PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
provocator wrote:
Imam sina koji je upravo stasao za vojsku i moram priznati da mi je ovo izazovna zamisao, da se oprostim od mladića koji sad ima sto devedeset centimetara, a za godinu dana on mi se vrati u veličini Ivana Tepeša, visok metar i po, u crnoj ustaškoj uniformi marke Ciciban.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
Ero wrote:Nisi ti netko kome bih ja trebao objašnjavati svoju poziciju.
Ja sam tu da prokažem tvoju. Jasno je to svima, ali eto...
eto, parašpijunčino, sve si rekao sam.
plaćenik...
sitting_bull-
2015-09-28
Tony Soprano-
2015-08-15
lni sklop
cirkusanti su u šatoru, drveni!
mozak ti je beskorisniji trulog panja inače:
- ne bi još jednom potezao pitanja o izbornoj prijevari plavuše i njezinog tima,
- ne bi pokazivao koliko si pameću uskraćen pokušavajući ignorirati i zamagliti političku poruku iz šatora "oba će pasti"
- ne bi pokušavao prikriti kako je šator nakupina politički bolesno ambicioznih likova koji su prava i interese branitelja prodali za vlastiti boravak na medijskoj sceni
rekoh ti kako si u ratu, ukoliko si bio branitelj, bio dio pobjedničke vojske, a poslije rata su te srbi porazili budući da si prihvatio njihov mentalni sklop.
funkcioniraš jednako kao i ekipa koja sad brani karadžića pa "ako nešto izgleda kao patka, hoda kao patka i glasa se kao patka onda možemo biti prilično sigurni da se radi o ........ patki. Ne o koki, pajceku, kravi, psu ili puri nego baš o ...patki."
ono što rastužuje i čudi kod tebe je što si imao mogućnost izabrati i neki drugi modus vivendi...
tre911 wrote:ti si cirkusant majmune tulavi kao što su cirkus svi tvoji budalasti upisi o tome kako je KGK pokrala izbore, kako su branitelji u šatoru dok KGK ne dobije izbore, pa si onda retardu to prolongirao do dolaska HDZa na vlast...da ne nabrajam sve tvoje idiotarije koje si pisao. Idi se lječi majmune dok imaš imalo šanse za to.sitting_bull wrote:onda objasni temeljem čega si podržavao političke cirkusante iz šatora???
e, moj druže iz dežele, lažeš k'o da ti je božo petrov brat...
- ne bi još jednom potezao pitanja o izbornoj prijevari plavuše i njezinog tima,
- ne bi pokazivao koliko si pameću uskraćen pokušavajući ignorirati i zamagliti političku poruku iz šatora "oba će pasti"
- ne bi pokušavao prikriti kako je šator nakupina politički bolesno ambicioznih likova koji su prava i interese branitelja prodali za vlastiti boravak na medijskoj sceni
rekoh ti kako si u ratu, ukoliko si bio branitelj, bio dio pobjedničke vojske, a poslije rata su te srbi porazili budući da si prihvatio njihov mentalni sklop.
funkcioniraš jednako kao i ekipa koja sad brani karadžića pa "ako nešto izgleda kao patka, hoda kao patka i glasa se kao patka onda možemo biti prilično sigurni da se radi o ........ patki. Ne o koki, pajceku, kravi, psu ili puri nego baš o ...patki."
ono što rastužuje i čudi kod tebe je što si imao mogućnost izabrati i neki drugi modus vivendi...
sitting_bull-
2015-09-28
kolinda i onaj legalni diler droga su srbi , sad to potpuno jasno
urotili se protiv karamarka , tko je protiv mutavog
taj je protiv HDZ a protivnik zlocinacke org.
je naravno protivnik HR
dakle srbin
urotili se protiv karamarka , tko je protiv mutavog
taj je protiv HDZ a protivnik zlocinacke org.
je naravno protivnik HR
dakle srbin
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ti si jebeni retard, pišeš gluposti i idiotarije nebi li se pokušao opravdati panjino smrdljiva ucrvana. Nema u tebi ni časti ni poštenja, da ima odavno bi se ili ubio ili prestao prosipati ljigavštine i govnarije koje potom moraš pojesti. Dobar ti tek želim i ovaj putsitting_bull wrote:lni skloptre911 wrote:ti si cirkusant majmune tulavi kao što su cirkus svi tvoji budalasti upisi o tome kako je KGK pokrala izbore, kako su branitelji u šatoru dok KGK ne dobije izbore, pa si onda retardu to prolongirao do dolaska HDZa na vlast...da ne nabrajam sve tvoje idiotarije koje si pisao. Idi se lječi majmune dok imaš imalo šanse za to.sitting_bull wrote:onda objasni temeljem čega si podržavao političke cirkusante iz šatora???
e, moj druže iz dežele, lažeš k'o da ti je božo petrov brat...
Guest- Guest
O čemu pričaš? kaj si na bunikama? Zakaj onda uopće zakidaju invalide i djecu? Kaj će to spasit državu? Zamisli ti uštede kada jednom invalidu skrešeš invalidninu s petsto na tristo pedeset kuna. To je lova, u pichku materinu. A vojsku bi imali? Ni invalide nismo u stanju kvalitetno zbrinuti. Nabijem ih nacurac. Kak ih nije stid i sram?! Đubrad!Ero wrote:Jok, ne ide to tako. Ovi što su stvarno lošeg imovinskog stanja oni šute, ne kukaju, a ovi šta stalno kukaju (RF, na primjer), oni imaju i vlada će isključivo od njih i takvih namirit potrebit novac.provocator wrote:A novac za obvezno služenje vojnog roka Vlada će namiriti od novca predviđenog za invalide i djecu koji su se malo previše razbahatili.
jasna stvar..provocator wrote:O čemu pričaš? kaj si na bunikama? Zakaj onda uopće zakidaju invalide i djecu? Kaj će to spasit državu? Zamisli ti uštede kada jednom invalidu skrešeš invalidninu s petsto na tristo pedeset kuna. To je lova, u pichku materinu. A vojsku bi imali? Ni invalide nismo u stanju kvalitetno zbrinuti. Nabijem ih nacurac. Kak ih nije stid i sram?! Đubrad!Ero wrote:Jok, ne ide to tako. Ovi što su stvarno lošeg imovinskog stanja oni šute, ne kukaju, a ovi šta stalno kukaju (RF, na primjer), oni imaju i vlada će isključivo od njih i takvih namirit potrebit novac.provocator wrote:A novac za obvezno služenje vojnog roka Vlada će namiriti od novca predviđenog za invalide i djecu koji su se malo previše razbahatili.
Guest- Guest
Koja vojska,pa nemremo zakrpat dva aviona što nam tito ostavi......braćo,gotovo je propali smo,ne traže đaba šatoraši ustavni zakon za sebe,znaju se pobrinut za sebe.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Koja vojska,pa nemremo zakrpat dva aviona što nam tito ostavi......braćo,gotovo je propali smo,ne traže đaba šatoraši ustavni zakon za sebe,znaju se pobrinut za sebe.....
Guest- Guest
Je da je smiješno ali je i tragikomično... Pravaš, patuljak, Tepeš se zalaže za uvođenje obveznog služenja vojnog roka a sam je izbjegao služiti vojni rok?!Yehudi wrote:provocator wrote:
Imam sina koji je upravo stasao za vojsku i moram priznati da mi je ovo izazovna zamisao, da se oprostim od mladića koji sad ima sto devedeset centimetara, a za godinu dana on mi se vrati u veličini Ivana Tepeša, visok metar i po, u crnoj ustaškoj uniformi marke Ciciban.
Pazi kaj taj patuljasti pravaš kaže:
-Ne žalim zbog svoje tadašnje odluke, donijela mi je veliko iskustvo koje mi je pomoglo poslije u političkom radu. A zašto s 18 godina nisam išao u vojsku, nego sam upisao fakultet, išao za povjesničara, to je glupa dilema. Nije veći pravaš onaj tko je za militarizaciju Hrvatske. Znate, kad sam bio na novačenju, htio sam biti nekakva izvidnica, diverzant, jer sam bio sportaš, trenirao taekwondo, ali su me stavili u obično pješaštvo... Upisao sam fakultet i poslije se odlučio za civilno služenje, gdje sam stekao ogromno i korisno iskustvo.
Ti krvi glistine.
Samo da još objasniš odakle crpiš te podatke, ako je jasno rečeno da se nikome ništa neće uzimati, a posebno ne invalidima.provocator wrote:O čemu pričaš? kaj si na bunikama? Zakaj onda uopće zakidaju invalide i djecu? Kaj će to spasit državu? Zamisli ti uštede kada jednom invalidu skrešeš invalidninu s petsto na tristo pedeset kuna. To je lova, u pichku materinu. A vojsku bi imali? Ni invalide nismo u stanju kvalitetno zbrinuti. Nabijem ih nacurac. Kak ih nije stid i sram?! Đubrad!Ero wrote:Jok, ne ide to tako. Ovi što su stvarno lošeg imovinskog stanja oni šute, ne kukaju, a ovi šta stalno kukaju (RF, na primjer), oni imaju i vlada će isključivo od njih i takvih namirit potrebit novac.provocator wrote:A novac za obvezno služenje vojnog roka Vlada će namiriti od novca predviđenog za invalide i djecu koji su se malo previše razbahatili.
Uzimat će se onima koji imaju milijunske nekretnine, a sisaju državu. Ako si i ti jedan od takvih, onda, jebiga...Imaš kuću, vrati stan..
ero,ne budi naivan..Ero wrote:Samo da još objasniš odakle crpiš te podatke, ako je jasno rečeno da se nikome ništa neće uzimati, a posebno ne invalidima.provocator wrote:O čemu pričaš? kaj si na bunikama? Zakaj onda uopće zakidaju invalide i djecu? Kaj će to spasit državu? Zamisli ti uštede kada jednom invalidu skrešeš invalidninu s petsto na tristo pedeset kuna. To je lova, u pichku materinu. A vojsku bi imali? Ni invalide nismo u stanju kvalitetno zbrinuti. Nabijem ih nacurac. Kak ih nije stid i sram?! Đubrad!Ero wrote:Jok, ne ide to tako. Ovi što su stvarno lošeg imovinskog stanja oni šute, ne kukaju, a ovi šta stalno kukaju (RF, na primjer), oni imaju i vlada će isključivo od njih i takvih namirit potrebit novac.provocator wrote:A novac za obvezno služenje vojnog roka Vlada će namiriti od novca predviđenog za invalide i djecu koji su se malo previše razbahatili.
Uzimat će se onima koji imaju milijunske nekretnine, a sisaju državu. Ako si i ti jedan od takvih, onda, jebiga...
Guest- Guest
Javni dug vam je u periodu između "glupe Jace" i Oreškovića narastao od 49% na 89% GDP-a.v_vlado wrote:Koja vojska,pa nemremo zakrpat dva aviona što nam tito ostavi......braćo,gotovo je propali smo,ne traže đaba šatoraši ustavni zakon za sebe,znaju se pobrinut za sebe.....
Krivac za to kaže da ste u super odličnom stanju. Birajte ga opet.
Last edited by Ero on 26/3/2016, 15:51; edited 1 time in total
Juznjacka utjeha.. Oni sjebali duplo vise nego mi...
Guest- Guest
Kja drobiš? Invalid je invalid... Kaj on ima crpiti državu? Svakom invalidu država je dužna omogućiti kvalitetan život. Kakve veze ima to ako je netko invalid a iz bogate je obitelji? I gdje si TI vidio da će ove pederčine praviti selekciju među invalidima po nekakvom obiteljskom cenzusu? Gdje? Da to i naprave bilo bi nakaradno i odvratno. Kaj bi došli do zaključka da je nekom invalidnom djetetu djeda ostavio nekakvo beskorisno trsje onda on nema pravo na naknadu jer se tim trsjem more yebati. Daj ne seri! Ili otac nekog invaldnog djeteta posjeduje auto pa onda nemre dijete primati invalidninu??? A kak bu taj otac tog malog invalida vozio na terapiju, u školu, k doktoru? U tačkama?Ero wrote:Samo da još objasniš odakle crpiš te podatke, ako je jasno rečeno da se nikome ništa neće uzimati, a posebno ne invalidima.
Uzimat će se onima koji imaju milijunske nekretnine, a sisaju državu. Ako si i ti jedan od takvih, onda, jebiga...Imaš kuću, vrati stan..
Javni dug od 49% GDP je bio u prihvatljivim eu granicama. S posuđenim novcem (do 89% GDP-a) se moglobogomdani wrote:Juznjacka utjeha.. Oni sjebali duplo vise nego mi...
mnogo toga pametnog učiniti ali su za to bili potrebni pametni ljudi. Da vam je državu vodila jedna
nepismena hercegovačka baba sad bi država sasvim drugačije izgledala.
Izvrćeš ono što sam ja odista rekao. Spomenuo sam vlastitu milijunsku imovinu i ne to o čemu ti pričaš. Moj brat ima skromnu mirovinuprovocator wrote:Kja drobiš? Invalid je invalid... Kaj on ima crpiti državu? Svakom invalidu država je dužna omogućiti kvalitetan život. Kakve veze ima to ako je netko invalid a iz bogate je obitelji? I gdje si TI vidio da će ove pederčine praviti selekciju među invalidima po nekakvom obiteljskom cenzusu? Gdje? Da to i naprave bilo bi nakaradno i odvratno. Kaj bi došli do zaključka da je nekom invalidnom djetetu djeda ostavio nekakvo beskorisno trsje onda on nema pravo na naknadu jer se tim trsjem more yebati. Daj ne seri! Ili otac nekog invaldnog djeteta posjeduje auto pa onda nemre dijete primati invalidninu??? A kak bu taj otac tog malog invalida vozio na terapiju, u školu, k doktoru? U tačkama?Ero wrote:Samo da još objasniš odakle crpiš te podatke, ako je jasno rečeno da se nikome ništa neće uzimati, a posebno ne invalidima.
i to mu je sasvim dovoljno za život...jedino zdravlja mu nedostaje. Razgovaram često s njim na tu temu, tako da imam punu informaciju.
Treba otvoreno reći... Sve upućuje na nerazumijevanje (ovih vladajućih debila) političkog značenja proračunskih smjernica ili potpuno zanemarivanje dojma koji će proračun ostaviti na građane. Politička odluka da se u proračunu smanje sredstva za školarce, obrazovanje, znanost, invalide, socijalu i aktivnu politiku zapošljavanja, a istodobno povećaju sredstva (za dva milijuna!) samoj Vladi, zvuči suludo, degutantno i nevjerojatno.
Smanjenje proračuna u područjima koja su i dosad dobivala premalo novca već je dovoljna da kod svakog iole normalnog izazove, blago rečeno, gađenje pa onda čuđenje i nevjericu.
Postoji li barem jedan normalan u nizu idiota u Banskim dvorima koji je pročitao proračun prije njegovog objavljivanja i razmislio o učinku takvih prijedloga???
Nije na odmet dodati da podjednako brzopleto nije ukinuta nijedna od brojnih povlastica političke kaste, iako nekoliko dana njihovog straha i očaja ne bi nimalo naštetilo njihovom političkom djelovanju.
Smanjenje proračuna u područjima koja su i dosad dobivala premalo novca već je dovoljna da kod svakog iole normalnog izazove, blago rečeno, gađenje pa onda čuđenje i nevjericu.
Postoji li barem jedan normalan u nizu idiota u Banskim dvorima koji je pročitao proračun prije njegovog objavljivanja i razmislio o učinku takvih prijedloga???
Nije na odmet dodati da podjednako brzopleto nije ukinuta nijedna od brojnih povlastica političke kaste, iako nekoliko dana njihovog straha i očaja ne bi nimalo naštetilo njihovom političkom djelovanju.
provocator wrote:Treba otvoreno reći... Sve upućuje na nerazumijevanje (ovih vladajućih debila) političkog značenja proračunskih smjernica ili potpuno zanemarivanje dojma koji će proračun ostaviti na građane. Politička odluka da se u proračunu smanje sredstva za školarce, obrazovanje, znanost, invalide, socijalu i aktivnu politiku zapošljavanja, a istodobno povećaju sredstva (za dva milijuna!) samoj Vladi, zvuči suludo, degutantno i nevjerojatno.
Nema običaj nikome reći da je glup, pa, eto, neću ni tebi. Rađe ti kažem da si intelektualno lijena osoba i nikad se ne potrudiš saslušati
šta onaj drugi kaže. To što ti vidiš kao smanjenje je u odnosu na izvršeno u lanjskoj godini povećanje u nekim stavkama čak i za 30%.
Stvarno mi se ne da ovo podrobnije objašnjavati. Uostalom, ti to ni ne želiš slušati, jer već imaš svoj konstrukt.
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» samo za radove kupio bager vrijedan 150 tisuća eura, koji je nakon što su radovi završili ostavio nekom rođaku
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Od kad sam kupio kola prilaze mi cure, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi, već je samo interes za kolima
» samo za radove kupio bager vrijedan 150 tisuća eura, koji je nakon što su radovi završili ostavio nekom rođaku
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
Page 10 of 11