Preparati za kosu
Page 1 of 1
Re: Preparati za kosu
hahahahahah, tek sad vidim xD
evo, yves rocher monoi suho ulje s raspršivačem za kosu i kožu... spusti kosu, namasti, ali je rijetko neko ulje pa i dalje ostane živa.. sviđa mi se, jučer sam ga po cijeloj kosi naprskala i bila sam original pokisli miš :D:D morala sam ju prat, a danas sam samo na donji dio kose, i dobro 'zgleda
dovoljno i poželjno ga je malo, znači :D
sam trebala to tu napisat ili? D
evo, yves rocher monoi suho ulje s raspršivačem za kosu i kožu... spusti kosu, namasti, ali je rijetko neko ulje pa i dalje ostane živa.. sviđa mi se, jučer sam ga po cijeloj kosi naprskala i bila sam original pokisli miš :D:D morala sam ju prat, a danas sam samo na donji dio kose, i dobro 'zgleda
dovoljno i poželjno ga je malo, znači :D
sam trebala to tu napisat ili? D
modra-
2014-04-17
modra-
2014-04-17
Ja moram pohvaliti Loreal Mythic oil.....kosa sve upije,ni malo ne zamasti...ja ne vjerujem ali tako je...mozda je do toga jer mi je kosa ekstremno suha..... :silent:
Ali jos nisam nasla gel za modeliranje koji drzi a ne lijepi....ja puno trazim....
Ali jos nisam nasla gel za modeliranje koji drzi a ne lijepi....ja puno trazim....
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
modra-
2014-04-17
modra-
2014-04-17
odličan yves rocher šampon s ekstraktom nevena za sjaj, bez silikona! baš mi je lijepa kosa.. mekana, urednija, sjajnija.. ljepša... nikad mi ne može bit kao prije iz raznih razloga, ali evo, s ovim je donekle....
sad imam u planu uzet još par YR šampona - onaj za obnavljanje, pa od zobi (med i njene hvale)... poneki regenerator i/ili masku..
i super mi je u kombinaciji s ovom maskom, koja je vrlo dobra inače (ona je bez, hm, sulfata)
Similar topics
» Pegla za kosu
» Samo da ima kosu
» stižu bb kreme za kosu!
» Breaking News:Trump kupio novo sušilo za kosu
» Užas: Venecuelanke prodaju kosu i nokte za komad kruha
» Samo da ima kosu
» stižu bb kreme za kosu!
» Breaking News:Trump kupio novo sušilo za kosu
» Užas: Venecuelanke prodaju kosu i nokte za komad kruha
Page 1 of 1