NEMCI OPOMINJU HRVATE...
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
NEMCI OPOMINJU HRVATE...
Nemci opominju Hrvate
D. M. | 22. mart 2016. 19:45 | Komentara: 1Srpski premijer sastao se sa šefom odbora Bundestaga za EU. Integracije nisu sredstvo za rešavanje nesuglasica
RBIJA u sporu sa Hrvatskom može da računa i na podršku Berlina, čiji je stav da evropske integracije nisu sredstvo za rešavanje bilateralnih nesuglasica.
Ovo je u utorak u Beogradu, posle susreta sa premijerom Aleksandrom Vučićem, poručio Ginter Krihbaum, predsednik Odbora Bundestaga za evropske poslove.
- Moramo spustiti loptu, jer sada govorimo o otvaranju poglavlja, a ne njihovom zatvaranju - objasnio je Krihbaum, poručivši da je optimista da će uskoro sa Srbijom biti otvorena pregovaračka poglavlja 23 i 24.
Vučić je rekao da Srbija nastavlja da ide ubrzano ka EU i da nikoga neće moliti za datum za otvaranje poglavlja:
- Bilateralni odnosi treba da se rešavaju bilateralnim putem, a evropska agenda je za evropske organizacije i institucije. Uveren sam da na ovom putu imamo podršku Nemačke.
Krihbaum je rekao i da ceni što premijer nema nameru da reforme odlaže unedogled, već mladima želi da otvori perspektivu koja nudi ujedinjena Evropa:
- Kad je reč o sporovima, ako se zaista radi o evropski značajnim pitanjima o tome treba da odluči Evropska komisija. Ukoliko su to isključivo bilateralna pitanja postoji mogućnost da se zemlje obrate međunarodnom sudu.
Nemački poslanik razgovarao je i sa šefom diplomatije Ivicom Dačićem, a sastao se i sa predsednicom parlamenta Majom Gojković. On je naglasio da će Nemačka nastaviti da podržava evropske integracije Srbije.
Guest- Guest
Re: NEMCI OPOMINJU HRVATE...
POSETA FRANKFURTU
IZ Vlade je u utorak najavljeno i da će premijer u sredu boraviti u Nemačkoj, gde će se sastati sa premijerom pokrajine Hesen Folkerom Bufijerom u Visbadenu, a obići će i Frankfurtsku berzu i prisustvovati otvaranju Srpsko-nemačkog poslovnog foruma.
IZ Vlade je u utorak najavljeno i da će premijer u sredu boraviti u Nemačkoj, gde će se sastati sa premijerom pokrajine Hesen Folkerom Bufijerom u Visbadenu, a obići će i Frankfurtsku berzu i prisustvovati otvaranju Srpsko-nemačkog poslovnog foruma.
Guest- Guest
Na dobrom ste putu da popusite,
zapad zeli otvaranje do kraja juna.
zapad zeli otvaranje do kraja juna.
Guest- Guest
jutros, cim je sleteo, pitao je vučića:
šta hoće hrvati, u čemu je problem ??
Guest- Guest
Heheh uvlacite se Svabi u dupe po obicaju, ovo je za umrit od smiha.
omni-
2014-04-12
hehe, uvlacimo se .. smeske
pa bilo je uvlacimo se Hanu.. pa ste popusili..
pa sad švabi ... hahaha
opet cete da popušite
pa sad švabi ... hahaha
opet cete da popušite
Guest- Guest
Boze mi oprosti, onaj vas ministar,
ko mumija, u pokretu )
strašno )
ko mumija, u pokretu )
strašno )
Guest- Guest
Pizzon tko to mi i šta to ?
Pa jel pratiš wijesti ?
Ponovno zatvaranje europskih granica novi je poraz Schengena, sustava koji omogućuje slobodno kretanje roba i ljudi unutar zemalja koje su njegovim dijelom. Teroristički napadi od Pariza pa do danas ukazali su i na velike propuste Schengena - on, uz slobodno kretanje roba i običnih ljudi, omogućuje i slobodno kretanje terorista.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/telegraph-terorizam-bi-mogao-unistiti-europsku-uniju/882701.aspx
Pa jel pratiš wijesti ?
Ponovno zatvaranje europskih granica novi je poraz Schengena, sustava koji omogućuje slobodno kretanje roba i ljudi unutar zemalja koje su njegovim dijelom. Teroristički napadi od Pariza pa do danas ukazali su i na velike propuste Schengena - on, uz slobodno kretanje roba i običnih ljudi, omogućuje i slobodno kretanje terorista.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/telegraph-terorizam-bi-mogao-unistiti-europsku-uniju/882701.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nema evropske unije dok ne platite ratno obeštećenije, ne ukinite Republiku Srpsku, ne vratite Piranski Zaliv i pare iz Ljubljansku bankupizzon wrote:jutros, cim je sleteo, pitao je vučića:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Moš' mislit... Ista priča kao i sa Slovenijom svojevremeno. Prvo perverzne zakone ukinuti i ispuniti zahtjeve, do tada samo blokada.
Eee da... Car Vlado prati situaciju, vi zajebete... Vlado uvede embargo ili jednostavno prizna Kosovo.
Eee da... Car Vlado prati situaciju, vi zajebete... Vlado uvede embargo ili jednostavno prizna Kosovo.
Guest- Guest
Nista 100 streljanih srba za ubijenog svabu?pizzon wrote:hehe, uvlacimo se .. smeske
pa sad švabi ... hahaha
opet cete da popušite
omni-
2014-04-12
Kad je reč o sporovima, ako se zaista radi o evropski značajnim pitanjima o tome treba da odluči Evropska komisija. Ukoliko su to isključivo bilateralna pitanja postoji mogućnost da se zemlje obrate međunarodnom sudu
zakljucak, ako vam nesto nismo po volji, zalite se sudu, šta znam )
nekom sudu )
da nas ostavite više na miru, eto, to vam je porucio
nekom sudu )
Guest- Guest
Koga vas? S psihijatrijskog odjela ili ovi lijeceni alkoholicari? Daj budi malo precizniji ebem ga.pizzon wrote:Kad je reč o sporovima, ako se zaista radi o evropski značajnim pitanjima o tome treba da odluči Evropska komisija. Ukoliko su to isključivo bilateralna pitanja postoji mogućnost da se zemlje obrate međunarodnom sudu
zakljucak, ako vam nesto nismo po volji, zalite se sudu, pta znam )
nekom sudu )
omni-
2014-04-12
Kosovo je sastavni deo Srbije i zato će u paketu sa Srbijom u EU. Gde će da bude Šengen? U Mitrovicu ili na Prokletije?
pizzon wrote:Kad je reč o sporovima, ako se zaista radi o evropski značajnim pitanjima o tome treba da odluči Evropska komisija. Ukoliko su to isključivo bilateralna pitanja postoji mogućnost da se zemlje obrate međunarodnom sudu
nekom sudu )
zvucis ko Pasic :D
omni-
2014-04-12
Čuj ako ne uđeš do izbora u Njemačkoj iduče godine u EU ......pizzon wrote:odjebace vas, veruj mi.
previse ste se uzneli visoko !
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Jok vi ste previse nisko spali pa vam se cini.pizzon wrote:odjebace vas, veruj mi.
omni-
2014-04-12
više će da vas jebu Slovenci, pazi šta ti kaem, ima da potpišete sukcesiju na bianko papir.pizzon wrote:odjebace vas, veruj mi.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NEMCI PRITISKAJU HRVATE DA ODUSTANU OD BLOKADE!
» NEMCI ODUŠEVLJENI PRELETAČEVIĆEM
» Nemci najavljuju "UHAPSIĆEMO GA"
» Nemci štede na hrani
» Nemci u Cacak dolaze
» NEMCI ODUŠEVLJENI PRELETAČEVIĆEM
» Nemci najavljuju "UHAPSIĆEMO GA"
» Nemci štede na hrani
» Nemci u Cacak dolaze
Page 1 of 4