stižu bb kreme za kosu!
Page 1 of 1
stižu bb kreme za kosu!
http://www.budi.in/beauty/stizu-bb-kreme-za-kosu-4663?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_medium=Widget&utm_source=24sata#
Kao i kod lica, i u svijetu kose BB kreme funkcioniraju više kao potpora dobro njegovanoj kosi. Izrazito oštećenu kosu teško mogu popraviti, jer njoj ne gine šišanje, ali može vam pomoći da nakon dolaska od frizera svoju kosu njegujete i očuvate što dulje.
znači moja jadna 0 bodova
pih, bezveze
al probat ću
Kao i kod lica, i u svijetu kose BB kreme funkcioniraju više kao potpora dobro njegovanoj kosi. Izrazito oštećenu kosu teško mogu popraviti, jer njoj ne gine šišanje, ali može vam pomoći da nakon dolaska od frizera svoju kosu njegujete i očuvate što dulje.
znači moja jadna 0 bodova
pih, bezveze
al probat ću
Re: stižu bb kreme za kosu!
Pa ja jednu već imam...nisam ni znala...
Dobila goodie u firmi,ona nova linija sa Claudiom Schiffer...
Dobila goodie u firmi,ona nova linija sa Claudiom Schiffer...
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Vidjela ih i ja jučer u Kozmu, kakve su?
E i kakva je ona liija u Kozma, Organix?
E i kakva je ona liija u Kozma, Organix?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ja ne vidim nikakve promjene osim sto s njom super smirit podivljali kosu ujutro....
Organix je kod nas otišao kao vrući kruh...navodno jako dobar,mušterije hvale,ja nisam probala....
Organix je kod nas otišao kao vrući kruh...navodno jako dobar,mušterije hvale,ja nisam probala....
Guest- Guest
Similar topics
» BB, CC i ostale abecedne kreme
» Samo da ima kosu
» Preparati za kosu
» Pegla za kosu
» HDZ-ovci bi predsjednici pljeskali i klicali i da je izišla na pozornicu i čitala kontraindikacije kreme protiv gljivica
» Samo da ima kosu
» Preparati za kosu
» Pegla za kosu
» HDZ-ovci bi predsjednici pljeskali i klicali i da je izišla na pozornicu i čitala kontraindikacije kreme protiv gljivica
Page 1 of 1