#CALLBRUSSELS
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
n_razbojnik-
2014-04-15
Re: #CALLBRUSSELS
Cijelo naselje jatačilo napadače iz Pariza hahaha ja bi to pretresao ne iz gaća nego iz moždinen_razbojnik wrote:a Molenbeek je fina četvrt, sama elita
Kermit-
2014-04-17
Ja bi nazvao tu telefonsku govornicu ali mislim da je odletila u zrak u međuvremenu
catabbath-
2015-08-22
A navodno ga locirali po pizzama koje su naručivali.
No jasno je da i kod njih ima drukera bilo radi koristi ili osobne netrpeljivosti.
I sada u Briselu su našli jedan pojas koji nije iskorišten, treći se uplašio, predomislio,
jednako kao onaj Abdesalam u Parizu. Ipak uvijek može reći da je pojas zakazao, nije detonirao.
Nakon hapšenja Abde ovi su požurili izvesti akciju jer su strahovali da će ih ovaj drukati.
No jasno je da i kod njih ima drukera bilo radi koristi ili osobne netrpeljivosti.
I sada u Briselu su našli jedan pojas koji nije iskorišten, treći se uplašio, predomislio,
jednako kao onaj Abdesalam u Parizu. Ipak uvijek može reći da je pojas zakazao, nije detonirao.
Nakon hapšenja Abde ovi su požurili izvesti akciju jer su strahovali da će ih ovaj drukati.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ne ide..prije ce to krepati...ranki1 wrote:dakle to sa migrantima ne stima
umjesto da se socijaliziraju i prilagode zemlji u koju dolaze,oni prilagođavaju domicilno stanovnistvo sebi
dakle prava rijec je-ASIMILACIJA
u stilu one poznate-WE ARE MUSLUIMS;RESISTANCE is "futule" neka rijec neka neko nadoda recenica BORGA iz zvjezdanihs taza
dakle uzaludan je otpor,e pa nije zzaustavitis ve to treba da ljudi mogu u miru zivjeti
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Yehudi wrote:A navodno ga locirali po pizzama koje su naručivali.
i onda svizac čokoladu
gargamel0101 wrote:Ima neki drugi video link
Ovi iskopirali na vrijeme.
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2