Palmira oslobođena!!!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Palmira oslobođena!!!
kakav crni link, sad mi javile Hezbe, iz redakcije Indeksa samo lelek i plač...Ringo10 wrote:Link!!!!
Kermit-
2014-04-17
2014-04-14
Borbe na aerodromu, zatvoru... uništena pojačanja na putu prema gradu, oslobođene sve uzvisine oko grada... ili će bježati iz grada ili će uskoro zagnjojiti.
Ameri odmah javljaju da su likvidirali "drugog" čovjeka Isil-a... informativno propagandni balans se proizvodi u tri smjene.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:
Borbe na aerodromu, zatvoru... uništena pojačanja na putu prema gradu, oslobođene sve uzvisine oko grada... ili će bježati iz grada ili će uskoro zagnjojiti.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:
Borbe na aerodromu, zatvoru... uništena pojačanja na putu prema gradu, oslobođene sve uzvisine oko grada... ili će bježati iz grada ili će uskoro zagnojiti.
Lezbos, Lampeduza, Idomeni, Udruga Dobrodošli uz okrepu ih zatim šalje u Moelenbeck
Guest- Guest
Sudeći po mapi I brzini kojom se mijenja,
kanibali više namaju vremena pobjeći bilo gdje.
kanibali više namaju vremena pobjeći bilo gdje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Trebati će naći nekoga da im opere pijesak s nogu, radi bolje integracije...kofein wrote:mutava baštarda wrote:
Borbe na aerodromu, zatvoru... uništena pojačanja na putu prema gradu, oslobođene sve uzvisine oko grada... ili će bježati iz grada ili će uskoro zagnojiti.
Lezbos, Lampeduza, Idomeni, Udruga Dobrodošli uz okrepu ih zatim šalje u Moelenbeck
2015-09-14
Uzalud smo (Zok & Vesnica) slali oružje borcima za slobodu, umjerenoj oporbi.
Jebi ga. Sad zbog neispunjenja preuzetih obveza, uništenja sekularne sirije, kao penale moraju slati najbolje inženjere ...dawson wrote:Uzalud smo (Zok & Vesnica) slali oružje borcima za slobodu, umjerenoj oporbi.
2015-09-14
ajme 10,5 %, to je duplo jače od 'dalmatinca' od pok. dalmacijavino....Starhemberg wrote:Taman prikladno nazdraviti belgijskim pivom..
ne pašu mi te belgijske pive, tzv. specijalke, jako brate, ja volim običnu gradaciju pa opalit 5-6 komada....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ni ja ne volim u Belgiji sam se nalio tog sranja jedva sam našao hotel i to oko pola 6 jebo ocaTotenkopf wrote:ajme 10,5 %, to je duplo jače od 'dalmatinca' od pok. dalmacijavino....Starhemberg wrote:Taman prikladno nazdraviti belgijskim pivom..
ne pašu mi te belgijske pive, tzv. specijalke, jako brate, ja volim običnu gradaciju pa opalit 5-6 komada....
Kermit-
2014-04-17
Još dva i mislim da bih sad bio ispod stola...asilovski wrote:ni ja ne volim u Belgiji sam se nalio tog sranja jedva sam našao hotel i to oko pola 6 jebo ocaTotenkopf wrote:ajme 10,5 %, to je duplo jače od 'dalmatinca' od pok. dalmacijavino....Starhemberg wrote:Taman prikladno nazdraviti belgijskim pivom..
Guest- Guest
ma pusti to prevari ko vobler, ja sam popio takvih preko nekoliko sa ekipom majkomila samo sam se probudio u žardinjeriStarhemberg wrote:Još dva i mislim da bih sad bio ispod stola...asilovski wrote:ni ja ne volim u Belgiji sam se nalio tog sranja jedva sam našao hotel i to oko pola 6 jebo ocaTotenkopf wrote:ajme 10,5 %, to je duplo jače od 'dalmatinca' od pok. dalmacijavino....Starhemberg wrote:Taman prikladno nazdraviti belgijskim pivom..
Kermit-
2014-04-17
Ja sam se jednom napio Tomislava i nakon toga sam dobio nekakav strah od jakog piva. Vina koliko može stati...
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kako izgleda građanska BiH oslobođena „fašizma“ i „nacionalizma“?
» Šefica MMF-a Lagarde unatoč lopovluku u cijelosti oslobođena
» U akciji "Bljesak" prije 22 godine oslobođena zapadna Slavonija
» Sud u Beogradu: Za Ovčaru potvrđene kazne do 20 godina za osmero optuženika, četvorica oslobođena
» Šefica MMF-a Lagarde unatoč lopovluku u cijelosti oslobođena
» U akciji "Bljesak" prije 22 godine oslobođena zapadna Slavonija
» Sud u Beogradu: Za Ovčaru potvrđene kazne do 20 godina za osmero optuženika, četvorica oslobođena
Page 1 of 5