K I C
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: K I C
Tako mu i treba kad se swađa sa budalama.bogomdani wrote:tako je..no ovi lesinari se oborili na yehudija..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ej-Men..RayMabus wrote:Tako mu i treba kad se swađa sa budalama.bogomdani wrote:tako je..no ovi lesinari se oborili na yehudija..
Guest- Guest
Ero wrote:Oćel' tamo bit i onizi u crnin veštan? Pazi se, ne izjašnjavaj se naglas...Yehudi wrote:Idjen na koncert -ledenog piva- ....šmrkniti pivušu dvije i to je to
Oćeš ti da ti ja dojdem tamo i usput ti izvučem uši magarče stari pripiti
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Ero wrote:Oćel' tamo bit i onizi u crnin veštan? Pazi se, ne izjašnjavaj se naglas...Yehudi wrote:Idjen na koncert -ledenog piva- ....šmrkniti pivušu dvije i to je to
Oćeš ti Bosanac da ti ja dojdem tamo i usput ti izvučem uši magarče stari pripiti
2014-04-20
kme-kme-kme- yehudi wannabejew----kme-kme-kme-Yehudi wrote:Ero wrote:Nemaš što čitat.kic wrote:nisam ni citao temu..
Yehudi objašnjava da su Palestinci okupirali Palestinu, ali se ne sića više odakle su stigli. Plus par slikica i to je to...
KME-KME-KME- YEHUDI- VAKI NAKI-----KME-KME-KME-
AlfaOmega wrote:kme-kme-kme- yehudi wannabejew----kme-kme-kme-Yehudi wrote:Ero wrote:Nemaš što čitat.kic wrote:nisam ni citao temu..
Yehudi objašnjava da su Palestinci okupirali Palestinu, ali se ne sića više odakle su stigli. Plus par slikica i to je to...
KME-KME-KME- YEHUDI- VAKI NAKI-----KME-KME-KME-
Pa govno jedno šta si me se uhvatio za ranije
2014-04-20
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3