Izravni prijenos iz suda u Haagu o konačnoj presudi Radovanu Karadžiću
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Izravni prijenos iz suda u Haagu o konačnoj presudi Radovanu Karadžiću
Tužilaštvo Haškog suda nije dokazalo genocid u Bratuncu, Foči, Ključu, Prijedoru, Sanskom Mostu, Vlasenici i Zvorniku. Tako je ICTY oslobodio Karadžića od odgovornosti za genocid nad nesrbima u ovih sedam općina.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/haski-tribunal-zlocini-u-prijedoru-i-drugih-sest-opcina-nemaju-karakter-genocida/160324089
http://www.klix.ba/vijesti/bih/haski-tribunal-zlocini-u-prijedoru-i-drugih-sest-opcina-nemaju-karakter-genocida/160324089
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa nije puno:). Samo 40.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Glavna i najvažnija tačka presude koja se čekala. Pre svega u Sarajevu.RayMabus wrote:Od 11 tačaka optužnice, Karadžić je oslobođen optužbe po jednoj tački optužnice, za genocid nad nesrpskim stanovništvom u sedam opština u BiH, a osuđen je za ostalih 10, od kojih jedna uključuje genocid u Srebrenici
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dosije/aktuelno.292.html:597160-Radovanu-Karadzicu-40-godina-zatvora
Karadžić je budala jer je mlatio muslimane s namjerom.
Zato je to okarakterizirano kao genocid.
Trebao ih je onako.
Zato je to okarakterizirano kao genocid.
Trebao ih je onako.
crvenkasti-
2014-04-17
Iskreno ; ne zanima me.dzango wrote:Glavna i najvažnija tačka presude koja se čekala. Pre svega u Sarajevu.RayMabus wrote:Od 11 tačaka optužnice, Karadžić je oslobođen optužbe po jednoj tački optužnice, za genocid nad nesrpskim stanovništvom u sedam opština u BiH, a osuđen je za ostalih 10, od kojih jedna uključuje genocid u Srebrenici
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dosije/aktuelno.292.html:597160-Radovanu-Karadzicu-40-godina-zatvora
Owo da je bilo koju godinu ranije ok al sad nema smisla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eh,da si mu pokazao na vrijeme ;-)
2014-04-12
Moram priznat ni mene, jer je uglavnom tamanio Muje. Iz današnje perspektive, to izgleda kao preventiva.RayMabus wrote:Iskreno ; ne zanima me.dzango wrote:Glavna i najvažnija tačka presude koja se čekala. Pre svega u Sarajevu.RayMabus wrote:Od 11 tačaka optužnice, Karadžić je oslobođen optužbe po jednoj tački optužnice, za genocid nad nesrpskim stanovništvom u sedam opština u BiH, a osuđen je za ostalih 10, od kojih jedna uključuje genocid u Srebrenici
Guest- Guest
Ratko i Radovan su bili avangarda.Eva wrote:Moram priznat ni mene, jer je uglavnom tamanio Muje. Iz današnje perspektive, to izgleda kao preventiva.RayMabus wrote:Iskreno ; ne zanima me.dzango wrote:Glavna i najvažnija tačka presude koja se čekala. Pre svega u Sarajevu.RayMabus wrote:Od 11 tačaka optužnice, Karadžić je oslobođen optužbe po jednoj tački optužnice, za genocid nad nesrpskim stanovništvom u sedam opština u BiH, a osuđen je za ostalih 10, od kojih jedna uključuje genocid u Srebrenici
Jasenovac se upravo zagrijao.RayMabus wrote:Bezweze, Dawno se to sve oladilo da bi koga wiše zanimalo.
Napravise ga jos vecim, jer da ga puste na slobodu, ispao bi manji, ovako, zavrsio posao sa RS, zavrsice svoje u zatvoru i uci medju velikane a ne kao Sloba, koji nije znao da odigra i da kontrolise sredinu terena utakmice............
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Hoće reći zapd je bio ipak humaniji.vuksadinare wrote:Glupost...za 7 opcina nije kriv...pa sto je karadzic vladao samo u jednom dijelu srpske....to bi isto bilo tako da je recimo hitler osudjen za zlocine u poljskoj ali ne i u sssr
A Bleiburg vrijeEro wrote:Jasenovac se upravo zagrijao.RayMabus wrote:Bezweze, Dawno se to sve oladilo da bi koga wiše zanimalo.
Guest- Guest
Neka samo krčka. Ja samo znam jedno, naš je veći...Eva wrote:A Bleiburg vrijeEro wrote:Jasenovac se upravo zagrijao.RayMabus wrote:Bezweze, Dawno se to sve oladilo da bi koga wiše zanimalo.
javni dug. Pa znam to.Ero wrote:Neka samo krčka. Ja samo znam jedno, naš je veći...Eva wrote:A Bleiburg vrijeEro wrote:Jasenovac se upravo zagrijao.RayMabus wrote:Bezweze, Dawno se to sve oladilo da bi koga wiše zanimalo.
Guest- Guest
Ehhhh, Tuđmane - budalo ; one koje si mislio " USOSITI " zbog njihovih ZLODJELA , naivno vjerovao u neku PRAVDU i PRAVEDNOST ; danas ti je još jednom dokazano koliko si naivan bio , kako na ovome svijetu ne postoji pravednost i pravda, da JAČI - KAČI , da je UPRAVO SUD za kojeg si se ti beskompromisno zalagao - osnivatelj si njega - upravo on išao na RUKU zločincima i OMOGUĆIO njihovim idejnim vođama i naredbodavcima da se izvuku od maksimuma koji bi ih trebao slijedovati - PSIHIJATAR je tu tek PIJUN koji je poslužio moćnijima i eto - na kraju se tu završava zavrzlama oko teme " TKO NAS TO BRE ZAVADI " iako većina normalnih građana bivše PLj-YUGE točno zna o čemu se tu radi !!!
Guest- Guest
Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ima se i može se.Eva wrote:javni dug. Pa znam to.Ero wrote:Neka samo krčka. Ja samo znam jedno, naš je veći...Eva wrote:A Bleiburg vrijeEro wrote:Jasenovac se upravo zagrijao.RayMabus wrote:Bezweze, Dawno se to sve oladilo da bi koga wiše zanimalo.
Jbt, koliko dugo su ga to sudili? 10 godina? Tako tesko bilo naci dokaze? Trpacina love u dzep EU uhljeba nista drugo, za lijekove im trebalo.
omni-
2014-04-12
Koji kurac ste nezadovoljni? Čovek dobio 40 godina i vama malo?
Negde oko 49%.gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
primaju ih u EU,pa da ne izgleda ruzno ;-)gargamel0101 wrote:Slabo nešto. Što nije RS malo više od jedne općine?
2014-04-12
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Milorad Dodik otvorio studentski dom nazvan po Radovanu Karadžiću
» Izravni prijenos marsiranja NASA-inog InSigt na Mars..slijedi ."7 minuta terora"
» Dodik prijeti Komsicu zbog komentara o presudi Karadzicu:'S njim cu to rascistiti'
» Danas presuda Radovanu Karađiću
» Uvode se izravni letovi iz Hrvatske za SAD
» Izravni prijenos marsiranja NASA-inog InSigt na Mars..slijedi ."7 minuta terora"
» Dodik prijeti Komsicu zbog komentara o presudi Karadzicu:'S njim cu to rascistiti'
» Danas presuda Radovanu Karađiću
» Uvode se izravni letovi iz Hrvatske za SAD
Page 2 of 7