Izravni prijenos iz suda u Haagu o konačnoj presudi Radovanu Karadžiću
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Izravni prijenos iz suda u Haagu o konačnoj presudi Radovanu Karadžiću
primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dao Bog pa uvijek takav imalEro wrote:Ima se i može se.Eva wrote:javni dug. Pa znam to.Ero wrote:Neka samo krčka. Ja samo znam jedno, naš je veći...Eva wrote:A Bleiburg vrijeEro wrote:Jasenovac se upravo zagrijao.RayMabus wrote:Bezweze, Dawno se to sve oladilo da bi koga wiše zanimalo.
Guest- Guest
Jeste. Inače bi dobio 1200 godina. Trebali su da ga rasčereče i spale da bi Hrvati bili zadovoljni.maggie13 wrote:primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
40 godina dobiješ ako rokneš nekoga. Ovdje su nestale tisuće i tisuće ljudi.dzango wrote:Koji kurac ste nezadovoljni? Čovek dobio 40 godina i vama malo?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Dok je ovaca, biće i vune.Eva wrote:Dao Bog pa uvijek takav imalEro wrote:Ima se i može se.Eva wrote:javni dug. Pa znam to.Ero wrote:Neka samo krčka. Ja samo znam jedno, naš je veći...Eva wrote:A Bleiburg vrijeEro wrote:Jasenovac se upravo zagrijao.RayMabus wrote:Bezweze, Dawno se to sve oladilo da bi koga wiše zanimalo.
sto si bukva,ne kvari nam gustanje ;-)dzango wrote:Jeste. Inače bi dobio 1200 godina. Trebali su da ga rasčereče i spale da bi Hrvati bili zadovoljni.maggie13 wrote:primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
2014-04-12
gargamel0101 wrote:40 godina dobiješ ako rokneš nekoga. Ovdje su nestale tisuće i tisuće ljudi.dzango wrote:Koji kurac ste nezadovoljni? Čovek dobio 40 godina i vama malo?
Nestalo je i hiljade Srba, nekoliko stotina hiljada je proterano. Pa je presuda 0 godina.
najbitnije da ne zavrsi u Svedsku k'o Plavsicka..to je vec sprdnja..gargamel0101 wrote:40 godina dobiješ ako rokneš nekoga. Ovdje su nestale tisuće i tisuće ljudi.dzango wrote:Koji kurac ste nezadovoljni? Čovek dobio 40 godina i vama malo?
2014-04-12
Ti dam ja bukvu...maggie13 wrote:sto si bukva,ne kvari nam gustanje ;-)dzango wrote:Jeste. Inače bi dobio 1200 godina. Trebali su da ga rasčereče i spale da bi Hrvati bili zadovoljni.maggie13 wrote:primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
Ako nesto vec dajes,radije hrast.dzango wrote:Ti dam ja bukvu...maggie13 wrote:sto si bukva,ne kvari nam gustanje ;-)dzango wrote:Jeste. Inače bi dobio 1200 godina. Trebali su da ga rasčereče i spale da bi Hrvati bili zadovoljni.maggie13 wrote:primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
;-)
2014-04-12
Mujadina, neš ti štete. Manje bombi u Bruxellesu, Londonu i Parisu.gargamel0101 wrote:40 godina dobiješ ako rokneš nekoga. Ovdje su nestale tisuće i tisuće ljudi.dzango wrote:Koji kurac ste nezadovoljni? Čovek dobio 40 godina i vama malo?
Guest- Guest
Eva,smanji dozivljaje..;-)
2014-04-12
Tražila si bukvu.maggie13 wrote:Ako nesto vec dajes,radije hrast.dzango wrote:Ti dam ja bukvu...maggie13 wrote:sto si bukva,ne kvari nam gustanje ;-)dzango wrote:Jeste. Inače bi dobio 1200 godina. Trebali su da ga rasčereče i spale da bi Hrvati bili zadovoljni.maggie13 wrote:primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
;-)
ti si bukva,ja bi hrast..tvrđi je..;-)dzango wrote:Tražila si bukvu.maggie13 wrote:Ako nesto vec dajes,radije hrast.dzango wrote:Ti dam ja bukvu...maggie13 wrote:sto si bukva,ne kvari nam gustanje ;-)dzango wrote:Jeste. Inače bi dobio 1200 godina. Trebali su da ga rasčereče i spale da bi Hrvati bili zadovoljni.maggie13 wrote:primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
;-)
2014-04-12
Lažu te. Ni jedan nije toliko tvrd.maggie13 wrote:ti si bukva,ja bi hrast..tvrđi je..;-)dzango wrote:Tražila si bukvu.maggie13 wrote:Ako nesto vec dajes,radije hrast.dzango wrote:Ti dam ja bukvu...maggie13 wrote:sto si bukva,ne kvari nam gustanje ;-)dzango wrote:Jeste. Inače bi dobio 1200 godina. Trebali su da ga rasčereče i spale da bi Hrvati bili zadovoljni.maggie13 wrote:primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
;-)
Osobno me boli kurac za nadriljekara komicara, krepo, zivio meni isto.dzango wrote:Koji kurac ste nezadovoljni? Čovek dobio 40 godina i vama malo?
omni-
2014-04-12
dobro je, pravda zadovoljna, haag se opet samopojebao, ništa nova tamo
2014-04-15
Meni je važno da je oslobođen genocida za ostalih 7 opština. Ostalo se znalo unapred.omni wrote:Osobno me boli kurac za nadriljekara komicara, krepo, zivio meni isto.dzango wrote:Koji kurac ste nezadovoljni? Čovek dobio 40 godina i vama malo?
mislila sam konkretno na parket..pada mi napamet ebanovina..makar preferiram crvenkaste;-)dzango wrote:Lažu te. Ni jedan nije toliko tvrd.maggie13 wrote:ti si bukva,ja bi hrast..tvrđi je..;-)dzango wrote:Tražila si bukvu.maggie13 wrote:Ako nesto vec dajes,radije hrast.dzango wrote:Ti dam ja bukvu...maggie13 wrote:sto si bukva,ne kvari nam gustanje ;-)dzango wrote:Jeste. Inače bi dobio 1200 godina. Trebali su da ga rasčereče i spale da bi Hrvati bili zadovoljni.maggie13 wrote:primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
;-)
2014-04-12
gargamel0101 wrote:40 godina dobiješ ako rokneš nekoga. Ovdje su nestale tisuće i tisuće ljudi.dzango wrote:Koji kurac ste nezadovoljni? Čovek dobio 40 godina i vama malo?
nebitno, bitno je da je kvalifikacija genocid
Ipak mislim da su mu trebali dati doživotnu. Destet doživotnih kao što znaju opaliti u Americi. Čisto zbog satisfakcije kod preživjelih i rodbine ubijenih.marcellus wrote:gargamel0101 wrote:40 godina dobiješ ako rokneš nekoga. Ovdje su nestale tisuće i tisuće ljudi.dzango wrote:Koji kurac ste nezadovoljni? Čovek dobio 40 godina i vama malo?
nebitno, bitno je da je kvalifikacija genocid
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Milorad Dodik otvorio studentski dom nazvan po Radovanu Karadžiću
» Izravni prijenos marsiranja NASA-inog InSigt na Mars..slijedi ."7 minuta terora"
» Dodik prijeti Komsicu zbog komentara o presudi Karadzicu:'S njim cu to rascistiti'
» Danas presuda Radovanu Karađiću
» Uvode se izravni letovi iz Hrvatske za SAD
» Izravni prijenos marsiranja NASA-inog InSigt na Mars..slijedi ."7 minuta terora"
» Dodik prijeti Komsicu zbog komentara o presudi Karadzicu:'S njim cu to rascistiti'
» Danas presuda Radovanu Karađiću
» Uvode se izravni letovi iz Hrvatske za SAD
Page 3 of 7