#CALLBRUSSELS
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: #CALLBRUSSELS
Danas je na TV govorio moj nekadašnji komandant Mate L.
On je govorio kao da sam mu ja dao tekst.
Kaže da država u kojoj policija ne smije otići u taj i taj kvart nije država,niti se ta policija može zvati policijom.
On je govorio kao da sam mu ja dao tekst.
Kaže da država u kojoj policija ne smije otići u taj i taj kvart nije država,niti se ta policija može zvati policijom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
"Islam nije najopasnija religija globalno"dawson wrote:gargamel0101 wrote:Ima neki drugi video link
Ovi iskopirali na vrijeme.
The Atheist Experience. \o/
Doduše papa pokušava biti veći kulturološki marksit od ateista ali hajde.... To je valjda borba za duše.
Last edited by gargamel0101 on 23/3/2016, 11:49; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
idem ja koporati video dok je još online, tako ako ga skinu, da ga mogu uploadat.. i da, uploadaš ga preko VPN programa, sa ip adresom u južnoj koreji i fake mailom :D
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:The Atheist Experience. \o/
Ja isto ne vjerujen u boga ali nisam SJW. U Americi se očito sve ispomješalo jer ako si ateist atomatski moraš biti PC SJW multikulti liberal LGBT frielndy naravno.
preko_vode_do_slobode wrote:idem ja koporati video dok je još online, tako ako ga skinu, da ga mogu uploadat..
Original video (turistička zajednica Bruxelessa) je zablokiran, ovaj novi koji sam stavio je ekipa nabrzinu iskopirala i dodala "netolerantni sadržaj" D
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2