ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BRUXELLESS - problemi bombe zdrao

Page 7 of 18 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

BRUXELLESS - problemi bombe zdrao - Page 7 Empty Re: BRUXELLESS - problemi bombe zdrao

Post by RayMabus 22/3/2016, 11:49

ranki1 wrote:
RayMabus wrote:Postoji inkarnačija i deinkarnačija ...ja ne ubijam nego deinkarniram.
ti si idiot i to jos i scientrolog,pa to pojacava tvoju maloumnost prema bezumnosti
Šalim se. Lakše je ubiti nekoga ako je čilj plemenit ....wehabijska ghowna ne zaslužuju žiwot ...DEINKARNIRAJTE IH
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

BRUXELLESS - problemi bombe zdrao - Page 7 Empty Re: BRUXELLESS - problemi bombe zdrao

Post by udba 22/3/2016, 11:51

pizzon wrote:svakako je neuporedivo manje genocidna od hrvatske.
vremenski i efektivno.
Biće Džamija nasrid Banja Luke, samo se strpi dok dođe jedno 150.000 Arapa u BiH. Biće vam Oluja II, nastavak 1995 što su Amerikanci zaustavili, sad će bidne nastavak Sequel.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/3/2016, 11:54

ranki1 wrote:
RayMabus wrote:
ranki1 wrote:
RayMabus wrote:Postoji inkarnačija i deinkarnačija ...ja ne ubijam nego deinkarniram.
ti si idiot i to jos i scientrolog,pa to pojacava tvoju maloumnost prema bezumnosti
Šalim se. Lakše je ubiti nekoga ako je čilj plemenit ....wehabijska ghowna ne zaslužuju žiwot ...DEINKARNIRAJTE IH
ja se ne salim ti si malouman covjek bez previse razuma i mudrosti
sto je scientolozi pojeli mozak

nebih ja to rekao,ja bih rpekinuo diplomatske odnose sa saudijcima,katarom i slicno,a sve sto su sagradili u HRvatskoj srusio
dakle svi ti slicno njima isto
pa sine mili jel ti marčelius lijepo rekao da ako ih želiš istrijebiti da moraš biti gori od njih.

wehabdije su religijski fanatiči

ja sa wjerski fanatik na miljon i kubik.

KADA POČIMA KRWAWI BAL ?

BRUXELLESS - problemi bombe zdrao - Page 7 2Q==
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2016, 11:54

kic wrote:
pa ubice jesmo postali, ali nemoralni ne jer je samoobrana vrhovno načelo, braniti svoju vlastitu slobodnu volju ako hoćeš na individualnoj razini..

vi se svi usmjeravate na Muslimane ali pravi problem leži u ovakvom Briselu jednostavno, pametna politika bi ovo riješila brzo i ne bi postao problem za cijeli kontinent, dakle Brisel ovo generira zapravo-

da, tko pri zdravoj pameti bi pomislio da su Muslimani i Islam krivi

kriva ja Amerika i Brisel

stara babilonska kurva uništava mir u svijetu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 22/3/2016, 11:57

ranki1 wrote:
udba wrote:
pizzon wrote:svakako je neuporedivo manje genocidna od hrvatske.
vremenski i efektivno.
Biće Džamija nasrid Banja Luke, samo se strpi dok dođe jedno 150.000 Arapa u BiH. Biće vam Oluja II, nastavak 1995 što su Amerikanci zaustavili, sad će bidne nastavak Sequel.
nisu nsita amerikanci zaustavili nego TUđman nije imao muda jer je bio njihov pijun,ja sa druge strane ne sljivim ljude previse,u prijevodu meni nitko ne naređuje,osim Boga i to samo ako skuzim
Šta onda ne uzmeš ti mač, ne uzjašeš konja, dojašeš do Drine i ne proglasiš Aleksandriju? Nemoš tako glavom kroz zid, uvijek ima činidbenih faktora koji ograničavaju dejstvovanje i pravi osjećaj za odvagnuti iste čini razliku između sposobnog političara i kretenske vucibatine.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/3/2016, 12:01

prwo morate pobiti swe new agere

zašto ?

pa ewo zašto : pune wam glawu rajem i plaše was paklom

NIJE SLOBODAN ONAJ TKO HODA U RAJU NEGO ONAJ TKO U PAKLU SPAWA KO BEBICA

U Paklu postoji odijeljenje za wjerske fanatike

Znate tko tamo spawa ko bebica ?

NAJWEČI MEĐU NAJWEČIMA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/3/2016, 12:02

Pobijte new agere.

KRAJ PRIČE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2016, 12:05

deda na aparatima wrote:
kic wrote:
pa ubice jesmo postali, ali nemoralni ne jer je samoobrana vrhovno načelo, braniti svoju vlastitu slobodnu volju ako hoćeš na individualnoj razini..

vi se svi usmjeravate na Muslimane ali pravi problem leži u ovakvom Briselu jednostavno, pametna politika bi ovo riješila brzo i ne bi postao problem za cijeli kontinent, dakle Brisel ovo generira zapravo-

pa najveća količina komentara na indexu je , da su to zaslužili radi toga jer su imali kolonije prije 100godina i jer su saveznici Amerike
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2016, 12:07

preko_vode_do_slobode wrote:
deda na aparatima wrote:
kic wrote:

pa najveća količina komentara na indexu je , da su to zaslužili radi toga jer su imali kolonije prije 100godina i jer su saveznici Amerike

nema promjena sljedećih 30ak godina, dok se ne smanji broj beskičmenjaka i šupljoglavaca u društvu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 22/3/2016, 12:07

ranki1 wrote:cinjenicaq je da je tuđman bio tuitov general,komunist,te kasniej americki pijun,ja nisam niciji pijun na Zemlji,ako odlucim krenuti skrsiti cu sve sto hocu,kuzis
dakle mene nezanima biti rpedsjednik premijer i slicna sranja,ja sam VLADAR
a i vladao sam Zemljom u doba Atlantide i to duze od               ljudskog zivota,puno duze
jel se to RayAutobus svađa sam sa sobom? Admini?

a ja zagrizo pa ih razdvajam.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/3/2016, 12:07

Hebeme se za Brisel.

SAMO NEK SE PRAŠI.

TRPAJJJJJJJJJJJJJJ
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/3/2016, 12:08

udba wrote:
ranki1 wrote:cinjenicaq je da je tuđman bio tuitov general,komunist,te kasniej americki pijun,ja nisam niciji pijun na Zemlji,ako odlucim krenuti skrsiti cu sve sto hocu,kuzis
dakle mene nezanima biti rpedsjednik premijer i slicna sranja,ja sam VLADAR
a i vladao sam Zemljom u doba Atlantide i to duze od               ljudskog zivota,puno duze
jel se to RayAutobus svađa sam sa sobom? Admini?

a ja zagrizo pa ih razdvajam.
Ha ha ha najjači i je sa owo Atlantidom.

Majmune Atlantida je nestala jer su bili new ageri.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2016, 12:08

deda na aparatima wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:
deda na aparatima wrote:
kic wrote:

nema promjena sljedećih 30ak godina, dok se ne smanji broj beskičmenjaka i šupljoglavaca u društvu

točno to, šupoglavci, marksisti,(evolucija nad katolicima) opravdavaju žrtvu kako je nužna i potrebna... ono katolička ideologija, kada ti se nešto dogodi "-sigurno sam zaslužio" - tako i marksisti - kada ti se desi sranje, sigurno sam nečim zaslužio.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 22/3/2016, 12:09

Kad se ugase svjetla u beneluškoj krčmi sijevaju oštrice i bombe....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 18 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics