Islamska država poslala novih 400 terorista na europsko ratište
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Islamska država poslala novih 400 terorista na europsko ratište
Erina Kraljica u transu,no vidje ovih Khozoepa,kao je gledaju,kao najsocniji berliner u koje bi rado zube i stostadrugo zabili...Eva wrote:Clone Stormtrooper wrote:sad je EU kasno i da zatvori granice,posalje vojsku postavi bodljikavi zicu sa strujom ... bravo za trojanske konje i kobile ; ljevicare i liberale
Guest- Guest
Neka samo rokaju.
To je najbolji put u ksenofbiju, nacinalizam i ostalevrijednosti koje liberali, zeleni, gejisokej, zagovaraju...
To je najbolji put u ksenofbiju, nacinalizam i ostalevrijednosti koje liberali, zeleni, gejisokej, zagovaraju...
2014-12-30
u mjesec dana,20 000 novih zahtjeva za izdavanjem dozvole za NOŠENJE oruzja u Svabiji...
cura radi u policiji,pa mi to rekla,cijena oruzja opet osla gore,unatrag godinu dana,ukupno 30%,tetivnom i vatrenom..
cura radi u policiji,pa mi to rekla,cijena oruzja opet osla gore,unatrag godinu dana,ukupno 30%,tetivnom i vatrenom..
Guest- Guest
Tetivno je zgodno, tiho i yebeno ubojito.bogomdani wrote:u mjesec dana,20 000 novih zahtjeva za izdavanjem dozvole za NOŠENJE oruzja u Svabiji...
omni-
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Islamska država napala Tunis
» Islamska država objavila magazin za BiH
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Islamska država reformirala školski sustav
» Belgija prva islamska država u Europi
» Islamska država objavila magazin za BiH
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Islamska država reformirala školski sustav