K I C
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: K I C
betty.boop wrote:Regoč wrote:Šta pizdiš? Liepo se spominjamo, priča ima svoj prirodni tijek, nije ovo, kako rekoh, debatni klub, ovo je neformalni razgovor pa je i atmosfera ležerna.betty.boop wrote:mozda nece kic, al cu ja ne budete li je se drzaliVrieđati se ne bismo trebali nigdje, ne?betty.boop wrote:vrijedjat se mozete i na chatu
a ti ne kuzis ironiju ?
Tko je ta?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
idem vecerat
kad se vratim, zelim vas sve vdijet kako se grlite i ljubite
ne morate bas u usta
ne morate bas u usta
betty.boop-
2015-01-23
asilovski wrote:To ja taktika forumskih žida jednostavno istrolaju cijelu temu, vrijeđaju poštene forumaše i iznude ključanje temegargamel0101 wrote:Kic nemoj brista ili ključat temu. Tema je prava.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Moderatorica ne smije biti ironična, već uviek odmjerena i nedvosmislena. Kad nastupaš kao debatantica, druga stvar.betty.boop wrote:Regoč wrote:Šta pizdiš? Liepo se spominjamo, priča ima svoj prirodni tijek, nije ovo, kako rekoh, debatni klub, ovo je neformalni razgovor pa je i atmosfera ležerna.betty.boop wrote:mozda nece kic, al cu ja ne budete li je se drzaliVrieđati se ne bismo trebali nigdje, ne?betty.boop wrote:vrijedjat se mozete i na chatu
a ti ne kuzis ironiju ?
Regoč-
2015-08-21
Idjen na koncert -ledenog piva- ....šmrkniti pivušu dvije i to je to
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Oćel' tamo bit i onizi u crnin veštan? Pazi se, ne izjašnjavaj se naglas...Yehudi wrote:Idjen na koncert -ledenog piva- ....šmrkniti pivušu dvije i to je to
ja ne poznajem ni jednog židova. Kaže Kirigin da on nije (ma đavla nije).
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ti ne veceras..ti uzimas nutritivne stvari...betty.boop wrote:idem vecerat
ne morate bas u usta
Guest- Guest
Regoč wrote:Moderatorica ne smije biti ironična, već uviek odmjerena i nedvosmislena. Kad nastupaš kao debatantica, druga stvar.betty.boop wrote:Regoč wrote:Šta pizdiš? Liepo se spominjamo, priča ima svoj prirodni tijek, nije ovo, kako rekoh, debatni klub, ovo je neformalni razgovor pa je i atmosfera ležerna.betty.boop wrote:mozda nece kic, al cu ja ne budete li je se drzaliVrieđati se ne bismo trebali nigdje, ne?betty.boop wrote:vrijedjat se mozete i na chatu
a ti ne kuzis ironiju ?
u pravu si, mea culpa sto sam zaboravila koliko je ovo osjetljiv teren
evo, odmah si udjeljujem opomenu !
Last edited by betty.boop on 26/3/2016, 21:49; edited 1 time in total
betty.boop-
2015-01-23
bogomdani wrote:Ti ne veceras..ti uzimas nutritivne stvari...betty.boop wrote:idem vecerat
ne morate bas u usta
ma tabletice samo
betty.boop-
2015-01-23
cccc.... naranio bi tebe bogomdani finim rumštejkom sa rostilja...napojio te sa finim crnim vinom da ti krf proradi i herc zakuca...betty.boop wrote:bogomdani wrote:Ti ne veceras..ti uzimas nutritivne stvari...betty.boop wrote:idem vecerat
ne morate bas u usta
ma tabletice samo
Guest- Guest
Ja mislila da poznajem, kad ono lažni...frakcija wrote:ja ne poznajem ni jednog židova. Kaže Kirigin da on nije (ma đavla nije).
Trinity-
2014-04-17
Pa dajte ostavite Yehudija na miru,...Triny wrote:Ja mislila da poznajem, kad ono lažni...frakcija wrote:ja ne poznajem ni jednog židova. Kaže Kirigin da on nije (ma đavla nije).
Guest- Guest
Ja sa upoznao trojiču splitskih od kojih dwojiču u zadnjih godinu dana ....lijepo smo pričali ...ugodni ljudi.
Da budem iskren newidi se na njima da su židowi ,,,,u biti su mišanća wiše manje al ono ....geto split ...domači su ....nisu stranči.
Da budem iskren newidi se na njima da su židowi ,,,,u biti su mišanća wiše manje al ono ....geto split ...domači su ....nisu stranči.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ajd u qrc,Longi,a kako bi se moglo vidjeti...??RayMabus wrote:Ja sa upoznao trojiču splitskih od kojih dwojiču u zadnjih godinu dana ....lijepo smo pričali ...ugodni ljudi.
ne hodaju bez gaca da im se vidi pišo
Guest- Guest
Mislio sa u smislu da nemaju semitske gene. Bijeli su ko Ewropjani , ok owaj jedan nije a taj je miks al ono ima i domačih owdje črne kose tako da.bogomdani wrote:ajd u qrc,Longi,a kako bi se moglo vidjeti...??RayMabus wrote:Ja sa upoznao trojiču splitskih od kojih dwojiču u zadnjih godinu dana ....lijepo smo pričali ...ugodni ljudi.
2014-04-11
ooo suncamu...evo pa reci da je zidovka..RayMabus wrote:Mislio sa u smislu da nemaju semitske gene. Bijeli su ko Ewropjani , ok owaj jedan nije a taj je miks al ono ima i domačih owdje črne kose tako da.bogomdani wrote:ajd u qrc,Longi,a kako bi se moglo vidjeti...??RayMabus wrote:Ja sa upoznao trojiču splitskih od kojih dwojiču u zadnjih godinu dana ....lijepo smo pričali ...ugodni ljudi.
Guest- Guest
Ma hebe me se za židowe. Ne znači mi ništa šta je netko židow niti widim zašto bi mi to trebalo išta značiti.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3