i napisati "ne primamo djecu i kućne ljubimce", ali ne i dva pedera.
Nije, jer i oni mogu podić tužbu i dobit spor.
Ne mogu jer ih država ne štiti. Nisu pederi. Skoro je bio članak o hotelu koji ne prima decu. O psu da ne govorimo.

pa ja sam pisao članak o dva britanska pedera koja su otišla u hotel koji prima samo oženjene parove (vlasnici su kršćani). Ovi ih odbili iako su formalno u gay braku, i pederi dobili tužbu a vlasnicima propao hotel, dvoje starčeka. E sad je drugo pitanje zašto su ta dvojica otišla baš u hotel koji prima samo oženjene, što velikim slovima piše jelda na web stranicama. Pakost čista. Dokazivanje poante.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Neces pederima iznajmit vilu? E pa plati kaznu - Page 4 Empty Re: Neces pederima iznajmit vilu? E pa plati kaznu

Post by dzango 30/3/2016, 11:09

marcellus wrote:
dzango wrote:
Eva wrote:
marcellus wrote:
n_razbojnik wrote:
debotoijusto wrote:OK kazna , brzo i efikasno poslana poruka
Koja je poruka?

poruka je da smiješ diskriminirati vlasnike pasa ili roditelje, i napisati "ne primamo djecu i kućne ljubimce", ali ne i dva pedera.
Nije, jer i oni mogu podić tužbu i dobit spor.
Ne mogu jer ih država ne štiti. Nisu pederi. Skoro je bio članak o hotelu koji ne prima decu. O psu da ne govorimo.

pa ja sam pisao članak o dva britanska pedera koja su otišla u hotel koji prima samo oženjene parove (vlasnici su kršćani). Ovi ih odbili iako su formalno u gay braku, i pederi dobili  tužbu a vlasnicima propao hotel, dvoje starčeka. E sad je drugo pitanje zašto su ta dvojica otišla baš u hotel koji prima samo oženjene, što velikim slovima piše jelda na web stranicama. Pakost čista. Dokazivanje poante.
Pederski fašizam.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/3/2016, 11:20

Ako ne zelim iznajmit svoje vlasnistvo moja stvar..kakva kazna jebote ne zelim dati svoje onome kome ne zelim i amen...ali osobno mislim da je u ovom slucaju posrijedi nesto drugo...da su pederi pokusali reketariti tipa ili ga na bilo koji nacin natjeraju da bas njima proda vilu ili da dio zarade...mislite da nema pederske mafije...prevarili biste se itekako..samo ti imaju batinu u ruci koja se zove diskriminacija ili ugrozenost ako ne dobiju sto zacrtaju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2016, 12:18

marcellus wrote:i ne vidim zašto bi netko morao primati hrvate ako ne želi. Ili bilo koga. Svatko mora biti slobodan zaposliti kog želi, prodati nešto kom želi ili ne želi, dati, što god. 

Jedino pred zakonom svi trebaju biti ravnopravni, i to samo u trenutku rođenja.

pred svakim drugim imaš onoliko prava koliko ti on želi dati, a ne mora ti dati ništa
:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2016, 12:20

mrincredible wrote:Gluposti. Možemo mi sad njega kritizirati zbog njegovih stavova, ako hoćemo, ali on ima pravo raspolagati svojom privatnom imovinom kako želi. Podržati tužbu protiv njega značilo bi oduzeti mu pravo na mišljenje. Nije nikoga ubio, samo je odlučio kome će prodati svoju uslugu, a kome neće.
Pluralno društvo = utopija

Pravo mišljenja = laž

Privatno vlasništvo = laž

Sloboda odlučivanja = laž
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics