Megakrimos Vrdoljak o suradnji HNS-a s HDZ-om
Page 1 of 1
Megakrimos Vrdoljak o suradnji HNS-a s HDZ-om
http://www.jutarnji.hr/hdz-se-mora-odmaknuti-od-ekstremizma-da-bismo-mogli-pregovarati-o-suradnji/1549190/
Ovo treba čitati "HDZ nam treba dati dovoljan broj fotelja i sinekura da bismo mu se priklonili", naravno u tom slučaju Karamarko može Petrova gurnut u ćošak da ga više ne zajebava, inače u HNS-u ništa novog, kriminalci i izdajice vode stranku u svijetlu budućnost
"Mi smo stranka rezultata, a ne klijentelizma ..." dalje mi se ne čitamarcellus wrote:Ovo treba čitati "HDZ nam treba dati dovoljan broj fotelja i sinekura da bismo mu se priklonili", naravno u tom slučaju Karamarko može Petrova gurnut u ćošak da ga više ne zajebava, inače u HNS-u ništa novog, kriminalci i izdajice vode stranku u svijetlu budućnost
vili40-
2015-08-02
Re: Megakrimos Vrdoljak o suradnji HNS-a s HDZ-om
vrdoljak je kvarniji od čačića i pusićke zajedno, što je uspjeh za sebe
- HNS ima kvalitetne i prepoznatljive kandidate kao i brojnu, dobro organiziranu stranku. Sa svojih oko 42 tisuće članova po brojnosti smo druga stranka u državi.
jebote oni imaju više članova nego birača
Na stranačke izbore idete sa zatvorenim listama, za svako mjesto od predsjednika nadalje samo po jedan kandidat. Nekad smo to nazivali izborima bez izbora, a HNS se ipak deklarira kao liberalna stranka?
aukurac
aukurac
Pa imaju.marcellus wrote:- HNS ima kvalitetne i prepoznatljive kandidate kao i brojnu, dobro organiziranu stranku. Sa svojih oko 42 tisuće članova po brojnosti smo druga stranka u državi.
Znam dosta HNS-ovaca koji su u stranci uglavnom radi fešti koje ovi organiziraju,veselica i radnih akcija,na kojima se pije koliko hoćeš,a kad dođu izbori glasaju za SDP.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Isto tako,kao što znam i nekoliko pravaša koji za pravaške i starčevićanske stranke glasaju samo na lokalnim izborima ili na izborima za županijska vijeća,dok na parlamentarnim izborima daju glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:Ovo treba čitati "HDZ nam treba dati dovoljan broj fotelja i sinekura da bismo mu se priklonili", naravno u tom slučaju Karamarko može Petrova gurnut u ćošak da ga više ne zajebava, inače u HNS-u ništa novog, kriminalci i izdajice vode stranku u svijetlu budućnost
još jedan bijedan pokušaj tumačenja "istine" u marcellusovom stilu: ne vjerujte onome što vaše oči vide, nego u ono što ja kažem!
kaj je karamarko totalno poludio kad vam i na uskrs organizira red alert???
sitting_bull-
2015-09-28
Spašavaj se tko može... strah me kakvo retardirano kopile može ispasti iz ovakve incestuozne veze, ali sam 100% siguran da je blaža varijanta od toga nuklearna kataklizma...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» Agrokor i Alibaba pregovaraju o suradnji
» Beograd: Rasprava o suradnji Srba i Hrvata u BiH
» Amerikanci se protive suradnji Italije i Kine
» Mračne tajne današnjih korporacija o suradnji s nacistima
» Agrokor i Alibaba pregovaraju o suradnji
» Beograd: Rasprava o suradnji Srba i Hrvata u BiH
» Amerikanci se protive suradnji Italije i Kine
» Mračne tajne današnjih korporacija o suradnji s nacistima