Islamska država poslala novih 400 terorista na europsko ratište
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Islamska država poslala novih 400 terorista na europsko ratište
sad je EU kasno i da zatvori granice,posalje vojsku postavi bodljikavi zicu sa strujom ... bravo za trojanske konje i kobile ; ljevicare i liberale
Clone Stormtrooper- Posts : 738
2016-02-19
Clone Stormtrooper wrote:sad je EU kasno i da zatvori granice,posalje vojsku postavi bodljikavi zicu sa strujom ... bravo za trojanske konje i kobile ; ljevicare i liberale
Guest- Guest
Jebeš ove budaletine u EU ; tko god od ISLAMISTA je izašao iz neke EU države i nije mogao dokazati gdje je bio u određeno vrijeme - pogotovo za one sumnjive i praćene - oduzimanje cjelokupne osobne imovine , državljanstva ( taman da se RODIO u nekoj u EU država ) - a ako se dokaže da je BIO negdje angažiran na strani ISILA ; kada se vrati _ prvo u BAJBOK i oduzimanje svih ljudskih prava - a nakon bajboka ( ovisno koliko je teško kazneno djelo ) nadzor nad njim do kraja života njega i njegove obitelji - ograničavanje nad društvenim djelatnostima - i ako samo PRDNE - baciti ga doživotno u bajbok - s tim da bi mu bilo rečeno da će mu u tom slučaju i čitava obitelj patiti - nemogućnost zapošljavanja , učenje i napretka u njihovom osobnom životu - pa neka se " ŽRTVUJU " ova je " MATRICA " ANTIFAMA jako dobro poznata i stoga su i bili tako uspješni - trebamo se samo malo vratiti u prošlost i primjeniti " USPJEŠNE " metode oblikovanja ljudskih prava - pogotovo prema onima kojima je takva rečenica ENIGMA i ne mogu je uopće shvatiti niti protumačiti !
Guest- Guest
400? I 200 je dovoljno da razbuca citavu EU i njihove vojske. Jebali smo jeza.
omni-
2014-04-12
Ma kakav bajbok, troskovi, pizdarije, imaju spisak pokucaju na vrata, prigusivac, par komada u glavu i oficijelno vijest o obracunu kriminalnih bandi, nista lakse. Al jbg, sad su evo kazu poslali 400 komada u EU, gotovo je sve rastavit ce prciju na atome.redder4 wrote:Jebeš ove budaletine u EU ; tko god od ISLAMISTA je izašao iz neke EU države i nije mogao dokazati gdje je bio u određeno vrijeme - pogotovo za one sumnjive i praćene - oduzimanje cjelokupne osobne imovine , državljanstva ( taman da se RODIO u nekoj u EU država ) - a ako se dokaže da je BIO negdje angažiran na strani ISILA ; kada se vrati _ prvo u BAJBOK i oduzimanje svih ljudskih prava - a nakon bajboka ( ovisno koliko je teško kazneno djelo ) nadzor nad njim do kraja života njega i njegove obitelji - ograničavanje nad društvenim djelatnostima - i ako samo PRDNE - baciti ga doživotno u bajbok - s tim da bi mu bilo rečeno da će mu u tom slučaju i čitava obitelj patiti - nemogućnost zapošljavanja , učenje i napretka u njihovom osobnom životu - pa neka se " ŽRTVUJU " ova je " MATRICA " ANTIFAMA jako dobro poznata i stoga su i bili tako uspješni - trebamo se samo malo vratiti u prošlost i primjeniti " USPJEŠNE " metode oblikovanja ljudskih prava - pogotovo prema onima kojima je takva rečenica ENIGMA i ne mogu je uopće shvatiti niti protumačiti !
omni-
2014-04-12
Slijedeći cilj IS jest Balkan.
Na Balkanu će biti svega.
Od Kosova pa do Hrvatske.
Mada u Hrvatskoj puno manje nego na Kosovu,u Srbiji,a o BIH da se ne govori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
po ugroženosti, juče vele da stojimo gore od švedistana...jastreb wrote:Slijedeći cilj IS jest Balkan.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Kad se Erina braća raspojasaju, neće bit dosta kolaca za sve kjafire.
Guest- Guest
omni wrote:Ma kakav bajbok, troskovi, pizdarije, imaju spisak pokucaju na vrata, prigusivac, par komada u glavu i oficijelno vijest o obracunu kriminalnih bandi, nista lakse. Al jbg, sad su evo kazu poslali 400 komada u EU, gotovo je sve rastavit ce prciju na atome.redder4 wrote:Jebeš ove budaletine u EU ; tko god od ISLAMISTA je izašao iz neke EU države i nije mogao dokazati gdje je bio u određeno vrijeme - pogotovo za one sumnjive i praćene - oduzimanje cjelokupne osobne imovine , državljanstva ( taman da se RODIO u nekoj u EU država ) - a ako se dokaže da je BIO negdje angažiran na strani ISILA ; kada se vrati _ prvo u BAJBOK i oduzimanje svih ljudskih prava - a nakon bajboka ( ovisno koliko je teško kazneno djelo ) nadzor nad njim do kraja života njega i njegove obitelji - ograničavanje nad društvenim djelatnostima - i ako samo PRDNE - baciti ga doživotno u bajbok - s tim da bi mu bilo rečeno da će mu u tom slučaju i čitava obitelj patiti - nemogućnost zapošljavanja , učenje i napretka u njihovom osobnom životu - pa neka se " ŽRTVUJU " ova je " MATRICA " ANTIFAMA jako dobro poznata i stoga su i bili tako uspješni - trebamo se samo malo vratiti u prošlost i primjeniti " USPJEŠNE " metode oblikovanja ljudskih prava - pogotovo prema onima kojima je takva rečenica ENIGMA i ne mogu je uopće shvatiti niti protumačiti !
Hajde; Nećemo se baš služiti metotama " najdemokratskije " države na svijetu ; NO , u konačnici će se USTVARI doći na ovakve postupke _ no nekima izgleda da treba previše vremena ( na svoj trošak ) da otkriju TOPLU VODU !!
Guest- Guest
Pa kad su selafijske baze uz samu granicu sa Hrvatskom.mutava baštarda wrote:po ugroženosti, juče vele da stojimo gore od švedistana...jastreb wrote:Slijedeći cilj IS jest Balkan.
Karlovac,Kordun su tu,a šta im je iz Krajine skoknuti do ZG ili RI?
Ili pak oni u Maoči,preplivaju Savu i tu su.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
So far so good, reče Hrvat dok su ga nabijali na kolacjastreb wrote:Pa kad su selafijske baze uz samu granicu sa Hrvatskom.mutava baštarda wrote:po ugroženosti, juče vele da stojimo gore od švedistana...jastreb wrote:Slijedeći cilj IS jest Balkan.
Karlovac,Kordun su tu,a šta im je iz Krajine skoknuti do ZG ili RI?
Ili pak oni u Maoči,preplivaju Savu i tu su.
Guest- Guest
Oduvijek je bilo terorizma i explozija,za koju pičku materinu plačamo glavonje ,da smjenjuju u ovim vremenima ravnatelje tajnih službi i destabiliziraju rad službi.....zemlja bez nade,.....imamo premijera kojeg nitko nije birao a predsjednica pomiješala ovlasti....katastrofa ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ipak bih rekao da smo toliko jadni da se neitko neće ni raznijeti u nasmutava baštarda wrote:po ugroženosti, juče vele da stojimo gore od švedistana...jastreb wrote:Slijedeći cilj IS jest Balkan.
2014-04-15
mutava baštarda wrote:
Drugi sa lijeve strane na gornjoj i donjoj slici je isti, šta ne?
Mogli su i njega zaokružiti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Regionalni logistička baza ISILA, odjel za bombaše samoubojice.n_razbojnik wrote:Ipak bih rekao da smo toliko jadni da se neitko neće ni raznijeti u nas
- Salam alejkum
- Alejkum salam
- Eto, ja Fikret, baš završio onu školu za džihadiste, pa reko, iz škole odma na poso...
- Bravo Fikrete, to je pravi islamski džihadist. Deder ti tu ćitabu da vidimo ocjene.
- Evo, skoro najbolji u klasi, jedino Hasko bio bolji od mene u smaknuću talaca, al sam ja bio bolji u regrutaciji djece...
- Mašala Fikrete, ocjene za svaku pohvalu. Nego reci ti meni što bi ti sad.
- Ja bi odma u glavnu vatru, a i spominju se neke djevice, pa bi odma u one bombaše samoubojice.
- Odlično, odlično. Evo odmah te zapisujem kao odlikaša za napredni samoubilački paket. Samo još neke detalje da odredimo specifikacije....Koju si metu izabrao.
- Zagreb
- Šta ?
- Zagreb
- Đe ti je to ?. Evo karta pa pokaži.
- Evo tu. Ili možda Split, Rijeka, Osijek...
- Jel ti to mene zajebavaš ? Pička ti materina budalasta, jel ti to mene zajebavaš? Toliko divnih meta uokolo, a on bi se raznosio po pripizdinama. Jebote, pa tamo se ubijali pet godina a niko ni da prstom mrdne. Tko mi šalje ove retardirane, pizda mu materina.
Prošli tjedna imao onu ekipu, oće Brisel, napredni paket za pet osoba. Malo su mi bili čudni pa im dao samo standardni paket i to za 3 osobe, pa napraviše čuda. A jedva prošli kurs za samoubojice.
Painkiller-
2014-04-27
Biće od tebe pisac jednoga dana. Vjerojatno za isis ali svejedno, daj šta daš.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Misliš ?Yehudi wrote:Biće od tebe pisac jednoga dana. Vjerojatno za isis ali svejedno, daj šta daš.
H-alter više nema para, a ni ostali napredni portali. A ne može napredni um kao moj živjeti od zraka.
Ako sam imao potencijala za napredne ljevičare, samo malo promijenim tekstove, ubacim po koju naci-islamsku frazu, i mogu proći kao napredni isilovski pisac sa istim tekstovima. Umjesto ustaša stavim "nevjernički psi". 'Alah je jedini bog a Muhamed je njegov prorok' umjesto 'Tito je manga'... Find & Replace i tekst je preobraćen sa napredno-ljevičarskog na džihadoislamski :-)
Painkiller-
2014-04-27
Šteta što je Bajro, rahmetli, baš neki dan zalegao u Siriji. On vala zna đe Zagreb, tamo mu dajdža neki kurac u hrvatskoj vladi.Painkiller wrote:Regionalni logistička baza ISILA, odjel za bombaše samoubojice.n_razbojnik wrote:Ipak bih rekao da smo toliko jadni da se neitko neće ni raznijeti u nas
- Salam alejkum
- Alejkum salam
- Eto, ja Fikret, baš završio onu školu za džihadiste, pa reko, iz škole odma na poso...
- Bravo Fikrete, to je pravi islamski džihadist. Deder ti tu ćitabu da vidimo ocjene.
- Evo, skoro najbolji u klasi, jedino Hasko bio bolji od mene u smaknuću talaca, al sam ja bio bolji u regrutaciji djece...
- Mašala Fikrete, ocjene za svaku pohvalu. Nego reci ti meni što bi ti sad.
- Ja bi odma u glavnu vatru, a i spominju se neke djevice, pa bi odma u one bombaše samoubojice.
- Odlično, odlično. Evo odmah te zapisujem kao odlikaša za napredni samoubilački paket. Samo još neke detalje da odredimo specifikacije....Koju si metu izabrao.
- Zagreb
- Šta ?
- Zagreb
- Đe ti je to ?. Evo karta pa pokaži.
- Evo tu. Ili možda Split, Rijeka, Osijek...
- Jel ti to mene zajebavaš ? Pička ti materina budalasta, jel ti to mene zajebavaš? Toliko divnih meta uokolo, a on bi se raznosio po pripizdinama. Jebote, pa tamo se ubijali pet godina a niko ni da prstom mrdne. Tko mi šalje ove retardirane, pizda mu materina.
Prošli tjedna imao onu ekipu, oće Brisel, napredni paket za pet osoba. Malo su mi bili čudni pa im dao samo standardni paket i to za 3 osobe, pa napraviše čuda. A jedva prošli kurs za samoubojice.
Guest- Guest
Kaj posiješ, to požanješ... Ako Evropljani nisu znali naučiti neke stvari na lakši način, naučit će očito na teži.
Erina Kraljica u transu,no vidje ovih Khozoepa,kao je gledaju,kao najsocniji berliner u koje bi rado zube i stostadrugo zabili...Eva wrote:Clone Stormtrooper wrote:sad je EU kasno i da zatvori granice,posalje vojsku postavi bodljikavi zicu sa strujom ... bravo za trojanske konje i kobile ; ljevicare i liberale
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Islamska država napala Tunis
» Islamska država objavila magazin za BiH
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Islamska država reformirala školski sustav
» Belgija prva islamska država u Europi
» Islamska država objavila magazin za BiH
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Islamska država reformirala školski sustav
» Belgija prva islamska država u Europi