Palmira oslobođena!!!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Palmira oslobođena!!!
Ja sam se jednom napio Tomislava i nakon toga sam dobio nekakav strah od jakog piva. Vina koliko može stati...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ma sranje, ja sam to probavao u belgiji prije par godina, domaćini mi priskrbili 10-ak vrsta 'specijalki' od 7-14%, a od svake po jedna, pa kad se to izmiješalo.....
idućih sam dana prešao na 'jupiler' i 'maas', normalna piva brate, moš popit ko čovik.....
idućih sam dana prešao na 'jupiler' i 'maas', normalna piva brate, moš popit ko čovik.....
Ja sam se jednom napio Tomislava i nakon toga sam dobio nekakav strah od jakog piva. Vina koliko može stati...
to je u njih ono kao neka tradicija, ali oni piju jednu-dvije čitavu večer, a ja slistim pivu u čas.....
ma i mi ko seljaci popili gomilu tih govanaTotenkopf wrote:to je u njih ono kao neka tradicija, ali oni piju jednu-dvije čitavu večer, a ja slistim pivu u čas.....
Kermit-
2014-04-17
pa meni je piva ono, za oblokat se, nije jebeni 'martell' da je cucam dva sata...
Sigurno... da provaju moje vino moralo bi ih na nosilima nosat do hitne..Totenkopf wrote:to je u njih ono kao neka tradicija, ali oni piju jednu-dvije čitavu večer, a ja slistim pivu u čas.....
Prevarilo bi svakog tko nije navikao na takvo pivo... mislim da Ameri piju nešto 2-3 %, voda, pa njih bi tek satralo...asilovski wrote:ma i mi ko seljaci popili gomilu tih govanaTotenkopf wrote:to je u njih ono kao neka tradicija, ali oni piju jednu-dvije čitavu večer, a ja slistim pivu u čas.....
Guest- Guest
to njihovo je sranje, odlično za sraćku dobitiStarhemberg wrote:Prevarilo bi svakog tko nije navikao na takvo pivo... mislim da Ameri piju nešto 2-3 %, voda, pa njih bi tek satralo...asilovski wrote:ma i mi ko seljaci popili gomilu tih govanaTotenkopf wrote:to je u njih ono kao neka tradicija, ali oni piju jednu-dvije čitavu večer, a ja slistim pivu u čas.....
Kermit-
2014-04-17
to nije pivo,to je bljuvotina.a,belgijske pive jesu najbolje,samo treba uzivat..ne se oblokavat..8-)Starhemberg wrote:Prevarilo bi svakog tko nije navikao na takvo pivo... mislim da Ameri piju nešto 2-3 %, voda, pa njih bi tek satralo...asilovski wrote:ma i mi ko seljaci popili gomilu tih govanaTotenkopf wrote:to je u njih ono kao neka tradicija, ali oni piju jednu-dvije čitavu večer, a ja slistim pivu u čas.....
2014-04-12
T.- Posts : 17557
2014-04-14
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/421938/Ruski-specijalac-odbio-se-predati-i-usmjerio-zrakopove-na-sebe.html
.........................
slava mu,inače htv ni zuc o oslobađanju palmire.....direktiva iz ambasade
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Totenkopf wrote:
zar užitak nije u oblokavanju ?
naravno pa ne pijem pivo jer sam žedan....žene ne kuže
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
2014-04-14
govnaepikur37 wrote:http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/421938/Ruski-specijalac-odbio-se-predati-i-usmjerio-zrakopove-na-sebe.html
Kermit-
2014-04-17
gostiti se, piti i veselitiTotenkopf wrote:
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:gostiti se, piti i veselitiTotenkopf wrote:
Guest- Guest
Totenkopf wrote:orden narodnog heroja mu ne gine....
Zasluženo naravno.
------------------------
Sigurno je da će dobiti veći pijetet od ovoga.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
2014-04-14
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kako izgleda građanska BiH oslobođena „fašizma“ i „nacionalizma“?
» Šefica MMF-a Lagarde unatoč lopovluku u cijelosti oslobođena
» U akciji "Bljesak" prije 22 godine oslobođena zapadna Slavonija
» Sud u Beogradu: Za Ovčaru potvrđene kazne do 20 godina za osmero optuženika, četvorica oslobođena
» Šefica MMF-a Lagarde unatoč lopovluku u cijelosti oslobođena
» U akciji "Bljesak" prije 22 godine oslobođena zapadna Slavonija
» Sud u Beogradu: Za Ovčaru potvrđene kazne do 20 godina za osmero optuženika, četvorica oslobođena
Page 2 of 5