BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
Šalim se. Lakše je ubiti nekoga ako je čilj plemenit ....wehabijska ghowna ne zaslužuju žiwot ...DEINKARNIRAJTE IHranki1 wrote:ti si idiot i to jos i scientrolog,pa to pojacava tvoju maloumnost prema bezumnostiRayMabus wrote:Postoji inkarnačija i deinkarnačija ...ja ne ubijam nego deinkarniram.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Biće Džamija nasrid Banja Luke, samo se strpi dok dođe jedno 150.000 Arapa u BiH. Biće vam Oluja II, nastavak 1995 što su Amerikanci zaustavili, sad će bidne nastavak Sequel.pizzon wrote:svakako je neuporedivo manje genocidna od hrvatske.
vremenski i efektivno.
pa sine mili jel ti marčelius lijepo rekao da ako ih želiš istrijebiti da moraš biti gori od njih.ranki1 wrote:ja se ne salim ti si malouman covjek bez previse razuma i mudrostiRayMabus wrote:Šalim se. Lakše je ubiti nekoga ako je čilj plemenit ....wehabijska ghowna ne zaslužuju žiwot ...DEINKARNIRAJTE IHranki1 wrote:ti si idiot i to jos i scientrolog,pa to pojacava tvoju maloumnost prema bezumnostiRayMabus wrote:Postoji inkarnačija i deinkarnačija ...ja ne ubijam nego deinkarniram.
sto je scientolozi pojeli mozak
nebih ja to rekao,ja bih rpekinuo diplomatske odnose sa saudijcima,katarom i slicno,a sve sto su sagradili u HRvatskoj srusio
dakle svi ti slicno njima isto
wehabdije su religijski fanatiči
ja sa wjerski fanatik na miljon i kubik.
KADA POČIMA KRWAWI BAL ?
2014-04-11
kic wrote:
pa ubice jesmo postali, ali nemoralni ne jer je samoobrana vrhovno načelo, braniti svoju vlastitu slobodnu volju ako hoćeš na individualnoj razini..
vi se svi usmjeravate na Muslimane ali pravi problem leži u ovakvom Briselu jednostavno, pametna politika bi ovo riješila brzo i ne bi postao problem za cijeli kontinent, dakle Brisel ovo generira zapravo-
da, tko pri zdravoj pameti bi pomislio da su Muslimani i Islam krivi
kriva ja Amerika i Brisel
stara babilonska kurva uništava mir u svijetu
Guest- Guest
Šta onda ne uzmeš ti mač, ne uzjašeš konja, dojašeš do Drine i ne proglasiš Aleksandriju? Nemoš tako glavom kroz zid, uvijek ima činidbenih faktora koji ograničavaju dejstvovanje i pravi osjećaj za odvagnuti iste čini razliku između sposobnog političara i kretenske vucibatine.ranki1 wrote:nisu nsita amerikanci zaustavili nego TUđman nije imao muda jer je bio njihov pijun,ja sa druge strane ne sljivim ljude previse,u prijevodu meni nitko ne naređuje,osim Boga i to samo ako skuzimudba wrote:Biće Džamija nasrid Banja Luke, samo se strpi dok dođe jedno 150.000 Arapa u BiH. Biće vam Oluja II, nastavak 1995 što su Amerikanci zaustavili, sad će bidne nastavak Sequel.pizzon wrote:svakako je neuporedivo manje genocidna od hrvatske.
vremenski i efektivno.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
prwo morate pobiti swe new agere
zašto ?
pa ewo zašto : pune wam glawu rajem i plaše was paklom
NIJE SLOBODAN ONAJ TKO HODA U RAJU NEGO ONAJ TKO U PAKLU SPAWA KO BEBICA
U Paklu postoji odijeljenje za wjerske fanatike
Znate tko tamo spawa ko bebica ?
NAJWEČI MEĐU NAJWEČIMA.
zašto ?
pa ewo zašto : pune wam glawu rajem i plaše was paklom
NIJE SLOBODAN ONAJ TKO HODA U RAJU NEGO ONAJ TKO U PAKLU SPAWA KO BEBICA
U Paklu postoji odijeljenje za wjerske fanatike
Znate tko tamo spawa ko bebica ?
NAJWEČI MEĐU NAJWEČIMA.
2014-04-11
deda na aparatima wrote:kic wrote:
pa ubice jesmo postali, ali nemoralni ne jer je samoobrana vrhovno načelo, braniti svoju vlastitu slobodnu volju ako hoćeš na individualnoj razini..
vi se svi usmjeravate na Muslimane ali pravi problem leži u ovakvom Briselu jednostavno, pametna politika bi ovo riješila brzo i ne bi postao problem za cijeli kontinent, dakle Brisel ovo generira zapravo-
pa najveća količina komentara na indexu je , da su to zaslužili radi toga jer su imali kolonije prije 100godina i jer su saveznici Amerike
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:deda na aparatima wrote:kic wrote:
pa najveća količina komentara na indexu je , da su to zaslužili radi toga jer su imali kolonije prije 100godina i jer su saveznici Amerike
nema promjena sljedećih 30ak godina, dok se ne smanji broj beskičmenjaka i šupljoglavaca u društvu
Guest- Guest
jel se to RayAutobus svađa sam sa sobom? Admini?ranki1 wrote:cinjenicaq je da je tuđman bio tuitov general,komunist,te kasniej americki pijun,ja nisam niciji pijun na Zemlji,ako odlucim krenuti skrsiti cu sve sto hocu,kuzis
dakle mene nezanima biti rpedsjednik premijer i slicna sranja,ja sam VLADAR
a i vladao sam Zemljom u doba Atlantide i to duze od ljudskog zivota,puno duze
a ja zagrizo pa ih razdvajam.
Hebeme se za Brisel.
SAMO NEK SE PRAŠI.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJ
SAMO NEK SE PRAŠI.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Ha ha ha najjači i je sa owo Atlantidom.udba wrote:jel se to RayAutobus svađa sam sa sobom? Admini?ranki1 wrote:cinjenicaq je da je tuđman bio tuitov general,komunist,te kasniej americki pijun,ja nisam niciji pijun na Zemlji,ako odlucim krenuti skrsiti cu sve sto hocu,kuzis
dakle mene nezanima biti rpedsjednik premijer i slicna sranja,ja sam VLADAR
a i vladao sam Zemljom u doba Atlantide i to duze od ljudskog zivota,puno duze
a ja zagrizo pa ih razdvajam.
Majmune Atlantida je nestala jer su bili new ageri.
2014-04-11
deda na aparatima wrote:preko_vode_do_slobode wrote:deda na aparatima wrote:kic wrote:
nema promjena sljedećih 30ak godina, dok se ne smanji broj beskičmenjaka i šupljoglavaca u društvu
točno to, šupoglavci, marksisti,(evolucija nad katolicima) opravdavaju žrtvu kako je nužna i potrebna... ono katolička ideologija, kada ti se nešto dogodi "-sigurno sam zaslužio" - tako i marksisti - kada ti se desi sranje, sigurno sam nečim zaslužio.
Guest- Guest
Kad se ugase svjetla u beneluškoj krčmi sijevaju oštrice i bombe....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Similar topics
» hrvatska problemi zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» Problemi..problemi..Goran Marić odbija ući u Vladu?...MOST daje podršku Mariću
» aj zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» Problemi..problemi..Goran Marić odbija ući u Vladu?...MOST daje podršku Mariću
» aj zdrao
Page 7 of 18