Kme kme Novi list najavljuje odlazak 'ikone' Danijele Trbovic i emisije BeZ VeZe
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kme kme Novi list najavljuje odlazak 'ikone' Danijele Trbovic i emisije BeZ VeZe
Ko
Koji su problemi,crveni,i moze li se pomoci? ;-)crvenkasti wrote:Jebeš sve...
Vidim ja kud to sve ide.
Opet ću se napiti ko svinja.
Uvijek tako.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Kme kme Novi list najavljuje odlazak 'ikone' Danijele Trbovic i emisije BeZ VeZe
meni je bila vrlo simpaticna nekad,no bas pretjerala u 'naprednosti' i politickoj korektnosti,postala nekako ogorcena..steta..epikur37 wrote:Emisija nije loše zamišljena ali Danijela doista pretjeruje u svojoj liberalnoj pristranosti.
Toliko da to guši i samu zamisao emisije.
2014-04-12
maggie13 wrote:KoKoji su problemi,crveni,i moze li se pomoci? ;-)crvenkasti wrote:Jebeš sve...
Vidim ja kud to sve ide.
Uvijek tako.
Sve mi je bezveze. Mučiš se, radiš, i na kraju ništa. Ni Marcelusa nema.
crvenkasti-
2014-04-17
nikada ona nije bila nesto 'napredna'..to ej maska..pa njezin otac je evidentirani kos-ovac...drmao je u karlovcu..trebao je biti uhapsen...1991...zbog kontraobavjestajne aktivnosti u korist jna i paravojnih formacija 'sao krajine'...ali intervencijom 'odozgor' je to sprijeceno..pa joj tatica jedno vrijeme nakon toga zbrisao na poligon slunj...da bi se pocetkom 1992 vratio opet u karlovacmaggie13 wrote:meni je bila vrlo simpaticna nekad,no bas pretjerala u 'naprednosti' i politickoj korektnosti,postala nekako ogorcena..steta..epikur37 wrote:Emisija nije loše zamišljena ali Danijela doista pretjeruje u svojoj liberalnoj pristranosti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
muci se i radi...barem mu nije bolje nego tebi..;Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:KoKoji su problemi,crveni,i moze li se pomoci? ;-)crvenkasti wrote:Jebeš sve...
Vidim ja kud to sve ide.
Uvijek tako.
2014-04-12
Počnem bezveze, jednu čašicu, da se malo opustim i oraspoložim.
Poslije, ajde, još jednu.
Jebiga.
Do kraju dana opet isto.
Poslije, ajde, još jednu.
Jebiga.
Do kraju dana opet isto.
crvenkasti-
2014-04-17
Da, kaj se s Marčelom događa? Postal je papučar pod stare dane ni prismrdit na forum ne sme više.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:KoKoji su problemi,crveni,i moze li se pomoci? ;-)crvenkasti wrote:Jebeš sve...
Vidim ja kud to sve ide.
Uvijek tako.
Guest- Guest
Hit Depo je uvijek pripadao devedesetima. Davno je to bilo.maggie13 wrote:meni je bila vrlo simpaticna nekad,no bas pretjerala u 'naprednosti' i politickoj korektnosti,postala nekako ogorcena..steta..epikur37 wrote:Emisija nije loše zamišljena ali Danijela doista pretjeruje u svojoj liberalnoj pristranosti.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Jebeš sve...
Vidim ja kud to sve ide.
Uvijek tako.
Pametno
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
istina,al'zal za mladoscu ostaje B-)Fénix wrote:Hit Depo je uvijek pripadao devedesetima. Davno je to bilo.maggie13 wrote:meni je bila vrlo simpaticna nekad,no bas pretjerala u 'naprednosti' i politickoj korektnosti,postala nekako ogorcena..steta..epikur37 wrote:Emisija nije loše zamišljena ali Danijela doista pretjeruje u svojoj liberalnoj pristranosti.
2014-04-12
Šta ćeš... Meni isto jako fale 90-te. Burno, ali opet lijepo razdoblje mog djetinjstva koje se neće više vratiti.maggie13 wrote:istina,al'zal za mladoscu ostaje B-)Fénix wrote:Hit Depo je uvijek pripadao devedesetima. Davno je to bilo.maggie13 wrote:meni je bila vrlo simpaticna nekad,no bas pretjerala u 'naprednosti' i politickoj korektnosti,postala nekako ogorcena..steta..epikur37 wrote:Emisija nije loše zamišljena ali Danijela doista pretjeruje u svojoj liberalnoj pristranosti.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» IVICA ŠOLA Ikone ljevice tvrde: Antifašizam je novi opijum za narod
» Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
» Novi List druka za kandidaturu Hasana...
» SDP-ov bilten Novi list presudio Beri:Bernardića kao da je Bozanić birao
» Ljevicari na aparatima 'Novi list' pozitivno o stovateljima 'lesa' sv.Leopolda Mandica
» Soroš piše pismo u kojem najavljuje ulaganje od 500 mil$ u novi izbjeglički val
» Novi List druka za kandidaturu Hasana...
» SDP-ov bilten Novi list presudio Beri:Bernardića kao da je Bozanić birao
» Ljevicari na aparatima 'Novi list' pozitivno o stovateljima 'lesa' sv.Leopolda Mandica
Page 3 of 3